Land Rover Wallpapers

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erthem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 82
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,308
Ynt: Land Rover Wallpapers

yol' Alıntı:
Eh zaten 10 sene sonra denetimsiz yapılaşmalardan dolayı gidilecek arazi de kalmayacağından, böyle piley siteyşınlarla experience pistlerinde nanik yaparız :smiley: Adamlar bunu görebildikleri için şimdiden ihtiyaçları karşılamaya yönelik araçlar üretmeye başlamışlar bile ;)

Valla haklısın gidihat onu gösteriyor :(

VitaEsMorte' Alıntı:
Ne yazık ki o efsane Discovery kasası ile birlikte efsaneyi bitirmişler. Bundan birkaç sene sonra aracımızı yenilemek istesek ne yazık ki fazla bir seçeneğimiz olmayacak.

Şimdilik Defenderleri ellemediler sanıyorum eğer 2007 de terreyn respons (isminde bile memenet yok ) ile çıkmazsa piyasaya ama disco kullanan defenderi zor kullanır (Rehalar kaideyi bozmaz ;) ) araçlarımıza sarılalım onları sevelim şahsen ben discomu satmayı veya değiştirmeyi hiç düşünmüyorum başka araç alsam bile bunu garajda saklayıp camel trophy DVD leriyle birlikte minik kızıma miras bırakacağim.

Etiketler

erthem' Alıntı:
Yavuz Ağbii O Zaman Fotoğraflari Çektirmek İçin Helikopterle Taşıyıp Çamurun İçine Sokmuş Olmalılar

Bunlar reklam kokan hareketler mayk ;D ;D ;D

Şaka bir yana wall paperler çok güzel ellerine sağlık , ama disco 3 e bir gıcığım var, RR zaten herzaman başka bir dünyanın aracıydı hala gözümde öyle, prestij ve saygınlığın göstergesi tıpkı bir rolex gibi, Freelander de kendine has bir araç, ticari rekabet ürünü Rav 4 , honda CRV,HRV vb . ne cevap niteliğinde. bunları anlayabiliyorum.

Discovery farklı bir kategori idi şu anda bir rr müşterisi ile disco müşterisi arasında profil farkı olacağını sanmıyorum, şahsen ben müşteri olsam RR yi tercih ederdim. disco II çağın gereklerine uymuş ama hala safkan bir arazi aracıydı. Disco 3 ise tam bir teknoloji maymunu olmuş ne olduğu belirsiz bişey, bari adını discovery koymasalardıda başka bişey koysalardı.

discovery-V8' Alıntı:
araçlarımıza sarılalım onları sevelim şahsen ben discomu satmayı veya değiştirmeyi hiç düşünmüyorum başka araç alsam bile bunu garajda saklayıp camel trophy DVD leriyle birlikte minik kızıma miras bırakacağim.

Aynen abi, insanın kendi çalışıp kazandığı ile aldığı birşeyi satması zor oluyor. Bir kitapçıda çalışarak aldığım dandikten gitarım bile kullanmasam dahi hala bir köşede durur, eski günleri yad edercesine... :D

Kesinlikle Katılıyorum Ağbi Discovery I ler LR Serisinin Bir Efsanesi Gibi

Erdem bey,
Eski bir Disco I kullanicisi olarak, ne yazik ki size katilamiyorum. LR serisinin efsanesi "Defender" ve atalaridir (Series I , II, III, 110/90 ve Defender) dir. Slogani da "Heryer giden aractir" .. Bu arac, hala catisma olan bolgelerde aktif olarak kullanilmaktadir. Agir Gorev sartlari gerektiren her yerde en yaygin goreceginiz arac Defender'dir... laf aramizda, istanbul'da her sokaga gayet te guzel girip cikiyorum 110 ile.. gunluk aracim 110 cunki. Soyle soyleyeyim, Eylul ayi itibari ile degisik sinif, marka ve modele haiz 6 adet aracim var idi ve artik sadece kullanacagim araci secmem gerekiyordu.. Hic dusunmeden 110'u sectim ve gerisini ayne "okuttum"..

Discovery ailesi derseniz ise ama.. Arkadaslar katiliyorum.. Disco I cok ozel bir aractir ve Camel Trophy ile kendisini efsanelestirmeyi basardi ise de.. Once Series II ve sonrasinda gelen Kuafor Cipi olan Disco 3 ile butun karizmayi cizdirdi.. ve butun Efsaneyi yerle bir etti... Zira, luks arac deseniz.. eh fena degil.. ama arazi tasiti deseniz hic degil.. Yani ondan ancak Mankenlerin binecegi Kuafor Cipi olur.. kisiliksiz bir arac iste...

