Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 797,518
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

discovery-V8' Alıntı:
Bitti sayılır bugün denedim, ölçümleri yaptırdım sorun yok, listeden def 110 u çıkardım kesin bununla geliyorum, tek rock sliderlar kaldı onlarda fazla uzun geliyor keseyiimmi, yenisinimi yapayım noktasında takıldım, inip binmek çok problem oldu, basmaklı bişey yapmam lazım.
hakan bastoncu'da güzel bir land dergi arşivi var uygun birşeyler bulursa fotokopilerini getirelim size...

Etiketler

duman' Alıntı:
hakan bastoncu'da güzel bir land dergi arşivi var uygun birşeyler bulursa fotokopilerini getirelim size...

aaaaaaaaa demek süprizim var dediğin konu şimdi çıktı ortaya , kaç gündür netin başındaydın abi araç bakıyorum diye ;) demek bahsettiğin konu buydu 2 aracıda satıp sıkı bişey alıcam diyodun, hayırlı olsun ozaman senin yeni LR 17 sinde görürüz artık resimlerini :D

ates' Alıntı:
aaaaaaaaa demek süprizim var dediğin konu şimdi çıktı ortaya , kaç gündür netin başındaydın abi araç bakıyorum diye ;) demek bahsettiğin konu buydu 2 aracıda satıp sıkı bişey alıcam diyodun, hayırlı olsun ozaman senin yeni LR 17 sinde görürüz artık resimlerini :D

bi an nasıl bir mizansen yarattım ama ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
hayırdır abi hakan bastoncu girdi galiba kanına gezi için :D seni allahtan iyi tanıyorum yoksa ne oluyor derdim :eek: ama sen bırak 2 arabanı satmayı her bir arabana 3 er tane LR verselerde vazgeçmezsin jeep sevdandan ;)

http://www.4shared.com/file/105152074/703f5d74/Land_Rover.html

Geçen problem olmuş sanırım, şimdi düzelttim.

79mb 613 resim.

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

land_rover_lrx_1.jpg

land_rover_lrx_3.jpg

land_rover_lrx_4.jpg

land_rover_lrx_2.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR