kasapmurat
Kamp I
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri
km 360.000de
km 360.000de
kasapmurat' Alıntı:km 360.000de
vayhan' Alıntı:Ayni baslik icinde baktigimda TPAO icin su gorus var. Orada hizmet vermis arkadas sunu soylemis. Kirmizi olan araclar UK. Bolgelerde calisanlar az km yapmis. Degeri bu yuzden fazla gorulebilir gibime geliyor. UK olmasinin OTOKAR olmamasinin avantaji nedir? Starken orijinal diye satabilirsiniz? Baska? Aksam, doseme, vs.vs. ne farki vardir Ingiliz veya Otokar ?
SERİ 3 109' Alıntı:Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur derler, Doğrudur.
Pazar günü yapılan kızılay ın araç ihalesi bu günün sinyalini vermişti. O yüzden ben de ihaleye gitmedim.
İkinci faktör ise teminatların düşük tutulması 300 tl lik teminat istenirse fiyatlar şişer sonra birkaçı yakılır.
Nasılki milli emlak 0,30 oranında teminat alıyor ve kimse yakmaya cesaret edemiyorsa düşük teminatlı ihalelerde ise fiyatlar uçuyor.
Alan kişiyi tanımıyorum fakat 4 araç için teminat yakacağını düşünüyorum.
ncmsrn' Alıntı:Bu defender fiyat değişkenliğini ve ihale durumlarına oldum olası akıl sır erdiremedim.
İhale için fiyat belirleyen yetkililerin gözünde 3000 tl ihalede sonuç 13000 - 17000 arası oluşuyor. Başka ihalede benzer araç ihale bedeli 15000 tl. Alan yok. 3. ihalede 8000 e satılıyor. Çoğuda haşat arabalar.
Bizde elimizde ki gayet düzgün sadece 140.000 km de hiç masraf etmedende binilir durumda olan ihale sonrası tek marş ta çalışıp 150 km yolu yürüyerek gelen toplanmış olanlarına 35000-45000 aralığında fiyat istenen her zaman bulunmayan çiftkabin 130 luk V8 i 16500 e satamadık.
Gerçekten hiç anlamıyorum bu işi.