Land Rover Defender Satış İhaleleri

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,252
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 658,711
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

dron' Alıntı:
ben size başımdan geçenleri anlatayım:
MKE (askeriyeden )ihaleyle 90 model 11o düz dizel defneder 2007 de aldım bir mühlet bu aracı standart haliyle kullandıktan sonra herkesin gittiği yoldan giderek bu aracı modifiye etmeye karar verdim ve modifikasyon için parça toplamaya başladım bu arada araba kaportası berbat
mt 82 6 ileri şanzıman tr500060 ara parça 1.22 lt 230 arazi şanzımanı 130 ps 320 nm/t puma motor 24 freze disk frenli arka defransiyel 2007 üstü modeller için üretilmiş orjinal ön kaput 2 adet hidrolik direksiyon direksiyon simidi .aksesuarları hiç saymıyorum
araba elimde tüm parçalar elimde ama bu parçaların arabaya takılması kaportanın yapılması ve bunlarında mükemmel olması lazım bir mühlet mekanik ve kaporta ustalarını hepsini ziyaret edip çıkardıkları işleri takip etmeye başladım.bu arada gezenbilirde ve diğer kardeş sitelerde modifikasyon yapan deneyim kazanmış bilgisine güvendiğim arkadaşları teker teker arayıp deneyimlerini başlarından geçenleri öğreniyorum arkadaşların yaşadıkları tatsız deneyimleri duydukca olay gözümde büyüyor ne yapamcağıma bir türlü karar vermezken cesaretimi toplayıp mekanik aksamı Alanyada kaportayı Kayseri de yaptımaya karar verdim (alanyada ali ustanın hakkını yemiyeyim yaptıra bilecek olsam ona yaptıracaktım ama adam 1 yıl sonraya randevu veryor)
yine telefonla sağı solu arayıp dururken Hüseyin beyle (alanya3365) telefonda tanıştım aslen Alanya da yaşadığını araçlarını Kayseri de yaptırdığını oraya gelirsem araçları görebileceğini söyleyince randevulaşıp kayseri de buluştum araçları gördüm yapılan işlerin mükemmelliğini titizliğini ve kayseri den ereğliye kadar servisten yeni çıkmış araçıyla yolculuk edip aracımı malzemelerimi gösterince bana hiç uğraşmamamı hele hele elimdeki aracın üzerine bu malzemeleri takmamın bir cinayet olacağını ve orğinal bir araç alıp keyfime bakmam gerektigini söyleyerek ayrıldı elindeki araçlara müşteride olsam benden daha önce satılmiş olduklarını öğrendim . tavsiyesine uyarak 1 hafta içinde aracımı satıp orjinal bir araç arayışına girdim 12 günlük arayışın sonunda 98 model mükemmel bir araç bulup aldım(kayseri otokar yetkili sevisi Melih beye bu aracın bulunmasındaki katkılarından dolayı teşekkür ederim) Hüseyin beyle tanışmış olmaktan onun tavsiyelerinden ve beni en doğru yola yönlendirmesinden dolayı tekraren teşekkür ederim
eyer sizler oto sanayide çalışmıyorsanız veya orada çok yakın bir akrabanız yoksa bu işlerden anlamıyorsanız yapılmış bir araç alın inanın daha az stresli ve daha az masraflı olacaktırşunuda unutmayın ki bu birkaç satırda anlattıklarım 5 yıl gibi bir sürede yaşanmışlığın özetinin özetidir.
Onur bey öncelikle teşekkür ederim.
Her ne kadar defenderin ticaretiyle uğraşsamda en büyük sevdamız en büyük aşkımız defender.
İnsanlar defender aşkına tutuluyor ama ne kadar bütçe ayıracağını bilmiyor veya bütçesini ayıranda yanlış ustayla karşılaşıp defender sevdası hüsranla sonuçlanıyor. Şunu da söylemek istiyorum. Defender Ailesi şimdiye kadar karşılaştığım en güzel ve en samimi Aile. Defender toplamak isteyen arkadaşlar mutlaka işi bilen ustalardan önce işi bilen defender sevdalısı arkadaşlardan tavsiye alsınlarki sonradan zorluk yaşamasınlar. Saygılar.
 

Etiketler
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

ali fuat yongacı' Alıntı:
Hüseyin bey merhaba...Land rover defender konusunda gerçekten çok net bir açıklamada bulunmuşsunuz....Malesef şartlar aynen dediğiniz şekilde....Mesala 2,5 düz dizel bir süre sonra yetersiz geliyor..motor arayışına giriyorsunuz..boya kaporta..vinç ..lastik vs derken iş çığırından çıkıyor...Fakat bunlarda yapılmazsa boş bir araçtan hiç bir tad alamıyorsunuz ....Bizde geçen ay Alanyada Hasan Kola ustamızın yanında idik...Bizim araçlara 120 lik büyük turbolu puma monte etti...araçlarımız fişek gibi oldu sağolsun...İşte böyle...Defenderın varsa belli bir bütçeyi zaman içersinde harcamak gerekiyorki sonuç alınabilsin...Teşekkürler...Alanyaya ve Hasan ustama da selam ederim ..hoşçakalın..
Ali bey Alanyadan sizede çok selamlar.
birdahaki gelişinizde mutlaka bende beklerim. sizi misafir etmek isterim. Teşekkürler.
 

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

Tekrar merhaba Hüseyin bey ..davetiniz için çok teşekkür ederim....Sağolun..eksik olmayın...İşallah bende sizinle tanışmak isterim...Land sevdası tüm zahmetlerine rağmen bambaşka doğrusu....Şimdilik hoşçakalın.... hayırlı günler dilerim..Saygılarımla ....
 

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

MKE Hurdasandan resim isteyen arkadaşım , konu ve resimler 2 yıllık ama pek değişen bir şey yoktur sanırım .

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=43675.15
 




Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

Herkeze selamlar mke araç hurdalığı seymende izmit yalova yolunda yerini tam olarak bilmiyorum ama siteden ihaleleri takip edebiliyorsun defender land çok araç var kısmetse bizde bakıcaz şimdilik willys var araçlar temiz bir arkadaş la irtibattayız araştırıyoruz willys emekli etmeyi düşünüyom şimdiden herkese hayırlı olsun
 

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

çılgıncocuk' Alıntı:
Herkeze selamlar mke araç hurdalığı seymende izmit yalova yolunda yerini tam olarak bilmiyorum ama siteden ihaleleri takip edebiliyorsun defender land çok araç var kısmetse bizde bakıcaz şimdilik willys var araçlar temiz bir arkadaş la irtibattayız araştırıyoruz willys emekli etmeyi düşünüyom şimdiden herkese hayırlı olsun
Seymende şuan araç varmı
 


Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

Hayırlı Selamlar şuan seymende araç var ama gidip bakmak lazım ihalede internetten görebiliyorsunuz
 




Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

mke de defender kalmadı herhalde ihaleye çıkan hiç araç yok varmı bilgisi olan arkadaş
 

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

Defender değil ama Toyota, Lada ihalesi var.


ARAÇ SATILACAKTIR

MADEN TETKİK VE ARAMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN

Genel Müdürlüğümüze ait ekonomik ömrünü dolduran araçlara ait satış işi kapalı teklif almak suretiyle Açık İhale Usulüne göre yapılacaktır.

İhale dosya numarası : 2012 / 52-HM
1-İdarenin
a) Adı
: Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü
b) Adresi : Üniversiteler Mah. Dumlupınar Bulvarı No:139
06800 Çankaya / ANKARA
c) Telefon numarası
d) Fax numarası : 0312 201 20 53
: 0312 285 42 70

f) İlgili personelin adı-soyadı/unvanı

: Hasan MERAL / Mak. Müh.
2-İhale konusu satışın
a) Adı : İdareye ait değişik marka ve modellerde araçların muhammen bedelli satışı (Söz konusu araçlar MTA Merkez Kampusunda görülebilir.)

b) Fiziki Miktarı ve Türü : 32 Adet
(Ayrıntılı araç listesi İdari şartnamenin eki olarak verilecek olup, Liste içeriği Kurum elektronik posta adresinden görülebilir).

3-İhalenin
a) yapılacağı yer : MTA Genel Müdürlüğü Uzaktan Algılama Koordinatörlüğü Toplantı Salonu
b) tarihi ve saati : 28.09.2012 – 10:30

4- İhale dokümanı MTA Genel Müdürlüğü Alım Satım Şube Müdürlüğü adresinde görülebilir ve 100,00 TL karşılığı aynı adresten temin edilebilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.

5- Teklifler, 28.09.2012, saat 10:30’a kadar MTA Genel Müdürlüğü Genel Haberleşme Şube Müdürlüğüne verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir. İhale (son teklif verme) saatine kadar İdareye ulaşmayan teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.

6- İstekliler, teklif mektubu eki fiyat teklif cetvelinde yer alan bir veya birden fazla araca teklif verebilirler. Birden fazla araca teklif verilmesi halinde fiyat teklif cetvelinde her bir araç için ayrı teklif bedeli belirtilerek genel toplam teklif bedeli teklif mektubuna ve fiyat teklif cetveline yazılacaktır.
7- İstekliler her bir araç için teklif ettikleri bedelin %3’ünden (yüzdeüç) az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir. Birden fazla araca teklif verilmesi halinde teklif edilen toplam bedelin %3’ünden (yüzdeüç) az olmamak üzere tek bir teminat ya da her bir araç için ayrı ayrı teminat verilir.

8- Söz konusu ihale 2886 sayılı İhale Kanunu ile 4734 sayılı Kamu İhale Kanununa tabi değildir.
 


Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

ekim ayının bütün ihalelerine bakım pazalama müdürlüğünden 1 tane bile defender ilanına rastlamadım sanırım tsk tüm araçları yeniledi ve defender kalmadı
 

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

Bolu defterdarlığının ihaleye çıkardığı bir land rover var.Oraya bakabilirsiniz.
http://www.boludefterdarligi.gov.tr/
 



Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri

devlet bi taraftan eski aracları satıyo bi taraftanda trafikten kaldırmayı düsünüyo bu nasıl istir anlayamadım
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,623
Mesajlar
1,521,241
Kayıtlı Üye Sayımız
172,270
Kaydolan Son Üyemiz
Engin paslı

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR



Geri
Üst