Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 802,419
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

Naci , Ufuk abinin aracı cj 5-7 falan gibi değil, aks açıklığı def110 ile aynı bunu ölçmüştük, içide çok ferah 5 kişi rahat seyahat edilebilir, ayrıca en olarak cj lerden çok geniş, manevrası, yol tutuşu, viraj alması çok güzel, benim beğendiğim tek cj serisi araç diyebilirim.

Normal cj,yj,tj falan bunlara sen hiç bakma, içine sığamazsın, normal boyuttaki insanlar için üretmişler ;D XJ yi de seninle denemiştik hatırlarsan , güzel gidiyor ama defender veya discoya binmek için tırmanıyorsun , bunlara binmek için eşiği aşıp içine çömeliyorsun, 8 inch kaldırınca standard defendere yaklaşıyor alt tarafı, bir 8 inch daha eklersen seninkine yaklaşır ;D ;D

Etiketler

[attachment=3][attachment=4]

54ac_12v.jpg

724b_12.jpg

54ac_12v.jpg

724b_12.jpg

beadlock

lastiğin havasını indirince, lastiğin jant üzerinde dönmemesi için kilit

o resimdeki NAS (North American Spec) defender ilk hayalimdi... o yüzden ağlamak istiyorum...

edaghan' Alıntı:
16 inch??? çok değil mi?

standard xj yi 16 inch kaldırırsan ancak Nacinin 35 lastikli hali gibi olur ;D Nacide kapı eşiği yerden 80 cm gibi bişeydi, xj nin standard hali 25-30 cm i geçmez. Hesabını sen yap ;D

ndoganci' Alıntı:
yoksa çamur lastiğimi dedi ?
defender virüsünü fena halde kapmuş biri olarah ileride alcağım aracımı tasarlarken bu lastikler çok hoşuma gitti nereden ve kaça alınır standarat janta uyarmı

eee, kimi gezdirir, kimi calısmak zorundadır... !!
[attachment=1]
[attachment=2]

;)

IMG_2777 working LR Paris1.jpg

IMG_2777 working LR Paris2.jpg

silverstone extreme mt 117

35-11,5-15

ithalatçısı AS lastik

9" eninde jant lazım

fiyatı satıcıdan almanız lazım, şu anda ellerinde yok bildiğim kadarıyla

discovery-V8' Alıntı:
standard xj yi 16 inch kaldırırsan ancak Nacinin 35 lastikli hali gibi olur ;D Nacide kapı eşiği yerden 80 cm gibi bişeydi, xj nin standard hali 25-30 cm i geçmez. Hesabını sen yap ;D

Discoyu satıp Def toplama zamanı gelmiş sanırsam!. 80cm'lik eşiğe çıkabilimek için benim portatif asansör yaptırmam lazım. boy garibi olmak da kötü bişi :(

Engincim, hiç gerek yok git Huma otodan şöyle eti kalın irice bir defender yayı al, tornacıda yuvasını yaptır al sana yerden 80cm. disco, ama tabii ki bununla bitmez, şaft değişecek, fren hortumları uzayacak, açılı kol vs.

ndoganci' Alıntı:
ömer

bunu yapmayacaktın.... hiç böyle çirkin birşey görmedim... ağlamak istiyorum.....
edaghan' Alıntı:
jantları kötü olmuş, beğenmedim :smiley:
hasanfb' Alıntı:
CJ lere benzetmeye çalışmışlar... :smiley: Bu arada jantların dışındaki aparat çamur ile ilgili birşeydi sanırım..

Selam arkadaşlar biri oynamış bu arabayla ama biz ingiliz hammer deyip geçelim SAYGILAR.
Bu arabayı kaybetsem müjdesine CJ veririm :D

ndoganci' Alıntı:
silverstone extreme mt 117

35-11,5-15

ithalatçısı AS lastik

9" eninde jant lazım
sağolun defender aldığımızda jantlarada değişecek o zaman

fiyatı satıcıdan almanız lazım, şu anda ellerinde yok bildiğim kadarıyla

yaylarım def yayı, şaftlarım çift kardanlı, fren hortumlarım uzun, kollar normal ama burçları açılı... standard discoya göre 11cm yüksekteyim... ama yerden 80cm yukarıda olabilmem için UK'deki TD5 gibi bişi yaratmam lazım ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
ashi02

Çevrimiçi üyeler

Geri