Land Rover Defender

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan LaNDROWER-53 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 53
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,100
Ynt: Land Rover Defender

konuyla tam ilgili olmasa da belki yardimci olabilir dusuncesiyle gene bu siteden bir arkadasimizin yayinladigi land rover yedek parca katalogunun web linklerini attim.herkese kolay gelsin.saygilar selamlar :smiley:

Ekli dosyalar

• land rover yedek parca katalogu web linkleri.rar
    2.7 KB · Görüntüleme: 176

Etiketler

hakan bey teşekkürler bayağı faydası olacağına inanıyorum özellikle atölye el kitabı :smiley:

defender onur' Alıntı:
aynı sorunla bende karşı karşıyayım tabzon da defender lardan anlayan tek bir usta var aynı vites arların debriyajdan ayağımı çektiğim an lak lak lak diye bises geliyodu ustaya gösterdim saft istavroz ların da boş luk var dedi yaptırdım 1 ay geçti gene başladı usta bu sefer şanzıman da bir dişli var değirçek dedi arkadaşlar sizce sorun ne olabilir şanzıımanımı söktürmek istemiyorum
Sayın D onur bey sadece şaft istavrozu değişmekle şafttan gelen sesi kesemezsiniz başka bir deyişle aktarma organları içinde ön ve arka şaft dişi ve erkek kayıcılarıda kontrol ettirmek gerekir ayrıca arazi şanzumanındaki giriş mili ve ana dişlinin içide aşınınca vuruntu yapar bilgilerinize <defenderde vuruntuyu kesmek biraz zor ancak aza indirile bilir özellikle vites değişimlerinde diğer arabalara göre daha sakin değiştirmekte fayda var zaten araclar en az 15-20 yaşında bunlardan daha fazla performans beklemek zor olanla idare etmekte fayda var desem ne dersiniz > hayırlı işler :smiley: :smiley:

DEMİRAL' Alıntı:
Sayın D onur bey sadece şaft istavrozu değişmekle şafttan gelen sesi kesemezsiniz başka bir deyişle aktarma organları içinde ön ve arka şaft dişi ve erkek kayıcılarıda kontrol ettirmek gerekir ayrıca arazi şanzumanındaki giriş mili ve ana dişlinin içide aşınınca vuruntu yapar bilgilerinize <defenderde vuruntuyu kesmek biraz zor ancak aza indirile bilir özellikle vites değişimlerinde diğer arabalara göre daha sakin değiştirmekte fayda var zaten araclar en az 15-20 yaşında bunlardan daha fazla performans beklemek zor olanla idare etmekte fayda var desem ne dersiniz > hayırlı işler :smiley: :smiley:
bende hüseyin arkadaşıma katılıyordum ilk zamanlar bayağı dert ettim vurultu yapıyor diye usta usta gezdim baktım olmuyor her kafadan bir ses en son arka akislere işlem yaptım sesi aza indirdim baktım yine ses gitmiyor azda olsa mevcut yok arkadaş dedim ben aracımı dinliyeyim sakin kalkışlarda hiç bir problem ve vurultu yok zamanla alışmaya bağlı bence bilginiz olsun saygılar

arkadaşlar bizim araçlardan anlayan usta oldukça az bu yüzden ustalar aracı gördümü uzaymekiği muamelesi görüyorlar deneme yanılma yolu ile bulmaya çalışıyorlar sorunu onun için sorunlardan emin olmadan ben aracımı ustalara yaklaştırmıyorum mümkün mertebe uzak duruyorum hem sinirlerinizde harab olmaz huzurla aracınızı kullanırsınız saygılar :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.