hsbasar' Alıntı:Engin bey görüş yazan bütün arkadaşlardan. Malum discovery aldım, konuları okumaya başladım. Biraz ters işlem oldu ama Yavuzdan biliyordum aracın kapasitesini.
Sizin aranız nasıl disco ile? Bizim ekipteki ingilizler yanımda bir mekanik gezdirmemi öğütlüyor, siz ne dersiniz ;D
altug onaran' Alıntı:abi gerek yok öyle şeylere biz o kadar avadanlık yaptık sadece başka araçlara yardım etmek için kullandık ;D ;D ;D
hsbasar' Alıntı:Yunus ben göremiyorum eklediklerini
Sedat bey görememe gibi durum olmaması gerekir bu aralar internet sorunlu belki o yüzden göremiyor olabilirsinizhsbasar' Alıntı:Yunus ben göremiyorum eklediklerini
hsbasar' Alıntı:Bu konuya yazı yazılalı nerdeyse 2.5 - 3 yıl olmuş. Konu hakkında yukarıda yazan arkadaşların düşüncelerinde değişiklikler varmı? yoksa aynen devam ediyormu?
Meriç abim ve babamda sadece defender kullanıyordiscovery-V8' Alıntı:Zaten o yüzden Reha haricinde herkesin Defender haricinde kullandığı günlük araç farklı.
yunus bager' Alıntı:Meriç abim ve babamda sadece defender kullanıyor
discovery-V8' Alıntı:sus sus bir hata ettik Sevtap okuyunca yolacak beni ;D
altug onaran' Alıntı:;D ;D ;D ;D
abi defender 110 için söylemiştin değil mi ;D ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:sus sus bir hata ettik Sevtap okuyunca yolacak beni ;D
yunus bager' Alıntı:Sedat bey görememe gibi durum olmaması gerekir bu aralar internet sorunlu belki o yüzden göremiyor olabilirsiniz
Belki görmek istemiyorda olabilirsiniz ;D ;D ;D