Hayır 4 mevsim değil. Zaten 4 mevsim adı altında satılan lastiklerin hepsinde gürültü ve sarsıntı olur. Zira yağmur ve hava kanalı bu lastiklerde yoktur. Pabuç diye tabir ettiğimiz lastik çıkıntılarıyla yere basar bunlarda yerde hem sürtme sesi yapar hemde yağışlı havalarda yol tutuşu azalır fren mesafesi artar. 4 mevsim lastikle ben bir keresinde ıslak yolda 40 km ile spin attım. O gün söktüm bu lastikleri aldım. Bu lasitklerle de hafif çamurlu ve toprak yoldaki performansı iyi. Ama kanallı ve çamur artık balçığa dönüşmüş yada lastik boyu karlı zeminlerde bu lastikler saplanırsınız. Lastik tamamen ihtiyaca göre.. Ben %70 asfalt %10 çamur %20 karışık ortam için bu lastikleri aldım. ölçüleri 255 55 17 dir. markası nankang fiyatı da 700 lira civarında dır.
Eğer tersi bir durum ise sizin ihityaçlarınız brigstone at yada pirelli scorpion at lastiklerini öneririm sakın michlen 4*4 syncron almayın. bu araçların ojinlallerinde de bu lasitkler çıkıyor yol tutuşu çok zayıftır.
Saygılarımla
Arabanın altındaki lastikler mıchalen 4x4 syncron zaten.Dün sizin lastik aldığınız markanın benim arabaya göre olanını sordum 215 .65.16 ebat olarak yok, bir arkadaşım brıston h/p sport tavsiye etti dün araca taktırdık yol tutşu ses istediğim öellikler var fakat karlı ve çok çamurlu yerde çok netice vermez dediler.olsun genede razıyım eski lastilkerin uğultusunu dinlemekten iyidir.Çünkü sanki arabada bilya bozukta ses yapıyor gb ses geliyordu çok şüküğr kalmadı.İlginize teşekkür ederim.