zaferbager41' Alıntı:Evet biz bager kardeşler olarak 2 defender topladık. Biz araçları toplarken gezenbilir den haberimiz yoktu.
Araçları toplarken kayıt almadık. Hatta yunusun aracı tenteli idi şasiden sıfır toplandı kabin üstü kapandı elektirik tesisatı sıfırdan yeni yapıldı
vesair çok uğraştık ama fotoyok.
Mesella Mürselim ( Adrenalim ) Arkadaşımızın G4 Defenderini ben topladım görüntülerini paylaşmıştı.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=43383.0
[/quot
evet toplanan 5. defender benımkı toplanma süreci devam ediyor bitmiyo))) tabiki fotoğraflarda
![]()
![]()
Tempus' Alıntı:Defenderi şekilden şekile soktun Mustafa abi vx100 e hiçbişey yapamayacaksın her parça belli alıp takıcaksın ;D sıkıcı bir araç olucak senin için defender dan sonra ;D
MKG' Alıntı:Kürşat İstanbul dan 22:30 civarı döndüm özlemişim Defenderi hemen bindim bir tur attım geldim ;D ;D Evet gerçekten Toyata nın her şeyini bir hafta da bitirdik hayırlısı ile gelecek hafta sonu yapılacak bir şeyi kalmaz.
Tempus' Alıntı:Hayırlı olsun abi valla çok merak ediyorum senin bu gidişatın sonunuBen hala tyt nin senin garajındaki ömrünün fazla olmayacağını düşünüyorum ama bakalım görücez ;D Bu arada tekrar söylüyorum senin defenderin benim bildiğim gördüğüm en iyisi. 2010 çıplak defe değişmem senin defenderi. Yapılabilicek tek eleştiri dizel sevmeyen biri olursa v8 olsaydı keşke der ama en dizel seven biri olarak bayılıyorum. Bence Chip mutlaka yaptır abi, üstünden bir yük kalkıcak arabanın
![]()
discovery-V8' Alıntı:;D ;D ;D ;D ;D Böyle olmaz abicim , bir başlık açıcan hepsinin takılışını önceki sonraki halini koyucan , kullanma klavuzu gibi . Baya uzun bir klavuz olacak o kesin ;D ;D
yunus bager' Alıntı:yanlışı baştan yaptık araçları almadan önce bu forumlara üye olsaydık hem bizim için hemde defender sever üyelere faydamız olurdu malesefff ::
![]()