Buna benzer bir hikaye de Range Rover'in basina gelmis olsa da, hic olmadi Disco 3 gibi kisiliksiz bir arac degil. Adamin cizgisi coook uzun zaman once cizilmis. "luks cip" ..

selamlar, reha

Rehacım fanatiklik yapma;

Defenderin devlet ihallerinde tercih edilme sebebi boş teneke şeklinde teslim edilmesi, ucuza mal edebilme çabası, o sebepten tüm lüx donanım çıkartılıp boş teneke olarak alıyor askeriye . Her tarafta zibil gibi defender dolması o sebepten.

Defenderler sivil kullanıma geçince ne oluyor söyleyeyim önce koltukları değiştirilip discovery oluyor , dayanıklılık ve yol tutuş gerekiyorsa hemen şanzımanları sökülüp dicovery için üretilmiş R380 e dönüyor ve discovery viraj demirleri ekleniyor, eğer yoksa discovery için üretilmiş hidrolik direksiyon pompaları takılıyor daha saymamayayım ama örnekeler oldukça fazla.

Hiç ilgilenmeyen birine sorsan Camel Trophy deyince aklına ne geliyor diye hiç tereddüt etmeden Discovery diyecektir.

Ama asıl efsane defender veya discovery degil Seri III Landroverlerdir, dünyanın dört bir yanıla yayılmış , iki ayrı versiyonu olmayan biri neyse diğeride o olan araçlardır.

Selamlar

Herkesin aracı kendine göre en iyisidir tabii de Disco için efsane değildir demek yanlış olur olur, ayrıca Disco II ve 3 kabiliyet kaybetmiş araçlar değiller ki, hatta bilgisayar sistemleri ile çok daha kabiliyet kazanmış araçlar tabii o sistemlerin arazide uzun vadede kullanılırlığı ayrı bir tartışma konusu
Sonuç itibarıyla Land Rover devamlı kendini caddeye uyarlama uğraşında, yakında Defender'ı da cadde jipi yapmayacağı ne malum?
LR nin asıl efsanesi tabii ki Defender, çok daha geniş kitleler tarafından tanınmasını sağlayan efsanesi de Disco dur bence

Selamlar,
tabii ki bunlar isin saka kismi. Yavuz ile aramizda uzun suredir devam eden HUSUMETiN arada bir sanal ortama dokulmesi diyelim.. Arada bir boyle takilmak eglenceli oluyor..

Kaldi ki, Camel Trophy DVD lerini seyre doyum olmuyor.. Kullandigim 110'un yani sira, kisa bir sure oncesine kadar esim de Disco I V8 kullaniyor idi.. Ama maalesef , taksi kullanmak bile V8 kullanmaktan daha ucuza gelmeye baslayinca "artik bu isin civisi cikti" diyip sattik. Saka gibi ama gercekten Taksi ayni mesafeyi "benzin parasindan" daha ucuza goturuyor..

Disco III dedigimiz zaman bence de yakisikli bir araba ama artik ayristirici bir ozelligi yok ki...

Sonuc olarak, Defender da Disco da efsane araclar ama daha da zevklisi "fanatik sevenleri" (ben dahil) ile boyle ufak ufak ATISMAK...

herkesin, sevdigi araci ile mutlu ve saglikla eglenceli gunler dilerim. selamlar, reha

Birkaç tanede benden..

2006_LandRover_RangeRoverSport3.jpg

2005_LandRover_LR37.jpg

2006_LandRover_RangeRoverSport2.jpg

2005_LandRover_LR33.jpg

2005_LandRover_LR32.jpg

2005_LandRover_LR31.jpg

Bu konuya yazı yazılalı nerdeyse 2.5 - 3 yıl olmuş. Konu hakkında yukarıda yazan arkadaşların düşüncelerinde değişiklikler varmı? yoksa aynen devam ediyormu?

edaghan' Alıntı:
Hangi arkadaştan bahsediyorsun abi? ;D

Engin bey görüş yazan bütün arkadaşlardan. Malum discovery aldım, konuları okumaya başladım. Biraz ters işlem oldu ama Yavuzdan biliyordum aracın kapasitesini.

Sizin aranız nasıl disco ile? Bizim ekipteki ingilizler yanımda bir mekanik gezdirmemi öğütlüyor, siz ne dersiniz ;D

edaghan' Alıntı:
kendileri taşıyor muymuş?

Aslında buraya yazmasam iyiydi ama denk geldi.
Kendileri biraz milliyetçilik yaparak 2004 de ekibe defender aldırdılar. Şimdi pişmanlar çünkü sismik ekiplerde araçlar çok yıpranıyor.
Defenderların bir kısmını bu yıl hurdaya çıkartacaklar, her hafta tamire girmesinden bıktılar, parça yetişmiyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR