Land Rover ve Moderatörler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nordic1903 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 75
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,892
Ynt: Land Rover ve Moderatörler

discovery-V8' Alıntı:
Ben döktüm dökeceğim taşları, Diğer arkadaşlar umarım anlatırlar her bir LR ayrı bir hikayedir , hepsi dıştan aynı görünür ama herkes bilirki hepsinin ruhu vardır ve sahibinin zevkine göre şekillenmiştir.

Yavuz Abimizin eteğindeki taşlardan ufak bi dağ olur zaten..Paylaşımlar için çok teşekkürler..Türkiyemizin Mark Evans'ı oldu..Sağolsun..

Cenk

Etiketler

nordic1903' Alıntı:
O zaman size düşen ellerinizdekini kıymet bilecek birilerine satıp bu işe tekrar başlamak :smiley:) Çünkü bilgi birikimleriniz takdir edilesi ve mutlaka açığa çıkmalı...

Saygılarımla

Cenk
Merat etmeyin oda olacak :smiley: bendeki defender babamın, 110 sw Meriç abimin şimdi sıra Zafer abim ben ve kardeşimde anlayaçağınız daha çokkk defender hikayesi çıkar bizden ;) ;)
hatta bizim sokağın ismini bile değiştirme pilanımız var (DEFENDER STREET ) ;D ;D ;D

dün çektiğim fotolarda birtürlü 7 defenderi kadraja sokamadım burasıda bizim sokak ;) ;)

SDC13370.png

SDC13371.png

SDC13372.png

Maşallah maşallah...Dediğim gibi bu işleri sizler yardımıyla ilerletmek gerek..Allah gönlünüze göre versin..

Bu arada Kırmızıya Port Bagajı da takmışsınız hayırlı olsun..

Saygılar

Cenk

Port bağaj hepsine sırayla yapılıyor kırmızının bagajı boyada bütün bağajlar kırmızının üzerinde yapılıyor :smiley:

Sarıya sekman attık son kontrolleri yapılıyor
mavi ye telsiz takılıyor
beyazın elfireni tamirediliyor
bordo sw aks kafaları sıyırdı yenileri takılıyor
kırmızı modellik yapıyor :smiley:

geriye kaldı 2 110 picup onlarda arkadaşlarına bakıyor :smiley: he bi ara Murselin'nin G4 de oradaydı ama fotolayamamamışım :smiley:

yunus bager' Alıntı:
Port bağaj hepsine sırayla yapılıyor kırmızının bagajı boyada bütün bağajlar kırmızının üzerinde yapılıyor :smiley:

mavi ye telsiz takılıyor

geriye kaldı 2 110 picup onlarda arkadaşlarına bakıyor :smiley: he bi ara Murselin'nin G4 de oradaydı ama fotolayamamamışım :smiley:

Sizin sokağa taşınacaklara Defender şartı mı var ;D

yunus bager' Alıntı:

mavi ye telsiz takılıyor

Yunus bu kadar şey yapıyorsun ama sormasak yada başlık açmasak anlatacağın yok valla :D

Saygılar

Cenk

yunus bager' Alıntı:
Evet 1. şart defender sahibi olmak :smiley:)) farketmez ama disco olursada bişey demeyiz :smiley:))
Haklısın ama düzenlibir garaj sayfam olmadığından sadece lazım oluduğu yerde fotoları paylaşıyorum birazdan bugünki yapılanlarıda paylaşırım

Bu tip paylaşımlar benim gibi yeniler için cidden çok yararlı oluyor..Orjinal sitelerde bile bulamadığım bazı bilgilere sayenizde ulaşıyorum..Çünkü herşey orjinal parçalarla yada kitaplarda yazıldığı gibi olmaz..Tecrübe herşeydir..

Fotoları bekliyorum..

Saygılar

Cenk

Şimdide Meriç abimin egsoz manifolt contası ve gogazdaki bakır halka değişsi ve motor kulaklarından biri kopmak üzereyken değişti

SDC13393.png

SDC13392.png

SDC13384.png

SDC13397.png

SDC13383.png

Ellerinizie sağlık..Çok şık olmuş port bagajlar...Bu siteden Ankaralı bir arkadaş port bagaj montajı sırasında dikkat edilmesi gereken birşeyden bahsetmişti..Tavan oluklarına kıskaçlarken ek bi parça konulmadığı zaman port bagaj zamanla tavanı çürütüyormuş..Böyle bir bilgin var mı ?

Cenk

Merhaba arkadaşlar,
DEFENDER'lenirsem bagaj utasını bulduk demektir.
Benim sösümü duydunuzmu bilmem sitede bazı yerlere yazdım.
DEFENDER ZEYTİN AĞACI GİBİDİR DEDEDEN TORUNA MİRAS KALIR.Yalanmı?Gerçi ne benim dedemden kaldı ne babamdan torununa kalacak fakat ben torunuma kesin DEFENDER bırakmak niyetindeyim.Halen babalığa devam ediyorum.
Söz bana ait olup herkes özellikle DEFENDER'CİLER tarafından kullanılmasına çok sevinirim.
Kalın sağlıcakla.
Niyazi UZUN.

çok güzel bir çalışma olmuş ellerinize sağlık kaça mal ettiniz soması ayıp

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR