Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 802,416
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

yerden 80 santim cikmak mesele diilde cikinca ne yapicaksiniz o onemli? :smiley: kayalar ustundemi sekiceksiniz 80 cm yukseltme gerektiren kac offroad parkuru varki

Etiketler

edaghan' Alıntı:
yaylarım def yayı, şaftlarım çift kardanlı, fren hortumlarım uzun, kollar normal ama burçları açılı... standard discoya göre 11cm yüksekteyim... ama yerden 80cm yukarıda olabilmem için UK'deki TD5 gibi bişi yaratmam lazım ;D

Engin, defender yayının o kadar çok çeşiti var ki, sadece boyuna göre değil et kalınlığına göre de çok şey değişiyor, aynı yayı koyarsın olmadı altına da get atarsın, diğer işlemleri de halledince çözülür bu iş, örnekleri var ama 80cm. de gerçekten abartı yahu :smiley: benim araç 50cm.

edaghan' Alıntı:
yaylarım def yayı, şaftlarım çift kardanlı, fren hortumlarım uzun, kollar normal ama burçları açılı... standard discoya göre 11cm yüksekteyim... ama yerden 80cm yukarıda olabilmem için UK'deki TD5 gibi bişi yaratmam lazım ;D

düzeltiyorum: standardına göre 15cm yukarıdayım. (lastikleri unutmuşum)

Deep' Alıntı:
Engin, defender yayının o kadar çok çeşiti var ki, sadece boyuna göre değil et kalınlığına göre de çok şey değişiyor, aynı yayı koyarsın olmadı altına da get atarsın, diğer işlemleri de halledince çözülür bu iş, örnekleri var ama 80cm. de gerçekten abartı yahu :smiley: benim araç 50cm.

eğer araba bende durur ve de oğlanın okulundan para kalırsa 35 inch lastiğe geçeceğim. bunun için de get gerekecek... :smiley: yavuz'un bahçesine kamp kurup arabasını kopyalayacağım :smiley: şşşhtt henüz haberi yok...

Araya bir fotoğraf iyi gider ;D

Central-garage-06.jpg

Deep' Alıntı:
amortisöre getler, yay altına getler, 4.5 cm çelik spacer lar, 8.5" offset jantlar, dodikler, özel şaft, açılı kol (yoksa) gerekiyor :smiley:

Çamurlukları unutmuşsun Mert, 35 nomal çamurluk boşluğuna sığmaz, açmak şart, yada deymeyinceye kadar yükseltmek lazım ki 80 cm bile az kalır ;D

Bu arada benim eşik 74-75 cm falanmış ;D

Engin duydum ;D

sevgili Kürşad arkadaşım,

sen hele bir askere git gel hele, beraber gezmeye başlayalım o zaman daha iyi anlarsın bu yazılanların nedenlerini... hehehe

discovery-V8' Alıntı:
Çamurlukları unutmuşsun Mert, 35 nomal çamurluk boşluğuna sığmaz, açmak şart, yada deymeyinceye kadar yükseltmek lazım ki 80 cm bile az kalır ;D

Bu arada benim eşik 74-75 cm falanmış ;D

Engin duydum ;D

Yok abi ben yavaş yavaş vazgeçiyorum... :smiley: 75 cm'e ben bile çıkamam, bırak eşimi... olsa olsa, oğlan için okulundaki tırmanma duvarı yerine geçer.. :smiley:

en iyisi Naci'ninkine benzer bir 110 yaptırmak. ama Silverstone konusunda hala çekimserim... Defender da olsa, o lastikle günlük sürüş ne derece rahat olur, pek emin değilim.

edaghan' Alıntı:
sağol... ben önce kamyon şoförü rolümü yerine getireyim... :smiley:

Kamyon deyince aklıma geldi, Ufuk abiyle Gazi Ünizversitesine LPG sızdırmazlık raporu almaya gittik, Oradaki yetkili arkadaş işini bitirince , Diğer araçlara yer açmak için beni çağırdı, "Beyefendi Lütfen kamyonunuzu karşıdaki parka çekermisiniz?" ;D ;D KAMYON dedi adam yaa ;D ;D

Bugün Orhan ustada gördüğüm LR Jeep aşkının meyvesi :smiley:
üst LR alt amerikan
:smiley:
canavar gibi duruyor.

28052009007.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
Ynsemr81

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.