edaghan' Alıntı:yaylarım def yayı, şaftlarım çift kardanlı, fren hortumlarım uzun, kollar normal ama burçları açılı... standard discoya göre 11cm yüksekteyim... ama yerden 80cm yukarıda olabilmem için UK'deki TD5 gibi bişi yaratmam lazım ;D
edaghan' Alıntı:yaylarım def yayı, şaftlarım çift kardanlı, fren hortumlarım uzun, kollar normal ama burçları açılı... standard discoya göre 11cm yüksekteyim... ama yerden 80cm yukarıda olabilmem için UK'deki TD5 gibi bişi yaratmam lazım ;D
Deep' Alıntı:Engin, defender yayının o kadar çok çeşiti var ki, sadece boyuna göre değil et kalınlığına göre de çok şey değişiyor, aynı yayı koyarsın olmadı altına da get atarsın, diğer işlemleri de halledince çözülür bu iş, örnekleri var ama 80cm. de gerçekten abartı yahubenim araç 50cm.
Deep' Alıntı:amortisöre getler, yay altına getler, 4.5 cm çelik spacer lar, 8.5" offset jantlar, dodikler, özel şaft, açılı kol (yoksa) gerekiyor![]()
discovery-V8' Alıntı:Çamurlukları unutmuşsun Mert, 35 nomal çamurluk boşluğuna sığmaz, açmak şart, yada deymeyinceye kadar yükseltmek lazım ki 80 cm bile az kalır ;D
Bu arada benim eşik 74-75 cm falanmış ;D
Engin duydum ;D
edaghan' Alıntı:sağol... ben önce kamyon şoförü rolümü yerine getireyim...![]()