Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rkayaci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 304
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 157,852
Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?

paylaşacağım izlenimlerimi sizlerle.

Etiketler

Arkadaşlar listeye adını yazmayı unutan arakdaşlarımız veya bilgi güncellemesi yapmak isteyen arakadaşlarımı olabilir. Listenin son halini yazıyorum.

Saygı ve selam ile

1. Rıdvan KAYACI - 2006 model 2.0 TD4 HSE İSTANBUL
2. Hasan KOCA 2011 2.2 TD4 XS Premium
3.Yavuz Bekir ALBAYRAK 2000 1.8 HSE
4. A.Kadir ZAİMOĞLU 2004 TD4 SE KOCAELİ
5. Murat TÜRKMEN 2005 TD4 SE SAMSUN
6. Batuhan YEL 2006 TD4 HSE İSTANBUL
7.Cengiz Durmaz 2000 1.8 İ İSTANBUL
8. Ali SOYLU 1998 1.8i KAYSERİ
9. Serhat TÜRK 2004 TD4 ES İstanbul
10. Onur EGEMEN - Doktor 2005 TD4 HSE İSTANBUL

unc' Alıntı:
güzel olur
izlenimlerinizi bekliyorum
Land Rover Exp'ın ilk aşaması olan tanışma programına geçen hafta içinde katıldım..Kemerburgaz'da eski maden ve taş ocaklarının bulunduğu bir araziye bir freelander ve bir discovery ile 2 araç olarak çıktık.. arazide özellikle yüksek tekerlek izleri üzerinde sürüş imkanı bulduk..birde Eğim İniş Kontrolünü gerçek anlamda kullanabilmek adına çok güzeldi. Ayrıca eğitmenimiz Caner Bey'e pekçok konu hakkında soru sorma imkanı buldum..güzel bir deneyimdi..Bu konuda eğitim almak konusunda istekliyim.

rkayaci' Alıntı:
Arkadaşlar listeye adını yazmayı unutan arakdaşlarımız veya bilgi güncellemesi yapmak isteyen arakadaşlarımı olabilir. Listenin son halini yazıyorum.

Saygı ve selam ile

11. Ceyhun TÜRKOĞLU 2011 2.2 TD4 XS Premium AYDIN

cudberrys' Alıntı:
Land Rover Exp'ın ilk aşaması olan tanışma programına geçen hafta içinde katıldım..Kemerburgaz'da eski maden ve taş ocaklarının bulunduğu bir araziye bir freelander ve bir discovery ile 2 araç olarak çıktık.. arazide özellikle yüksek tekerlek izleri üzerinde sürüş imkanı bulduk..birde Eğim İniş Kontrolünü gerçek anlamda kullanabilmek adına çok güzeldi. Ayrıca eğitmenimiz Caner Bey'e pekçok konu hakkında soru sorma imkanı buldum..güzel bir deneyimdi..Bu konuda eğitim almak konusunda istekliyim.

katılımınız size çok fayda sağlamış her kelimenizden belli oluyor... Katıldığınız araçlar standart donanımıyla size bu keyifli dakikaları yaşatmışdır. Kullandığınız aracın sınırlarını bilebilmek ve ona güvenebilmek çok faydalıdır ve mükemmel bir duygudur....

Bizim bazı ufak gezilerimizede bekleriz..Bu tür gezilerde tecrübenize yeni bilgiler de ilave oldukça daha çok keyif alacaksınız aracınızı kullanmaktan...

rkayaci' Alıntı:
katılımınız size çok fayda sağlamış her kelimenizden belli oluyor... Katıldığınız araçlar standart donanımıyla size bu keyifli dakikaları yaşatmışdır. Kullandığınız aracın sınırlarını bilebilmek ve ona güvenebilmek çok faydalıdır ve mükemmel bir duygudur....

Bizim bazı ufak gezilerimizede bekleriz..Bu tür gezilerde tecrübenize yeni bilgiler de ilave oldukça daha çok keyif alacaksınız aracınızı kullanmaktan...
evet araçlar standart donanımlı araçlardı ki elbette böylesi daha iyi benim açımdan. Bu işten çok keyif aldığım konusunda haklısınız..giderekte daha fazla alıyorum..haber verdiğiniz ve uygun olduğum sürece gezilerinize katılabilirim..ilginiz için teşekkür ederim.

cudberrys' Alıntı:
evet araçlar standart donanımlı araçlardı ki elbette böylesi daha iyi benim açımdan. Bu işten çok keyif aldığım konusunda haklısınız..giderekte daha fazla alıyorum..haber verdiğiniz ve uygun olduğum sürece gezilerinize katılabilirim..ilginiz için teşekkür ederim.

Bireysel haber veremeyiz ama yakında bir ağva gezisi planlıyoruz. Size de uygunsa oraya katılabilirsiniz. Aşağıda linki mevcut.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=75129.0

cudberrys' Alıntı:

teşekkürler
birde yağmurlu bir sezonda kaygan arazide denemenizi de öneririm,daha farklı deneyimler yaşayacaksınız

unc' Alıntı:
teşekkürler
birde yağmurlu bir sezonda kaygan arazide denemenizi de öneririm,daha farklı deneyimler yaşayacaksınız
experience'da değil ama bireysel olarak Aydın dağlarında bu deneyimi yaşadım..oldukça yoğun çamurların içinden başarıyla geçtim..gerçekten müthiş bir keyifti...experience bunu daha bilinçli yapmamı sağlayacak diye düşünüyorum

cudberrys' Alıntı:
experience'da değil ama bireysel olarak Aydın dağlarında bu deneyimi yaşadım..oldukça yoğun çamurların içinden başarıyla geçtim..gerçekten müthiş bir keyifti...experience bunu daha bilinçli yapmamı sağlayacak diye düşünüyorum

evet haklısınız,her nekadar araç yapıyor görünsede ,seçme ve /veya seçenek iptali konularında bilinçli olmak aracın etkinliğini arttıracaktır

unc' Alıntı:
evet haklısınız,her nekadar araç yapıyor görünsede ,seçme ve /veya seçenek iptali konularında bilinçli olmak aracın etkinliğini arttıracaktır
experience özellikle Terrain Response 'u daha doğru kullanmak konusunda yararlı oldu diyebilirim..ve gerçekten araç farkını hissettiriyor doğru konuma geldiğinizde..

12 - Batuhan Tüten 2002 TD4 ANKARA

13- Gökhan BAŞARANGİL Kütahyadan 1.8i 1999 model.Daha yeni aldım.

Listeye daha önce girmiştim ama en güncel hali galiba aşağıdaki versiyonu galiba :smiley:

11. Ceyhun TÜRKOĞLU 2011 2.2 TD4 XS Premium AYDIN
12 - Batuhan Tüten 2002 TD4 ANKARA
13- Gökhan BAŞARANGİL 1999 1.8i Kütahya
14- Halilcan Özaykan 2001 TD4 Adana

İyi akşamlar vitara ve grand vitaradan sonra 2001 dizel freelander ile aranıza katıldım suzuki den tek şikayetim bagajlarının küçük oluşu idi.herkese ZONGULDAK tan saygılar..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR