yunus bager' Alıntı:
berk' Alıntı:vaaaaay boyanmıs halı cok guzel olmuuussbende benım araca yapılanların resımlerını telefondan atıyorum cok guzel kareler var defender street den bu arada bızım aracın motoru müükemmmeeel olmus zafer abı meric abı yunus abı bu ısın kıtabını gercekten yazmışlar böyle bir bilgi birikimi görmedim ya
![]()
zaferbager41' Alıntı:Yunus artık Belediyeye dilekçe verip sokağın ismini Defender sokak olarak değiştirmek gerek![]()
![]()
Doğrudur Umut ufuk ayrıntılar haricinde hepsi aynı olacaksword7' Alıntı:Bagaj çok güzelmiş, hepsine aynı model takılalcak sanırım. Herkes güle güle kullansın.
Defender böyle bişey işte hiçbiri birbirinin aynısı değil o sebeple kaşıntı hiç bitmezata036' Alıntı:bi işarette ben bırakayım ama olmuyor abilerim resim felan bırakıyorsunuz sonra bizde yapalım diyoruz felan iş uzuyorher defender bir efsanedir her defenderin bir ruhu vardır her defender güzeldir ;D
bsayil' Alıntı:bende bi işaret koyayım belki lazım olur
;D ;D ;D ;D yok be kardeş ben o kadar mekanikden anlamam ya çekilen eziyetlere şahitlik edip karşıdan bakmaya devam ederim ben ;D ;D ;D ;Daltug onaran' Alıntı:barbaros abi yoksa sende doğru yolu defender mi alıcaksın ;D ;D ;D