Land Rover DEFENDER gömleklerimiz nasıl ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sertem41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 94
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,949
Ynt: Land Rover DEFENDER gömleklerimiz nasıl ?

Ahmet, gömlekleri Volkana sorsan bence daha iyi olur, özelden istersen mail falan gönder sana gereken tüm bilgileri verecektir.

Bu başlıkta iletişim bilgilerini bulabilirsin.

Etiketler

Volkan abi yaz geldi. Land Rover t-shirtleri shortları yelekleri falanda yapsan diyorum ;D ;D ;D

ict3055' Alıntı:
Volkan abi yaz geldi. Land Rover t-shirtleri shortları yelekleri falanda yapsan diyorum ;D ;D ;D

ahh işlerden bi fırsat bulsam neler yapıcam neler de...bu ara sezon yoğun geçiyor..işler biraz hafiflerse yaparız bişeyler...

selamlar...

wolkhan' Alıntı:
ahh işlerden bi fırsat bulsam neler yapıcam neler de...bu ara sezon yoğun geçiyor..işler biraz hafiflerse yaparız bişeyler...

selamlar...

Volkan kardeşim yalan yok, İzmire geldim fakat inan hiç vaktim olmadı, yarım gün kaldım, rüzgar gibi geldim Çanakkaleye geçtim.

Bu arada Çağrı seni de Ankara dönüşünde aradım ama, telefona cevap vermeyince bastım geçtim.

Volkan canım kardeşim bekliyoruz yeni modelleri.

Selamlar.

sertem41' Alıntı:
Volkan kardeşim yalan yok, İzmire geldim fakat inan hiç vaktim olmadı, yarım gün kaldım, rüzgar gibi geldim Çanakkaleye geçtim.

Bu arada Çağrı seni de Ankara dönüşünde aradım ama, telefona cevap vermeyince bastım geçtim.

Volkan canım kardeşim bekliyoruz yeni modelleri.

Selamlar.

Serhat abi kamp attık bu hafta sonu, acaba ona mı denk geldi?
yoksa 7/24 acık telefonum... :(

ARKADASLAR COK GUZEL OLMUSTA BUNLARDAN SADECE 2 ADET MI YAPTIRDINIZ ! SATISA SUNSANIZ ALIRIM.
BILGINIZE

hababam sınıfı kampta diye bir bölüm vardı galiba.şenerşen ,izci başı.tasarımlar çok andırıyor.güle güle kullanın

Volkan a ben de teşekkür edeyim bari.
Biraz geç oldu ama :p

[attachment=1]

297821_10150319079438878_565043877_8231870_548140927_n.jpg

Herkese selamlar...
Volkan Bey'e birileri haber uçursa ve vakit durumları uygunsa bana da 1 M beden gömlek tedarik etse(imal etse mi demeliyim tam bilemedim) çok mutlu olacağım. Defender'ı henüz alamasak da gömlekle avunuruz en azından ve giydikçe daha da motive olurum Defender için:smiley:

Biri yer biri bakar, kıyamet bundan kopar:(

tyt.fan' Alıntı:
hababam sınıfı kampta diye bir bölüm vardı galiba.şenerşen ,izci başı.tasarımlar çok andırıyor.güle güle kullanın

bir toyotacı olarak kıskançlık yapmışsınız sanki ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri