Land Rover Defender Günlük Kullanımı ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alihay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 167
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 49,469
Ynt: Land Rover Defender Günlük Kullanımı ?

yunus bager' Alıntı:
Efe arazi araçlari içinde direksiyon turunun en fazla olduğu araç defender olduğunu biliyormuydun
bilmiyordum şimdi öğrendim.. ama tur çok olmasına rağmen dönüşler problem yaratıyor.. birçok arazi aracı kullanıyorm ama sorun yaşamıyorum..

Etiketler

nkurtkaya' Alıntı:
Disco Disco Partizani.

V8 Disco I hem aileye hem sizin off-road ihtiyacınıza uygun çözüm. 2" yükseltme MT lastik, şnorkel, vinç, arka diff kilit tamamdır.

Nejat bal damlıyor ağzından valla ;D Naci duydunmu? ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Ali kardeşim sen ağır offroad yapmayacaksın dağ gezileri piknik tarzı gezilerde karda- çamurda-yokuşta yolda kalmayayım düşüncesindesin anladığım kadarı ile, Bence sana uygun araç disco veya free lander olabilir. Bu araçlar şehir içi kullanımlar için de dağ içinde uygundur. Bence tek araç düşündüğüne göre defender fikrinden vaz geç.
Kurtkayanın belirttiği özellikler içerisinde şnorkel ve vinç bile senin için lükstür ekstra seçeneklerdir.

Disco veya freelander ;D ;D Güzelmiş bu , discoyla bir park etmeye kalkın bakalım freelandere benziyormu ;D Şehir içinde Disco, Panzerle pazaryerine girmek gibi bişey ;D

yavuz

altyapı hazır :smiley: ama standart kullanımından bizim hatun çok memnun o yüzden dokunamıyorum... aslında discoyu takasa verip şöyle 67-74 arası bir amerikan muscle car olayına girsemmi diye de kaşınmıyor değilim hani...

discovery-V8' Alıntı:
Nejat bal damlıyor ağzından valla ;D Naci duydunmu? ;D ;D

Eğer ben de hem günlük hem off-road amaçlı kullanacak bir araç alacak olsaydım kesinlikle Disco alırdım. Hatta Nurhan'ın ki pek güzel direk ona yazılırdım. sahiden ilan no 4821478 ama ilan pasif, görüntülenemeyebilir.

efe_41' Alıntı:
abi ben cherokee ile genelde akşam gezmelerine çıktım.. çarşı pazar dolaştım.. çok keyifli idi.. hele ışıklardan kalkışlarım.. 220 beygir V8 hissettiriyor gücünü.. günlük kullanımda rahat çok.

;)

efe birde o konfor ve gücü off-road da hissedeceksin :D :D :D :D

Gücüm yetecek olsa ve arabaya (arazide) acımayacak olsam alırdım valla. Bana bir tane Defender yeter :smiley:

ya konu belki sapabilir kusura bakmayın ama birşey soracağım? acaba defenderın 2009 kasasını orjşnal olarak nereden getirtebiliriz ve tahminen ne kadardır fiyatı.cevaplarsanız çook sevinirim :D

alisaribal' Alıntı:
ya konu belki sapabilir kusura bakmayın ama birşey soracağım? acaba defenderın 2009 kasasını orjşnal olarak nereden getirtebiliriz ve tahminen ne kadardır fiyatı.cevaplarsanız çook sevinirim :D

valla otokar sıfır satıyr zaten ama 70-80bin civarında fiyatları.o fiyata en kralından 2 tane defender toplanabilir diye düşünüyorum.
üstadların da benimle aynı fikirde olduğunu düşünüyorum

ya ben baktım otokarda ama onlar sonakasa değil.son kasalar bildiğim kadarıyla türkiyede yok.

alisaribal' Alıntı:
ya ben baktım otokarda ama onlar sonakasa değil.son kasalar bildiğim kadarıyla türkiyede yok.

siz defender svx modelinden bahsediyorsunuz sanırım.bildiğim kadarıyla bu modelinde farklı olan ön panjur , far çevreleri daha modern daha farklı bir de içi daha yeni.doğrusunu üstadlar bilir ama bu modelinde 90 modelin arasındaki fark bunlar diye biliyorum

Ali nin dedikleri SVX değil 2007 sonrası şişik kaputlu , puma motorlulardan bahsediyor, otokar anlaşma yapmış diye duydum ama kriz yüzünden henüz üretime geçmemişlerdi, yakında başlayacak galiba onların Türkiyede üretimine.

discovery-V8' Alıntı:
Ali nin dedikleri SVX değil 2007 sonrası şişik kaputlu , puma motorlulardan bahsediyor, otokar anlaşma yapmış diye duydum ama kriz yüzünden henüz üretime geçmemişlerdi, yakında başlayacak galiba onların Türkiyede üretimine.

on siparis mi versek ;D

nkurtkaya' Alıntı:
on siparis mi versek ;D

artık çok geç , biz kendi 2009 umuzu yapmaya başladık , cıvatasına kadar 2009 olacak, kaputta şişik tek fark v8 ve 5 ileri olacak ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,530
Kaydolan Son Üyemiz
hekimogluyasin52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR