Land Rover Defender Günlük Kullanımı ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alihay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 167
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 49,484
Ynt: Land Rover Defender Günlük Kullanımı ?

edaghan' Alıntı:
niye özelden gönderiyorsunuz? satıcının bilgilerini paylaş abicim, bakarsın ileride biz de Defender sahibi oluruz... :D

Talebi arttırıp sabit arz karşısında fiyatın yükselmemesi için ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
Ben geçen hafta 2 adet aldım klima sfır ambalajında göğüse monteli olanlardan, fiyatları okadar değil , hatta ikisininki bile okadar değil, siz kazık yemişsiniz ;D
Takmadım ki manyakmıyım ;D ;D Kazık yemedim dolayısı ile:smiley:)))
O klimayı takınca bakalım diz kapakların ne diyecek sana?

yazdığıma pişman oldum çünkü kalmadı, 5 adet geldi ikisini ben aldım, benimkinimi satsam ne ? ;D ;D

2. el fiyatı aldığının %30 altına nakit ödeme yaparım Yavuz :D

GSLH' Alıntı:
Arkadaşlar 6 aylık land cıyım ve sadece sorun şehirler arası hız ve gürültü zannediyorum. Aramızda gerçek land cılar var yıllarını vermiş şehir içinde klima hız(90 km sabit) gürültü veya debriyaj ın sertliği kara direksiyon bunlar sıkıntı olmaz diyorum gerçek land cılara nedersiniz?
Selamlar,
sehiricinde kara direksiyonu uzer, ama onun dışındaki herşey "kabul" edilebilir duzeydedir, yada o duzeye getirtilebilir. Ses izalasyonu kesinlikle halledilebilen bir konu, direksiyon da.. debriyaj ise hiç dert olmadı bana.. klima deseniz, merak ediyorum bu forumdaki arkadaslarimizin kac tanesinin ilk arabasi yada arabalari otomatik vites, klimali ve hatta elektrikli camli idi.. tabii, bunlar benim fikrim. reha

reha abi araştırırken ford ranger buldum 2001 rangeride gezenbilirdeki rangerlı arkadaşlara sordum sıkıntılı bi durumu yok gibi sen ne dersin?

aslında yorum yapmak benim üzerime vazife değil ama kendimi tutamadım gene...

bu defender/disco yada ford ranger tercihi bana sizin tam olarak ne istediğinize karar verememiş olduğunuzu düşündürdü... bu saydığınız araçların aralarında geceyle gündüz kadar farklar var... bence önceliklerinizi iyice değerlendirip ondan sonra uygun araca karar verin derim...

naci

Disco Disco Partizani.

V8 Disco I hem aileye hem sizin off-road ihtiyacınıza uygun çözüm. 2" yükseltme MT lastik, şnorkel, vinç, arka diff kilit tamamdır.

alihay' Alıntı:
reha abi araştırırken ford ranger buldum 2001 rangeride gezenbilirdeki rangerlı arkadaşlara sordum sıkıntılı bi durumu yok gibi sen ne dersin?

Ali kardeşim sen ağır offroad yapmayacaksın dağ gezileri piknik tarzı gezilerde karda- çamurda-yokuşta yolda kalmayayım düşüncesindesin anladığım kadarı ile, Bence sana uygun araç disco veya free lander olabilir. Bu araçlar şehir içi kullanımlar için de dağ içinde uygundur. Bence tek araç düşündüğüne göre defender fikrinden vaz geç.
Kurtkayanın belirttiği özellikler içerisinde şnorkel ve vinç bile senin için lükstür ekstra seçeneklerdir.

yunus bager' Alıntı:
Efe izmit çarşısında hangi araçla sorun yaşanmıyorki o yüzden nefter ettim hiç işim düşmesin diye elimden geleni yapıyorum
direksiyon turunun az oluşu.. aracın uzun olusu.. yüksek oluşu sorun yaratıyo genelde bana.. meselaa bn defenlerim ile "U" dönüşü yapamıorm bi hamlede..

dronder' Alıntı:
efe cherokee nasıldı günlük kullanımda ;D
abi ben cherokee ile genelde akşam gezmelerine çıktım.. çarşı pazar dolaştım.. çok keyifli idi.. hele ışıklardan kalkışlarım.. 220 beygir V8 hissettiriyor gücünü.. günlük kullanımda rahat çok.

efe_41' Alıntı:
direksiyon turunun az oluşu.. aracın uzun olusu.. yüksek oluşu sorun yaratıyo genelde bana.. meselaa bn defenlerim ile "U" dönüşü yapamıorm bi hamlede..
Efe arazi araçlari içinde direksiyon turunun en fazla olduğu araç defender olduğunu biliyormuydun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR