Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 802,450
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

sailor06' Alıntı:
Arkadaşlar elinde defender130 fotoğraları olan varsa ekleyebilir mi? Bir de cargo alanının farklı şekillerde kapatılışına veya kullanımına dair fotoğrafları ve önerileri paylaşırsanız çok mutlu olurum.

130 Hayırlı olsun mu demeliyim önce, ::smiley:

(TR de 130 cok azdır, klüp bile kuramayız ama... sanırım devlet elden cıkardıkca artacak...)

130 un DCHCPU oldugunu dusunuyorum, en kullanisli nasıl kapanır konusu kisiye gore degisiyor; benim kanım en kullanislisi FOLEY in yaptıgı gibi Station wagon a cevirmek; tek kapi bi 109 bulup havuzundan kolaylıkla yapılır (kanımca), soyle birsey :
new_1big.jpg

http://www.defender130.com/ linkinde iki tane 130 var zaten...

"Ifor Williams " in aliminyum kapali ustlugu var ancak, cok da hos durmuyor, zira çiftciler icin dusunulmus ve kaburgaları dışarıdan...

Ben yazın tenteyi yanları acık olarak kullanıyorum, kışın da tenteyi toparlayıp, kasanın ustunu bir tabaka su kontrası ile kapatıyorum... ki arazide manevralarda zaten uzun araba ile geri gitmek kâbus oluyor... ki zaten kasa boyu sadece 180 cm oldugu icin içinde uyumak mümkün (en azından benim için) diil :-[ tentenin uzun yolda yakıt sarfiyatını arttırdıgını da eklemek gerek...

147 ye cevirme fikri de olabilir ;D 110 HCPU kasası konacak o zaman... ;D

saglıcakla,

Engin

Etiketler

"130 Hayırlı olsun mu demeliyim önce, Roll Eyes"

Teşekkür ederim o günlerde yakındır:smiley:

şu 35'e çverilmiş Disco konusu benim de ilgimi çekiyor, ama maliyet nedir onu önceden bir planlamak lazım

Şu sayfada Def 130 pick up'ın kapalı kasa hale getirilme öyküsü var:

http://www.mulgo.com.au/defender-130-station-wagon.html

seriiki' Alıntı:
130 Hayırlı olsun mu demeliyim önce, ::smiley:

(TR de 130 cok azdır, klüp bile kuramayız ama... sanırım devlet elden cıkardıkca artacak...)

130 un DCHCPU oldugunu dusunuyorum, en kullanisli nasıl kapanır konusu kisiye gore degisiyor; benim kanım en kullanislisi FOLEY in yaptıgı gibi Station wagon a cevirmek; tek kapi bi 109 bulup havuzundan kolaylıkla yapılır (kanımca), soyle birsey :
new_1big.jpg

Engin bey detaylı bilgilendirme ve tecrübe paylaşımı için çok teşekküer ederim. Her ayrıntıyı kaydettim. Pick up aşkı çocukluğumdan beri olduğundan benim için bu araçlar acaip sexy kelimenin tam anlamı ile. O yüzden 130 a odaklanmış durumdayım:smiley:

edaghan' Alıntı:
Şu sayfada Def 130 pick up'ın kapalı kasa hale getirilme öyküsü var:

http://www.mulgo.com.au/defender-130-station-wagon.html

Link için teşekkürler, camper olarak da biraz uzun olsa da hoş. Daha çok seyyar bir kapatma işlemi belki yarım belki çeyrek bir kapatma:smiley: ve pick up görüntünün kaybedilmemesi daha iyi olur gibime geliyor. Bilmiyorum siz ne dersiniz?

edaghan' Alıntı:
birinci foto 130:
[attachment=1]

ikinci foto 147:
[attachment=2]

aslında bunlar çok güzel benimde çok hoşuma gidiyor.yaklaşma açıları az sanırım bu kapatılmış 130da
bir de çok maliyetli birşey olur heralde 147 tavanı filan bulmak lazım sanırım bunun için tam turluk bir araç aslında :D

edaghan' Alıntı:
Sarıyı istiyorum!!!!

hehee ben bu gidişle 32'lerde mi kalsam ne? 1.70 boyla nasıl binip inecem? hi-lift gibi bir tane de mini asansör taşımak lazım...
sariyi ne yapacan alt kısmı jeep bu saatten sonra yakişmaz ne öyle aks kesecek teker gidecek ;D ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Yavuz çok güzel olmuş,
Ankara da sıkışık trafikte 500 metreden seni görebiliyordum,
şimdi 1km den görürüm sanırım.;D

;D ;D

En güzelide otoparkta arabanı aramıyorsun. ;D ;D

Açık olanlarında ;D ;D

Dün siz gittikten sonra 1.667 lik arazi takıldı, 5. vitesle kepekliyi ivemelenerek çıkıyor bizim kocaoğlan, 1. vites i kullanamıyorum patinaj çekmesin diye direk 2 den başlyor vitesler. ;D

discovery-V8' Alıntı:
Açık olanlarında ;D ;D

Dün siz gittikten sonra 1.667 lik arazi takıldı, 5. vitesle kepekliyi ivemelenerek çıkıyor bizim kocaoğlan, 1. vites i kullanamıyorum patinaj çekmesin diye direk 2 den başlyor vitesler. ;D
yavuz aracın çok güzel gözüküyor allah kaza bela vermesin umarım tekrar standart haline getirmeden sorunsuz kullanırsın dere tepe...

Sağolasın Cüneyt , zaten satandart halinden farkı yok sadece biraz irileşti ve biraz daha atak oldu, tüm açı ve ölçüleri normal değerler içerisinde. Güzel ve zevkli bir proje oldu, bitmesine çok az kaldı.

Selamlar

discovery-V8' Alıntı:
Sağolasın Cüneyt , zaten satandart halinden farkı yok sadece biraz irileşti ve biraz daha atak oldu, tüm açı ve ölçüleri normal değerler içerisinde. Güzel ve zevkli bir proje oldu, bitmesine çok az kaldı.

Selamlar
pazara kadar biter umarım.yakından görmek zevk olacak.kolay gelsin

Bitti sayılır bugün denedim, ölçümleri yaptırdım sorun yok, listeden def 110 u çıkardım kesin bununla geliyorum, tek rock sliderlar kaldı onlarda fazla uzun geliyor keseyiimmi, yenisinimi yapayım noktasında takıldım, inip binmek çok problem oldu, basmaklı bişey yapmam lazım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,806
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
Torrus2562

SON MESAJLAR

SON KONULAR