Land Rover 1999 - 2004 G4 Yapım Aşaması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cemtascioglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 468
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 69,987
Ynt: Land Rover 1999 - 2004 G4 Yapım Aşaması

sayın deep :smiley:))))

ingiliz adam arabanın özel boya kodunu bile sahte veriyor işe bak ya japon yapmaz bu sahtekarlığı işte ;D ;D ;D

Cem bu arada mücahit doğru diyor alt zemin yalıtımınıda yaptır hazır sökmüşken 3 kuruş bişey yalıtım malzemesi zaten mesele sökmesiydi zaten söküldü.

Etiketler

altuncu57' Alıntı:
Allah kolaylık versin güzel olacak inşallah.Bu arada kapı fitillerini de değiştirecek misin ?seri-2 olarak daha uygun bulunabileceğini duymuştum fiyat olarak.bu konuda bilgi istiyorum.selamlar....

kapı fıtılleını 106 tl bagaj fıtılınıde 210 tl aldım humo oto da ve kayalarda var aynı fıyat

mucahıt saol yaptım ızalasyonu daha once sonax ta 300 tl verdim bılgınız olsun hem ses hem su gecmıyor sadece tek sıkıntı eksısı arabaya kapıdan su gırdımı cıkmıyor dısarı bılgınıce kapı fıtıllerıni degistiriyorum içinede serum lastigi geçircem belkı su almaz kapılardan

cemtascioglu' Alıntı:
mucahıt saol yaptım ızalasyonu daha once sonax ta 300 tl verdim bılgınız olsun hem ses hem su gecmıyor sadece tek sıkıntı eksısı arabaya kapıdan su gırdımı cıkmıyor dısarı bılgınıce kapı fıtıllerıni degistiriyorum içinede serum lastigi geçircem belkı su almaz kapılardan

Mücahitin kastettiği yalıtım aracın içi tabanı ve sürücü ile motor arasındaki kısma döşeme altına ısı ve ses yalıtımı yapan yalıtıcı madde kaplamak.

tamamda arabanın alt döşemeleri söküldümüki gördüğüm kadarıyla oldugu yerde duruyo ;D

tolgas' Alıntı:
tamamda arabanın alt döşemeleri söküldümüki gördüğüm kadarıyla oldugu yerde duruyo ;D

ya arabayı bu kadar söktükden sonra o döşeme yarım saatlik iş hem tabandada varsa çürük çarık iki macun sürerler , o yalıtımlar yol sesini baya azaltıyor, kapı içlerinede koyuyorlar

bızım arabalarda yol sesi yok land rover oldugundan sıkıntı yok

yok o alt kaplamayı yaptım ya sesmes almıyor araba hepsını kestı baya fark ettirdi lastik sesi bile gelmiyor

cemtascioglu' Alıntı:
bızım arabalarda yol sesi yok land rover oldugundan sıkıntı yok

yok o alt kaplamayı yaptım ya sesmes almıyor araba hepsını kestı baya fark ettirdi lastik sesi bile gelmiyor

iyi o zaman sıkıntı yok ;D

toyota degılkı yarım saatte sokulsun ;D

cemtascioglu' Alıntı:
ona gerek yokta sadece sanjımandan cok ısı gelıyor onunda radyatorunu degıstım belkı fark eder biraz

Çok üstün teknolojili LR larda ona çare yok malesef 5 cm yalıtım var orda ama ısı geçiyor ;D kışın eli üşümesin sürücünün diye bilerek yapmıtır LR belki ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
Çok üstün teknolojili LR larda ona çare yok malesef 5 cm yalıtım var orda ama ısı geçiyor ;D kışın eli üşümesin sürücünün diye bilerek yapmıtır LR belki ;D ;D ;D
way anasını ya adamlar nelerı düşünüyo görüyomusun ;D ama aslında kötüde olmamış beeee ;D

tolgas' Alıntı:
way anasını ya adamlar nelerı düşünüyo görüyomusun ;D ama aslında kötüde olmamış beeee ;D

tabi canım, hatta oraya kahve kupası koyucak bişey yerleştirsen kahven sürekli sıcak kalır ;D

laz inadin tutmasin yaptir şunu pişman olmazsin.

31032009026.jpg

30032009019.jpg

30032009020.jpg

mucahit abi harbiden super olmus senın arabadamı var bu yalıtım bak kafama soktun sımdı harbi guzelmıs valla
kursata gelınce kardesim sag tarafta ayak ısıtma senın arabada kısın iyide yazın sag tarafa adam oturmuyor araba 3 kısılık oluyor o nasıl olcak hadı ben kılımayı acıp ayaklara verdımmı sogutma borusu sanjımanın ordan geçıyor buz gibi yapıyor yanı ıstege baglı oluyor benimki

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.