Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rkayaci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 304
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 157,852
Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?

En son listemiz....Eksik varsa lütfen formata uygun ekleyiniz....

1. Rıdvan KAYACI 2006 model 2.0 TD4 HSE İSTANBUL
2. Hasan KOCA 2011 2.2 TD4 XS Premium
3.Yavuz Bekir ALBAYRAK 2000 1.8 HSE
4. A.Kadir ZAİMOĞLU 2004 TD4 SE KOCAELİ
5. Murat TÜRKMEN 2005 TD4 SE SAMSUN
6. Batuhan YEL 2006 TD4 HSE İSTANBUL
7.Cengiz Durmaz 2000 1.8 İ İSTANBUL
8. Ali SOYLU 1998 1.8i KAYSERİ
9. Serhat TÜRK 2004 TD4 ES İstanbul

Etiketler

Merhaba arkadaşlar.
Beni de aranıza alırsanız sevinirim. Onur EGEMEN. Doktorum İstanbul'da
Aracım 2005 TD4 HSE. 1 yıldır sahibiyim. 130 bin kmde şu anda.

Onur bey,
Öncelikle hoşgeldiniz demek istiyorum.
Aracımı ben henüz çok yeni satın aldım, bir kaç sorum olacak size..

Beni cep telefonumdan arayabilir misiiz rica etsem?
532 727 46 31..

Saygılarımla,
Serhat TÜRK.

Serhat Bey,
Sizi aradım (saat 12:40). Ama sanırım meşgulsünüz.
Numaram görünmüştür sizde.
Bugün akşama kadar müsaitim ben. Arayabilirsiniz.

wildboy' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar.
Beni de aranıza alırsanız sevinirim. Onur EGEMEN. Doktorum İstanbul'da
Aracım 2005 TD4 HSE. 1 yıldır sahibiyim. 130 bin kmde şu anda.

Aramıza hoş geldiniz Onur bey, listeye sizinde adınızı ilave ettim. Organisazyonlarımızda sizleri de aramızda görmek isteriz.

İyi günlerde kullanın aracınızı,

1. Rıdvan KAYACI - Elektronik, Bilg.Müh. 2006 model 2.0 TD4 HSE İSTANBUL
2. Hasan KOCA 2011 2.2 TD4 XS Premium
3.Yavuz Bekir ALBAYRAK 2000 1.8 HSE
4. A.Kadir ZAİMOĞLU 2004 TD4 SE KOCAELİ
5. Murat TÜRKMEN 2005 TD4 SE SAMSUN
6. Batuhan YEL 2006 TD4 HSE İSTANBUL
7.Cengiz Durmaz 2000 1.8 İ İSTANBUL
8. Ali SOYLU 1998 1.8i KAYSERİ
9. Serhat TÜRK 2004 TD4 ES İstanbul
10. Onur EGEMEN - Doktor 2005 TD4 HSE İSTANBUL

Hoşbulduk arkadaşlar.
Çok teşekkürler

Bilgisayar kullanımıda biraz acemiyim kusura bakmayın paylaşacak güzel resim ve videolarım var müsait olduğum ve yükleyebildiğim kadarıyla sizlerle paylaşmaktan çok mutluyum sağlıcakla.. m.türkmen

SANY0173.jpg

mrat' Alıntı:
Bilgisayar kullanımıda biraz acemiyim kusura bakmayın paylaşacak güzel resim ve videolarım var müsait olduğum ve yükleyebildiğim kadarıyla sizlerle paylaşmaktan çok mutluyum sağlıcakla.. m.türkmen

Aramıza hoş geldiniz. resim ve videolarınızı heyecanla bekleriz. Bu arada lütfen ilgili şablon çerçevesinde adınızı listemize ekleyiniz. yada bilgileri siz yazın ben ekelerim.İyi günlerde kullannız.

Selam arkadaşlar istanbuldan eren can ben özel bir şirkette yöneticiyim yaklaşık 3 senedir free lander (2000) kullanmaktayım..hararet baklımından kurtulamadığım şikayetlerim var bana yardımca olursanız sevinirim...telefon yoluylada sizleri arayabilirim desteklerinizi bekliorum..iyi günler

erenc' Alıntı:
Selam arkadaşlar istanbuldan eren can ben özel bir şirkette yöneticiyim yaklaşık 3 senedir free lander (2000) kullanmaktayım..hararet baklımından kurtulamadığım şikayetlerim var bana yardımca olursanız sevinirim...telefon yoluylada sizleri arayabilirim desteklerinizi bekliorum..iyi günler

Eren Bey,

Aramıza hoş geldiniz. İstanbul'da land servisi konusunda Rıdvan Bey'in bildiği bir yer vardı galiba.

Hoşbulduk Bekir bey;Rıdvan bey le nasıl iletişim kurabilirim peki yardımcı olabilirmisiniz bana

Eren Bey
Rıdvan Bey'in telefon numarası 0541 212 77 55 (Umarım izinsiz verdiğim için bana kızmaz). topic'in 4.sayfasında telefon numarası yazıyordu:smiley: selamlar

sanırım kızmaz numarasını açık yazdına göre diye düşünürum:smiley:çok tesekkurler bu arada ilginize durumdan haberdar edeceğim selamlar

erenc' Alıntı:
sanırım kızmaz numarasını açık yazdına göre diye düşünürum:smiley:çok tesekkurler bu arada ilginize durumdan haberdar edeceğim selamlar

Arkadaşlar dilediğiniz zaman beni arayabilirsiniz tüm teknik, donanım veya elektronik konusunda destek alabilirsiniz. saygı ve selam ile....

merhaba ben siirt den yunus ... 1999 model benzinli 5 kapı freelander kullanıcısıyım. kitapçığını bulamadım ve burada belirtilen linklerden de beceremedim. Bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR