Land Rover Defender Satış İhaleleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 700,560
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

Görmüşler ki araçlar döküntü diye ihaleye girmemişler. Vergiler masraflar da 2500 civarı tutuyormuş zaten.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Etiketler

Tapatalk bazen takılma yapar internet bağlantısından dolayı. O zaman iki defa yazar. Forumla alakalı hata sanırım.

Tapatalk bazen takılma yapar internet bağlantısından dolayı. O zaman iki defa yazar. Forumla alakalı hata sanırım.

eray78' Alıntı:
oguzhan bey kaça aldılar biliyormusunuz acaba eğer dedğiniz gibi iyi ise bende 30 unda duşunuyorum ihaleye girmeyi teşekkürler cevabınız için
en pahali alan 6 bin e almis geri kalan araclarda dokuk arabalar diye konusuldu,bir coguda satin alan olmamis zaten.begendiginiz araci alabiliyorsunuz teklif yaparak

eray78' Alıntı:
oguzhan bey kaça aldılar biliyormusunuz acaba eğer dedğiniz gibi iyi ise bende 30 unda duşunuyorum ihaleye girmeyi teşekkürler cevabınız için
en pahali alan 6 bin e almis geri kalan araclarda dokuk arabalar diye konusuldu,bir coguda satin alan olmamis zaten.begendiginiz araci alabiliyorsunuz teklif yaparak

Aslinda ambulans olanlardan trayback yapilir heee

Aslinda ambulans olanlardan trayback yapilir heee

valla arkadaşlar resimler olsaydı görürdük nasıl ne kadar haşat iyi olurdu giden olursa resim çekip atarsa daha güzel olcak valla giden olursa haberverir arkadaşlar ben gidip almayı düşünüyorum vaktim vede zamanım olursa gideceğim inşallah ,