Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 660,580
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

Malım var gel al dedinmi zaten adama ölücüler musallat olur sattığına satacağına pişman olursun benzin döküp yakasın gelir

Etiketler

dopamin' Alıntı:
Malım var gel al dedinmi zaten adama ölücüler musallat olur sattığına satacağına pişman olursun benzin döküp yakasın gelir

Geçenlerde benim çift kabin silverado'yu sattım.Malum sitede denyonun biri mesaj atıyor bana.
_ aracınızın fiyatını buraya düşürmeniz içimdeki alım isteğini yok etti ................
diye.

Böyle bir mesaja nasıl bir cevap vermek gerekirse verdim tabiki.
175002den 15ooo 'e düşürmüştüm fiyatı.Velasılı kelam; zor işler bu işler.Sabırlı bir kişiliğe sahip olmak lazım.Kendim için söyleyeyim, uğraşamam ben.

yavuz-çelikel' Alıntı:
Geçenlerde benim çift kabin silverado'yu sattım.Malum sitede denyonun biri mesaj atıyor bana.
_ aracınızın fiyatını buraya düşürmeniz içimdeki alım isteğini yok etti ................
diye.

Böyle bir mesaja nasıl bir cevap vermek gerekirse verdim tabiki.
175002den 15ooo 'e düşürmüştüm fiyatı.Velasılı kelam; zor işler bu işler.Sabırlı bir kişiliğe sahip olmak lazım.Kendim için söyleyeyim, uğraşamam ben.

Deve diken durumları demin yazacaktım şimdi yazıyım

malum sitede aracımı satılığa çıkardım. hergün mesaj geliyor, "şu kadar nakit param var, yarın elinizde hemen gelip alabilirim."
ben de hiçbirisinin yazdığını geri çevirmeden "gel al" diyorum. kimlere gel al demedim ki, belirttiğim fiyatın 5 bin lira altını teklif edeni mi dersin, bin lira altını diyeni mi.
mesaj atma konusunu paralı yapsalar keşke :smiley:
çile, gerçekten çile.

selamlar, fatih..

Bende fiyatı 22500 çektim. Canı isteyen alsın dedim. Paşa paşa HİLUX uma binmeye devam edip zamana yayarak defenderi toplayacağım artık.
Hafta içi hilux haftasonu defender kullanırız olur biter. :smiley:

ncmsrn' Alıntı:
Bende fiyatı 22500 çektim. Canı isteyen alsın dedim. Paşa paşa HİLUX uma binmeye devam edip zamana yayarak defenderi toplayacağım artık.
Hafta içi hilux haftasonu defender kullanırız olur biter. :smiley:

Hocam tuz kuru galiba allah daha çok versin tek aracı olan ne yapsın arıza yapmasın diye gözüne bakarlar herhalde

dopamin' Alıntı:
Hocam tuz kuru galiba allah daha çok versin tek aracı olan ne yapsın arıza yapmasın diye gözüne bakarlar herhalde

Tuz kuru meselesi değil. Rahmi Koç un bile paraya ihtiyacım var dediği kapitalist bir düzende herkesin belli dönemlerde acil dönem sonrası yatırım için nakit ihtiyacı vardır.
Nakit ihtiyacı olan bir dönemimdi. Bana malolan fiyatın az üzerinde ücret talep etmiştim. En son satılması için maliyet altına 16500 e kadar indim. İnsanlar Bol miktarda şahin broadway senet sepet tarla vs takası nakitte ise 13000 üzerine çıkan olmayıp nakit ihtiyacımda ortadan kalkınca tok satıcı oldum.
İhaleden hiçbir bilgisini durumunu bilmedikleri 88 model araca 18000 tl fiyat verenler 93 model herşeyi belli araca böyle fiyat verince durum bu oldu.
selamlar.

SERİ 3 109' Alıntı:
İhale de araç sizde kaldıysa , sizde ben bu aracı almaktan vazgeçtim almıyorum derseniz. yatırdığınız teminat irat kaydedilir. Buna literatürde teminat yakmak denir.
Buraya kadar güzel ancak bir kanun yokmu acaba teminat yakanların bir daha en azından 1 sene ihale yasağı olsa ve böylece bazı kenelerden kurtulmuş olsak :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Arkadaşlar bugün sabah İzmir Aliağa MKE ye tırlarla giriş yapan defenderleri gördüm.Hepsi mavi jandarma ve derli toplu görünüyorlardı.Bilginize...

yunusure' Alıntı:
Arkadaşlar bugün sabah İzmir Aliağa MKE ye tırlarla giriş yapan defenderleri gördüm.Hepsi mavi jandarma ve derli toplu görünüyorlardı.Bilginize...

demekki ordaki görevlinin bana söylediği doğru çıktı bende gittiğimde 35 adet vardı şiimdi de yeni araç geldi diyorsunuz defender sahibi olma oranımız artıyor :smiley:

Katılıyorum :smiley:Pazartesi ilk iş gidip bakıcam.Fotoları burada paylaşırım.

yunusure' Alıntı:
Katılıyorum :smiley:Pazartesi ilk iş gidip bakıcam.Fotoları burada paylaşırım.

Çok iyi olur ama dikkat et geçen ben resim çekerken zaten gizli çekiyoruz...Herifin teki geldi ulu orta çekiyodu resim müdür mu nedir geldi foto mak. aldı adamın dikkat et yani çok belli ettirme ;) Resim çekmek ne hikmetse yasak sebebini sordum askeri araçmış o yüzden

Yunusure ustadim. Buyuksun. Buyuksun.

Umarim Land Rover almak isteyenler icin firsat olur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR