satmak için almıyorum hocam özellikle bir tanesi varki onu alayım forumdaki efsane defender gibi yapacağım.Sanayideki usta hazır bende bir işi var halledeyim arabanın heryerini galvaniz yapıcam diyor bana para istemiyor
fotoğraflar için teşekkür ederim kendi adıma. defenderlara kim daha güzel bakacaksa onda kalsın ihale ;D
not: 6-7 taneden birini de ben alırım. kaldı 4 ;D onlarında taliplisi çıkar elbet...
satmak için almıyorum hocam özellikle bir tanesi varki onu alayım forumdaki efsane defender gibi yapacağım.Sanayideki usta hazır bende bir işi var halledeyim arabanın heryerini galvaniz yapıcam diyor bana para istemiyor
Senin için demedim zaten, fazla alacak olanlardan bahsediyorum. Hem merak ettim sanayide ki ustanı, ben o kadar gezindim bir türlü sanayide bana iyi gözle bakan birini görmedim. Eğer ustan sağlamsa bende devamlı müşteri olurum ona.
Bu foruma attıgım ilk mesaj. Yurt dışında yaşıyordum artık Türkiye'ye kesin dönüş yaptım. Defender'i çok seviyorum ve kendime bir meşgale arıyordum. Sonra bu forumu buldum ve başladım okumaya. Sonuçta anladığım kadarıyla bir defender yapmaktan daha bir meşgale olamaz. Onun için şu açık artırmadaki arabalara bir bakma istiyorum. Ankara'da olan aracları nerden görebilirim acaba (sadece MKE demeyin lütfen? nasil gidecegimide acıklarsanız çok sevinirim). Ayrıca fotoları çekip foruma koyan kişiyede çok teşekkürler.
Memi bey ;
Ankara da 1 adet işe yarar araç var o da kısa şasi çekiçi olarak yapılmış.
Asıl land lar Kırıkkale de . Oraya gidip bizzat yerinde görmeniz gerekir.
Tavsiyem kendi araçınız ile gitmeniz.
Memi bey ;
Memi bey ;
işte o çekiciye teklif verdim yeğen köyde lazım olur dedi umarım çok abartmamışızdır.Çünkü daha önce satılanların 2 katı fiyat vermişiz.,çıkarken farkettik kalırsa yeğeni sopalıcam zaten
işte o çekiciye teklif verdim yeğen köyde lazım olur dedi umarım çok abartmamışızdır.Çünkü daha önce satılanların 2 katı fiyat vermişiz.,çıkarken farkettik kalırsa yeğeni sopalıcam zaten