Land Rover ve Moderatörler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nordic1903 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 75
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,892

Etiketler
Ynt: Land Rover ve Moderatörler

Ben Defender i iki sefer baştan topladım, yanlış hatırlamıyorsam 2008/09 ayında Camel rengine boyandı ve ana kaporta hariç her şey yenisi ile değişti, camlarda güvenlik filmi yapıldı ( dışarıdan kırılmıyor)

Defenderi şekilden şekile soktun Mustafa abi vx100 e hiçbişey yapamayacaksın her parça belli alıp takıcaksın ;D sıkıcı bir araç olucak senin için defender dan sonra ;D

zaferbager41' Alıntı:
Evet biz bager kardeşler olarak 2 defender topladık. Biz araçları toplarken gezenbilir den haberimiz yoktu.

Araçları toplarken kayıt almadık. Hatta yunusun aracı tenteli idi şasiden sıfır toplandı kabin üstü kapandı elektirik tesisatı sıfırdan yeni yapıldı
vesair çok uğraştık ama fotoyok.

Mesella Mürselim ( Adrenalim ) Arkadaşımızın G4 Defenderini ben topladım görüntülerini paylaşmıştı.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=43383.0
[/quot
evet toplanan 5. defender benımkı toplanma süreci devam ediyor bitmiyo:smiley:))) tabiki fotoğraflarda ;) ;)

Tempus' Alıntı:
Defenderi şekilden şekile soktun Mustafa abi vx100 e hiçbişey yapamayacaksın her parça belli alıp takıcaksın ;D sıkıcı bir araç olucak senin için defender dan sonra ;D

Kürşat İstanbul dan 22:30 civarı döndüm özlemişim Defenderi hemen bindim bir tur attım geldim ;D ;D Evet gerçekten Toyata nın her şeyini bir hafta da bitirdik hayırlısı ile gelecek hafta sonu yapılacak bir şeyi kalmaz.

MKG' Alıntı:
Kürşat İstanbul dan 22:30 civarı döndüm özlemişim Defenderi hemen bindim bir tur attım geldim ;D ;D Evet gerçekten Toyata nın her şeyini bir hafta da bitirdik hayırlısı ile gelecek hafta sonu yapılacak bir şeyi kalmaz.

Hayırlı olsun abi valla çok merak ediyorum senin bu gidişatın sonunu :D Ben hala tyt nin senin garajındaki ömrünün fazla olmayacağını düşünüyorum ama bakalım görücez ;D Bu arada tekrar söylüyorum senin defenderin benim bildiğim gördüğüm en iyisi. 2010 çıplak defe değişmem senin defenderi. Yapılabilicek tek eleştiri dizel sevmeyen biri olursa v8 olsaydı keşke der ama en dizel seven biri olarak bayılıyorum. Bence Chip mutlaka yaptır abi, üstünden bir yük kalkıcak arabanın :smiley:

Tempus' Alıntı:
Hayırlı olsun abi valla çok merak ediyorum senin bu gidişatın sonunu :D Ben hala tyt nin senin garajındaki ömrünün fazla olmayacağını düşünüyorum ama bakalım görücez ;D Bu arada tekrar söylüyorum senin defenderin benim bildiğim gördüğüm en iyisi. 2010 çıplak defe değişmem senin defenderi. Yapılabilicek tek eleştiri dizel sevmeyen biri olursa v8 olsaydı keşke der ama en dizel seven biri olarak bayılıyorum. Bence Chip mutlaka yaptır abi, üstünden bir yük kalkıcak arabanın :smiley:

Kürşat gerçekten bir Chip işi kaldı onada karar veremedim, Chip olunca 5 manifold contası yakıyor deniyor ne kadar doğru bilmiyorum.

Gerçekten 2010 model ile değişmem ben TD5 makineden çok mutluyum.

Abi hiç chip olmayan ve manifolt contasını birkaç ayda yakan arabalarda var. Chiplenmiş 1 senede hiç sorun yaşamamış arabalarda. Bence o birazda nasıl kullandığınla alakalı olabilir. eğer gücünden memnunsan sen bilirsin oynama, ama lastik boyu büyütürsen mutlaka yaptır , arabadaki ağırlaşmayı tamamen ortadan kaldırıyor, çok daha seri hale getiriyor. Yurt dışında araştırmak lazımo contayı sağlama alan birşeyler düşünenler vardır mutlaka.

TYT konusu evin hanımına bağlı ;D keyifle kullanırsa kalır, yoksa muhtemelen gider alanda çok duacı olur :smiley: ama oda satmaya kıyamayacak kadar güzel olacak..

Hiç bir Toyata yı Defender yapmaya çalışma olmazzz, Hiç bir Defender ıda Toyata yapmaya çalışma oda olmaz, benim için ikisinin yeri ayrı

Aslında abi sen aracında şu anda bulunanları yazdında, esasında bir ara bu modifikasyonları yapma nedenlerinide yazarsan süper olur. yani araçda bir sürü şeyi kullanıp memnun olmadın, performasnını beğenmedin ve değiştirdin. Bu memnuniyetsizliklerini ve yeni parçaları seçme nedenlerini anlatırsan, yeni araç toplayacak herkese müthiş faydalı olur.

Merhaba arkadaşlar,
Şimdilik aracım DEFENDER değil ama niyetim DEFENDER sahipleri arasına katılmak belki işi dahada ileri getirip toplama işleri yapmak kim bilir yarn ne olacak olduğunu?
DEFENDER lerini toplayan arkadaşlar abiler Yavuz bey gibi anlatırsa benim gibi bu işe meyilli olanlar daha hevese gelir.
Bana ait olan ve herkes tarafından kullanılmasını istediğm <<DEFENDER ZEYTİN AĞACI GİBİDİR,DEDEDEN TORUNA MİRAS KALIR>>yalanmı?
Dün okudum bir gazetede Havran Belediyesi 500 yaşında bir zeytin ağacını korumaya almış ağacın çevresi 12m çapı 5m imiş.Havran Belediyesi Çalışanlarını başta Belediye Başkanı olmak üzere kutluyorum.Varmı ZEYTİN AĞACINDAN VE DEFENDER DEN uzun ömürlüsü?
Kalın sağlıcakla.

yunus bager' Alıntı:
yanlışı baştan yaptık araçları almadan önce bu forumlara üye olsaydık hem bizim için hemde defender sever üyelere faydamız olurdu malesefff ::smiley: ::smiley:

O zaman size düşen ellerinizdekini kıymet bilecek birilerine satıp bu işe tekrar başlamak :smiley:) Çünkü bilgi birikimleriniz takdir edilesi ve mutlaka açığa çıkmalı...

Saygılarımla

Cenk

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR