Land Rover DEFENDER gömleklerimiz nasıl ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sertem41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 94
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,030
Ynt: Land Rover DEFENDER gömleklerimiz nasıl ?

İsim Beden Adet
------------ ---------------- -----------------
1. Taha Özak L 1
2. H.ibrahim hüdürefe L 1

Etiketler

foremost' Alıntı:
İsim Beden Adet
------------ ---------------- -----------------
1. Taha Özak L 1
2. H.ibrahim hüdürefe L 1

üstad senin araç satılıkmı ?
sahibinden de ilan var da o yüzden sordum...

Gömlek yaptıracak arkadaşlar,

Daha öncede dediğim gib, bu işle Volkan arkadaşımız ilgileniyor, yukarda ki mesaj sahibi olan arkadaşımız. Kendisine burada özelden mesaj atarakta gömlek konusunda istekde bulunabilirsiniz, ayrıca kendisine aşağıdaki mail ardresini vermek te sakınca görmüyorum, bu mail adresinden de irtibat kurabilirsiniz. Tüm bilgileri kendisinden alabilirsiniz

Ayrıca Volkan kardeşim daha sonra, PANTALON, POLAR, MONT, ŞAPKA VB. diğer ürünler konusunda da yardımcı olacak, çalışmaları devam ediyor.
Saygılar.

volkanduran_1974@hotmail.com

Serhat şöyle dik dur,omuzları kaldır,birazda göbeği içine çek ne o hal öyle ;D
Bak oğlun aslanlar gibi duruyor sense çökmüş

;D ;D ;D

dalyan' Alıntı:
Serhat şöyle dik dur,omuzları kaldır,birazda göbeği içine çek ne o hal öyle ;D
Bak oğlun aslanlar gibi duruyor sense çökmüş

;D ;D ;D

Haklısın Ertan, ne diyeyim bende kendime baktığımda başkasını görüyorum. Ama göbek konusunda yanılıyorsun, gömleğin potluğu o, göbek değil. :D :D :D

Oğlana diyecek yok canım, teklifler geliyor ama kabul etmiyoruz biz. ;)

gömlekler şık tasarım olmuş, fikir babasına ve çıkaran ustanın ellerine sağlık

Ne çok reklam yaptık yahu...

yeni1.jpg

yeni2.jpg

Gömleklerin rengi tasarımı çok güzel olmuş.Yapan arkadaşın eline sağlık.Yalnız resimde yanınızdaki genç arkadaşı soracağın bir ajansa balı olarak mı çalışıyor? Yoksa bizin ajansa alalım. ;)

Ace yetmez, Kosla oxilere gelesiniz :p

Şaka bi yana mükemmel olmuş, sanırım bana L yada XL olur, baktık olmuyo bi L bi XL sipariş edices artk :smiley:

Gömlek yaptıracak arkadaşlar,

Daha öncede dediğim gib, bu işle Volkan arkadaşımız ilgileniyor, yukarda ki mesaj sahibi olan arkadaşımız. Kendisine burada özelden mesaj atarakta gömlek konusunda istekde bulunabilirsiniz, ayrıca kendisine aşağıdaki mail ardresini vermek te sakınca görmüyorum, bu mail adresinden de irtibat kurabilirsiniz. Tüm bilgileri kendisinden alabilirsiniz

Ayrıca Volkan kardeşim daha sonra, PANTALON, POLAR, MONT, ŞAPKA VB. diğer ürünler konusunda da yardımcı olacak, çalışmaları devam ediyor.
Saygılar.

volkanduran_1974@hotmail.com

Bende istiyorum...
L beden...
Yalnız Defender yazısı kalkabiliyor mu oradan?
Onun yerine Discovery Yazılsın...

ict3055' Alıntı:
Bende istiyorum...
L beden...

Merhabalar;

Yukarıda gömlekleri yapan volkan arkadaşımız iletişim bilgileri mevcut. Bidiğim kadarıyla DİSCOVERY içinde aynı gömlek üzerine farklı bir tasarımı var, siterseniz kendisiyle bir mesajlaşın size örneklerini sunacaktır.

Selamlar.

Slmlar Serhat abi

Abi gömlekleriniz cok sik olmus öyle baba ogul harika görünüyorsunuz yani tasarimida cok hos güle güle sirtinizda eskisin abi herkesin hosuna gitmis ki herkez yaptirmak istiyor. Cocuklar duymasinda bir Seyyar Tayyar var abi belki biliyorsunuzdur. onun dedigi gibi oldu.PATLADI GITTI ;D ;D ;D Selamlar

Ceyhun

ict3055' Alıntı:
Bende istiyorum...
L beden...

Çağrı Bey merhaba;

Ne yaptınız Volkan ile görüşebildiniz mi, size özelden yardımcı olmaya çalıştım umarım yararı olmuştur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR