Land Rover Adventura Türkiye II-2009

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ata036 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 141
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,505

Etiketler

Ynt: Land Rover Adventura Türkiye II-2009

inşallah ben katılacağım sizde düşünüyorsanız murat beyle irtibata geçebilirsiniz

Çok isterim ama bir konu kafamı karıştırıyor masraflar sizce ne kadarı bulur tek başımaysam? Yakıt hariç..? O biraz kurcalıyor kafamı doğal olarak..

Defender' Alıntı:
Çok isterim ama bir konu kafamı karıştırıyor masraflar sizce ne kadarı bulur tek başımaysam? Yakıt hariç..? O biraz kurcalıyor kafamı doğal olarak..

mazot haricinde pek fazla bir masrafınızın çıkacağını zanetmiyorum ben ailece yakıt haric bi 300 tl harcarım diye düşündüm ama yine karşılıklı konuşup bişeler çıkarta biliriz masraf açısından :D

Arabada yatsam diye düşünüyorum..Tek kişiyim..Masrafları baya kısarmıyım..Boşlukta çadır falan kursam? Daha çnce uzun soluklu bir gezim olmadı hep günübirlik yada haftasonu oldu o nedenle biraz dikkatli davranmam lazım anlarsınız umarım..

anlıyorum hocam benimde bu ilk olacak defender geniş bi araç içinde yatabilirsin tabi ben bırakırsam yatarsın :D ne yatması abi gündüz arabalarla eğlenecez gecede ateş yakar rakı içeriz :D

İnşallah inşallah..ama benim disco fazla keyifli o nedenle yatayım dedim :D Defender da yatmışlığım var fazla konforlu bana göre..Bi bakınim bütçe ayarlaması yapayım durumları enine boyuna kontrol edeyim. Yanınızda olmaya çalışacağım..Ateş ve rakı işin demosu herhalde :D

Defender' Alıntı:
İnşallah inşallah..ama benim disco fazla keyifli o nedenle yatayım dedim :D Defender da yatmışlığım var fazla konforlu bana göre..Bi bakınim bütçe ayarlaması yapayım durumları enine boyuna kontrol edeyim. Yanınızda olmaya çalışacağım..Ateş ve rakı işin demosu herhalde :D
ateş ve rakı aslında işin lisanslı olan kısmı :D bu arada sende defender yokmu bildiğim kadarı ile bu etkinliğe (Seri.II Seri.III ve Defender)
araçlarla katılabiliyorsunuz ama aracı olmayanlar içinde diğer araçlarda yer ayarlayacaklar

hakki bey sizin araçla ilgili mesaj attım cevap aşğıda ama dediğim gibi araçsızda gelebilirsin etkinliği düzenleyen arkadaşlar yardımcı olacaktır.

selamlar dostlar,
Tarık kardeşim Disco bizim kardeşimiz canımız lakin DEFENDER consept araç dışına sanırım çıkamayız. bize göre hem hızlı hem çok konforlu kalır, katılanları üzer zaten.. Seri araçlar ve defender olur.

Tarık bey, çok teşekkür ediyorum ilgileniyorsunuz..Ben land rover diyince var olan tüm modeller zannediyordum :( Araçlarınızda yer ayırmanız gerçekten büyük incelik ancak aracım burda yatarken ben nasıl onu aldatırım Defender'la? Hemde baldız gibi oluyor biraz o araç :smiley: Artık başka baharlara diyorum :( Güle güle gidin kazasız belasız dönün.

teşekkürler hakkı bey başka bir etkinlikte elbet buluşuruz bu arada arabanıza sevigiliniz gibi davranmanız süper aynı huydayız

Seviyorum işte varmı diyeceğin! İsimli şarkıyı sizin için buradan yolluyor, bitin Land Rover severlere eşleriyle birlikte hayatta başarılar diliyorum :D

Şaka bir yana umarım geziniz gönlünüzce olur, kazasız belasız gider gezer gelir fotoğraflarlada bizle paylaşırsınız. Kolay gelsin..

Hakkı üzülme bizde disco party si yaparız :D üzmeyiz defenderları :D

selam tarık
bagajıda koyunca kıratım yollara hazır diyorsun yani bende katılmayı çok isterdim ama temmuz ağustos çok yoğun olacağım katılıcak arkadaşların şimdiden yolu açık olsun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri