Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 802,415
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

Yavuz Abi

Bugün eklediğim resimlerin ilkinde Bob Marley'in land rover'i var sergileniyor müzede orada aracı tanıtan künye de de Land rover Truck diye geçiyor :smiley: belki gazide ki adam da aynı mantıkla senin araca kamyon demiş olabilir :smiley: ben zaten yurt dışında land rover görüpte truck demeyen çok az adam gördüm; bu arada bugün eklediğim resimlerin en sonuncu olan römork çeken land rover'i bizzat bende yaptım pek bir değişik oluyor

Etiketler

benim başıma da şöyle birşey geldi, www.hersyibilenkadin.com sitesine girdim, elimden gelfiğince doğru cevaplar verdim... tuttuğum şey malum "defender" cevapları otobüs ve tank oldu.... aslında bildi sayılır değilmi?

konumuz LR fotoğraflarıydı değilmi ?

n577553989_148646_893.jpg

endy' Alıntı:
Yavuz Abi

Bugün eklediğim resimlerin ilkinde Bob Marley'in land rover'i var sergileniyor müzede orada aracı tanıtan künye de de Land rover Truck diye geçiyor :smiley: belki gazide ki adam da aynı mantıkla senin araca kamyon demiş olabilir :smiley: ben zaten yurt dışında land rover görüpte truck demeyen çok az adam gördüm; bu arada bugün eklediğim resimlerin en sonuncu olan römork çeken land rover'i bizzat bende yaptım pek bir değişik oluyor

Ya aslında doğru söylüyorsun Ender, bizim araçların sınıfı truck diye geçiyor, bunu maliye duymasın , bide kamyon vergisi ödemeyelim ;D

ufuk, bana kimse bey demiyor iş dışında, lütfen sende deme :smiley:

özür dilerim yanlış anlaşıldım gene,herhangi bir imada bulunmamıştım... sadece eski günler aklıma geldiği için sevgili discomun resimlerini paylaşmak istemiştim...

Abi katolog çekimindeki Series araba geçen gezide hararet yapan araba mı?

Hımmm.. Ben series'leri çok ama çok beğeniyorum :smiley:

Merhaba Serdar Abi;

Evet Gezide Fan müşürü arızalanmıştı aynı araç, ilk buluştuğumuz gezide Bir series III turu yapabiliriz, eğlenceli bir araçtır series 3 özellikle sadece arkalardan çeker olduğunda kıç atması çok zevkli oluyor:smiley:

Series III artık klasik araç statüsünde lakin hala çok fanatiği var dünya üzerinde Dik ve keskin hatları olan araçları gerek Amerikada Gerek avrupa da seven çok, Ve özellikle Series III çok yaygın çok fazla üretimde kaldığından ve çok değişik modeli olduğundan olsa gerek, Tabi Araç sürekli 4 olmaması da güzel bir özellik bence ben önleri nerdeyse hiç bağlamıyorum denilebilir.

Vayyyy bencede çok ilginç...Deneyelim desek mekan yokk.vay vay vay....Hoş denemeyeyiz ya...Dimi olağanüstüşüpheli abi...

asyavarhan' Alıntı:
Vayyyy bencede çok ilginç...Deneyelim desek mekan yokk.vay vay vay....Hoş denemeyeyiz ya...Dimi olağanüstüşüpheli abi...

bellimi olur...

bu arada kaz dağları gezisinin sayfasında gördüm arabanızı;bu ikisinden dahada yakışır eminim..

ndoganci' Alıntı:
mutlaka gitmek istediğim yerleden biri... moab lion's back...

Buradan inen Hummer resimleri de vardı, meşhur bi yer galiba. Naci babacığım giderken beni de al yanına.

Ortanca oğlun Nejat Doğancı :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
Ynsemr81

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.