discovery-V8
A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind
Ynt: Land Rover Wallpapers
Valla haklısın gidihat onu gösteriyor
Şimdilik Defenderleri ellemediler sanıyorum eğer 2007 de terreyn respons (isminde bile memenet yok ) ile çıkmazsa piyasaya ama disco kullanan defenderi zor kullanır (Rehalar kaideyi bozmaz ) araçlarımıza sarılalım onları sevelim şahsen ben discomu satmayı veya değiştirmeyi hiç düşünmüyorum başka araç alsam bile bunu garajda saklayıp camel trophy DVD leriyle birlikte minik kızıma miras bırakacağim.
yol' Alıntı:Eh zaten 10 sene sonra denetimsiz yapılaşmalardan dolayı gidilecek arazi de kalmayacağından, böyle piley siteyşınlarla experience pistlerinde nanik yaparız Adamlar bunu görebildikleri için şimdiden ihtiyaçları karşılamaya yönelik araçlar üretmeye başlamışlar bile
Valla haklısın gidihat onu gösteriyor
VitaEsMorte' Alıntı:Ne yazık ki o efsane Discovery kasası ile birlikte efsaneyi bitirmişler. Bundan birkaç sene sonra aracımızı yenilemek istesek ne yazık ki fazla bir seçeneğimiz olmayacak.
Şimdilik Defenderleri ellemediler sanıyorum eğer 2007 de terreyn respons (isminde bile memenet yok ) ile çıkmazsa piyasaya ama disco kullanan defenderi zor kullanır (Rehalar kaideyi bozmaz ) araçlarımıza sarılalım onları sevelim şahsen ben discomu satmayı veya değiştirmeyi hiç düşünmüyorum başka araç alsam bile bunu garajda saklayıp camel trophy DVD leriyle birlikte minik kızıma miras bırakacağim.