Land Rover Wallpapers

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erthem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 82
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,305
Ynt: Land Rover Wallpapers

Bu arada ben 1998 Discovery I V8 aldım, zaten uzun yol ve kamp için kullanacağımdan beni sorunsuz götürür diye düşünüyorum.

Etiketler

hsbasar' Alıntı:
Engin bey görüş yazan bütün arkadaşlardan. Malum discovery aldım, konuları okumaya başladım. Biraz ters işlem oldu ama Yavuzdan biliyordum aracın kapasitesini.

Sizin aranız nasıl disco ile? Bizim ekipteki ingilizler yanımda bir mekanik gezdirmemi öğütlüyor, siz ne dersiniz ;D

abi gerek yok öyle şeylere biz o kadar avadanlık yaptık sadece başka araçlara yardım etmek için kullandık ;D ;D ;D

altug onaran' Alıntı:
abi gerek yok öyle şeylere biz o kadar avadanlık yaptık sadece başka araçlara yardım etmek için kullandık ;D ;D ;D

;D ;D ;D

Altuğ aslında konu biraz saptı. Ben daha önce görüş belirten arkadaşlar derden kastettiğim, mesela Disco 3 görüşleri değiştimi?
Çünkü görüşler yazıldığında Disco 3 ler daha yeni üretime gitmişti, üzerinden G4 aktiviteleri geçti, Türkiyede bu araçları kullanan arkadaşlar var.

Bunun gibi brikaç konu daha geçiyor yukarıda.

and-Rover-Defender-Fire-Ice-Editions-widescreen-02.jpg

hsbasar' Alıntı:
Yunus ben göremiyorum eklediklerini
Sedat bey görememe gibi durum olmaması gerekir bu aralar internet sorunlu belki o yüzden göremiyor olabilirsiniz

Belki görmek istemiyorda olabilirsiniz ;D ;D ;D ;)

hsbasar' Alıntı:
Bu konuya yazı yazılalı nerdeyse 2.5 - 3 yıl olmuş. Konu hakkında yukarıda yazan arkadaşların düşüncelerinde değişiklikler varmı? yoksa aynen devam ediyormu?

Selam Sedat, Benim Disco III konusunda fikirlerim biraz olsun değişti diğer konularda değişmedi, Defender gözümde hala iş makinası, disconun yeri ayrı ama iş makinası kullanmanın zevkide bambaşka.

Zaten o yüzden Reha haricinde herkesin Defender haricinde kullandığı günlük araç farklı.

altug onaran' Alıntı:
;D ;D ;D ;D

abi defender 110 için söylemiştin değil mi ;D ;D ;D

evet evet nerden çıkardınız şimdi 90 ı durduk yerde , şaşırtıyorsunuz insanı ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Sedat bey görememe gibi durum olmaması gerekir bu aralar internet sorunlu belki o yüzden göremiyor olabilirsiniz

Belki görmek istemiyorda olabilirsiniz ;D ;D ;D ;)

Yok, gerçekten göremiyorum, e-posta ile gönderirmisin bana hsbasar@yahoo.com

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR