Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 699,702
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

indirmeye devam edilir !
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

Etiketler

Bu arada alt da kalanın canı çıksın örneği,
kasada kalan kablumbağa misali ters dönmüş araçları merak edenleriniz için söyleyeyim.
Onlar kartal , toplam sayısı 3 adet.
Canlar sıkılır,
ortam terk edilir.
Yorumsuz.

Bugün benim için heyecanlı bir gündü, nasıl yapacağım kiminle konuşacağım acaba bakabilirmiyim acaba görebilirmiyim vb sorularla giderken bir de baktım kendimi İzmit Seymen hurdalığında buldum herhalde bir 15-20 dk geçirir giderim dedim ama 1,5 saatte anca çıktım. Oradan bir vatandaş sağ olsun benimle çok ilgilendi ihale hakkında bilgi verdi ve bir sürü tavsiyelerde bulundu

Fotoğraflar için özür diliyorum çünki araçların neresi çekilir bilemedim genel kareler almaya çalıştım fakat oradaki görevlilerin söyledikleri bu ihaledeki araçların maalesef ki 'leş' olduğuydu..(çok anlamasam da öylelerdi) Yorumlar sizlerin

Çoğu Otokar fakat aralarında 1-2 tane UK vardı bu arada 'ihalede 5BinTL'den başlar abi' dediler..

6-7 land rovera teklif vermeye Ankara'ya gittim verdikten sonra dışarı çıktım orada da araçlar vardı oradakine de teklif bastım.Umarım bir tanesi kalır bana.Tek korkum hepsi kalırsa sülaleye dağıtırım artık sülalece land ci oluruz

kırıkkaledeki araçlaramı teklif verdiniz?

hayır hemşo Seymen dekilere teklif bastım ama Ankara merkezde bir tane gördüm yeğen dayanamadı abi buna da verelim dedi.Kaç gündür Land i yolda görsem yanında gidiyorum.Artık ihale bitene kadar Seymen e gitmemem lazım yoksa teklif vermediklerime de acaba bana kalmazmı deyip teklif verebilirim

kalırsa 6-7 tane bi tanesine talip olurum

alpacino' Alıntı:
kalırsa 6-7 tane bi tanesine talip olurum

bana bir tane kalsın başka bişi istemem tamamen elden gewçirip kendim toplucam arabayı

Ortalık baya bir DEFENDER olacak, ustalara da oldukça iş fırsatı da çıktı, yedek parçacılarada, ekonomiye can geliyor.

Bakalım ihaleden araç alanlar elinden nasıl çıkaracaklar araçları göreceğiz.