Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 660,698
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

indirmeye devam edilir !
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

07042011568.jpg

07042011569.jpg

07042011570.jpg

07042011571.jpg

07042011572.jpg

Etiketler

Bu arada alt da kalanın canı çıksın örneği,
kasada kalan kablumbağa misali ters dönmüş araçları merak edenleriniz için söyleyeyim.
Onlar kartal , toplam sayısı 3 adet.
Canlar sıkılır,
ortam terk edilir.
Yorumsuz.

Bugün benim için heyecanlı bir gündü, nasıl yapacağım kiminle konuşacağım acaba bakabilirmiyim acaba görebilirmiyim vb sorularla giderken bir de baktım kendimi İzmit Seymen hurdalığında buldum :smiley: herhalde bir 15-20 dk geçirir giderim dedim ama 1,5 saatte anca çıktım. Oradan bir vatandaş sağ olsun benimle çok ilgilendi ihale hakkında bilgi verdi ve bir sürü tavsiyelerde bulundu :smiley:

Fotoğraflar için özür diliyorum çünki araçların neresi çekilir bilemedim genel kareler almaya çalıştım fakat oradaki görevlilerin söyledikleri bu ihaledeki araçların maalesef ki 'leş' olduğuydu..(çok anlamasam da öylelerdi) :( Yorumlar sizlerin :smiley:

Çoğu Otokar fakat aralarında 1-2 tane UK vardı :smiley: bu arada 'ihalede 5BinTL'den başlar abi' dediler..

IMG_0402.jpg

IMG_0404.jpg

IMG_0405.jpg

IMG_0407.jpg

IMG_0409.jpg

6-7 land rovera teklif vermeye Ankara'ya gittim verdikten sonra dışarı çıktım orada da araçlar vardı oradakine de teklif bastım.Umarım bir tanesi kalır bana.Tek korkum hepsi kalırsa sülaleye dağıtırım artık sülalece land ci oluruz :D

ANGELUS' Alıntı:
6-7 land rovera teklif vermeye Ankara'ya gittim verdikten sonra dışarı çıktım orada da araçlar vardı oradakine de teklif bastım.Umarım bir tanesi kalır bana.Tek korkum hepsi kalırsa sülaleye dağıtırım artık sülalece land ci oluruz :D

kırıkkaledeki araçlaramı teklif verdiniz?

hayır hemşo Seymen dekilere teklif bastım ama Ankara merkezde bir tane gördüm yeğen dayanamadı abi buna da verelim dedi.Kaç gündür Land i yolda görsem yanında gidiyorum.Artık ihale bitene kadar Seymen e gitmemem lazım yoksa teklif vermediklerime de acaba bana kalmazmı deyip teklif verebilirim :(

ANGELUS' Alıntı:

kalırsa 6-7 tane bi tanesine talip olurum :smiley:

Ortalık baya bir DEFENDER olacak, ustalara da oldukça iş fırsatı da çıktı, yedek parçacılarada, ekonomiye can geliyor.

Bakalım ihaleden araç alanlar elinden nasıl çıkaracaklar araçları göreceğiz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR