Land Rover Wallpapers

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erthem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 82
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,304
Ynt: Land Rover Wallpapers

reha' Alıntı:
Yavuzcugum,
allah sasirtmasin.. reha

Not: ama maalesef yillar once sasirtti ve hala duzelmedin. ne diyeyim artik?

;D ;D ;D Düzelmeye çalışıyorum aşırı doz defender alarak ;D

Etiketler

reha' Alıntı:
Yavuz kardes,
aslında , sen yazınca hak verdim sana .. Ama malum, aşırı doz da çok makbul degildir.. Bak hala "hayati şaşırmalar" yapıyorsun.. selamlar, reha

Abicim bir bak ama hangisi daha güzel görünüyor ;D

100_5555.jpg

reha' Alıntı:
Yavuz,
Beni "yalan söylemeye (pardon yazmaya)" zorlama lütfen.. Kimse bana "Disco , Defender den daha güzel görünüyor" dedirtemez de... yazdıramaz da! ... reha

Zorlama kendini ben yazdım zaten ;D ;D ikiside birbirinden güzel ;D ;D

35" ile 38" arasında ciddi fark oluşuyor. Görsel olarak araba baştan aşağı değişiyor.

Yavuz abi ben Günlük araç olarak Series III e biniyorum :smiley:)))
Bu durumda benim durumum daha mı kötü tedavim mümkün mü ? Reha abimiz 110'a şehir içinde binerken bir sıkıntı çekmiyorum diyor bende hiç çekmiyorum istanbul'da.

Artık hiç bir araba şehir içine tat vermiyor istanbul'da

Bu arada defender da disco da çok güzel duruyor maşallah ama merak ettiğim bir konu var

DRU 17 ile DRU 23 arasında ki plakalar da senin elinde mi ?:smiley:))) Diğer araçların için bloke ettin mi?

endy' Alıntı:
Yavuz abi ben Günlük araç olarak Series III e biniyorum :smiley:)))
Bu durumda benim durumum daha mı kötü tedavim mümkün mü ? Reha abimiz 110'a şehir içinde binerken bir sıkıntı çekmiyorum diyor bende hiç çekmiyorum istanbul'da.

Artık hiç bir araba şehir içine tat vermiyor istanbul'da

Bu arada defender da disco da çok güzel duruyor maşallah ama merak ettiğim bir konu var

DRU 17 ile DRU 23 arasında ki plakalar da senin elinde mi ?:smiley:))) Diğer araçların için bloke ettin mi?

18 ve 19 u alma çabalarım sürüyor. ;D

Sana katılıyorum defender şehir içinde kullaımı en kolay araç, senin dışında herkes kendine dikkat ediyor ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
yandım ben ;D ;D ;D

Sana serbest ;D ;D

Elizabeth için her konuda destek veren arkadaşımı yakar mıyım ;)

discovery-V8' Alıntı:
...Sana katılıyorum defender şehir içinde kullaımı en kolay araç, senin dışında herkes kendine dikkat ediyor ;D ;D

Bu çok doğru :smiley:

Trafiğin kilit olduğu yerlerde yolumu kapatan araçlara biraz fazla yaklaşınca bir anda düğüm çözülüveriyor ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Sedat bey hepsi burda
http://s911.photobucket.com/albums/ac318/bageryunus/?action=postuploadshare

Yunus bey yuh diyeceksin ama ben gene göremiyorum, linke tıklayınca photobuclet ana sayfaya gidiyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR