Land Rover 1999 - 2004 G4 Yapım Aşaması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cemtascioglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 468
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 69,976
Ynt: Land Rover 1999 - 2004 G4 Yapım Aşaması

;D
gozden kaçmamıs oda orda fj45 sımde orda o baba yadıgarı

Land rover 028.jpg

Land rover 030.jpg

Land rover 027.jpg

Etiketler

FJ 40 da harika bir yenileme ona ayrı başlık aç arada kaynamasın :smiley:

Bu arada Cem'inde dediği gibi bir tane G4 renk kodu yok 2 tane var, ilk G4 ler daha turuncu daha sonra Discovery 3 lerle birlikte kullanılan G4 ler daha turuncumsu kırmızı gibi bir renk. Kişisel zevk ve arabaya yakışmasına göre yapılmalı. Mesela ben ilk G4 ü defenderlara daha çok yakıştırıyorum ama discovery lere 2. sini yakıştırıyorum :smiley:

ben range'in üzerindeki yani 2. resimi begendim diyerek işaretimi koyayım kolay gelsin :smiley:

Bencede Range'in rengini beğendim discoyada iyi gider diye düşünüyorum. Cem kolay gelsin güzel ve tek olacak ;D

günaydın arkadaşlar.. :smiley: cem bence 3.resimdeki renk en iyisi .... ;) 2.resimdeki renk zamanla pembeye döner haberin ola.......tabii karar sana ait arz ederim kardeşim... ;D

Ynt: LAND ROVER 1999 2004 G4 YAPIM AŞAMASI

bugun arka camlar ust sanrooflar ve arka tavan camları sokuldu bunların lastıklerı fıtıllerı degısıp teklrdan takılacak boyandıktan sonraust tavan sacı ıcten mumlancak sanroof kenarları boyodan sonra mumlanıp takılacak ön cam degisiyor arka bagaj camları degisiyor fıtıllerı ustunde oldugu için sokulunce takılamıyormus pas olabılır dıye sokturdum bugun gıdıp bakıcam kapı ıçi ftitilleri komple yenisi ile degisiyor

Allah kolaylık versin güzel olacak inşallah.Bu arada kapı fitillerini de değiştirecek misin ?seri-2 olarak daha uygun bulunabileceğini duymuştum fiyat olarak.bu konuda bilgi istiyorum.selamlar....

bu kadar yaptın bari aracin içinide yalitim yaptir. ses derdin isi derdin olmaz.

Yalnız bu g4 rengi gün ışığına göre sürekli değişiyor arkadaşlar :smiley: Benim araç kapalı havada turuncu, gün batımında kırmızı oluyor. Bana kalırsa fotoğraftaki renkler aynı sadece farklı ışık koşullarında çekilmiş. Benim g4 dsconun forumdaki gezi fotolarına bakın bi kırmızı bi turuncu göreceksiniz ;) Ayrıca etrafta dolaşan g4 için verilen tangiers orange 761 kodu yanlış, bu rengin kodu bulunamıyor, boyayı farklı oranda karıştırarak elde edilebiliyor. Zaten fabrikanın da ilan etmesi beklenemezdi :smiley:

sayın deep:smiley:
sizin gibi gençleri bu gibi tartışmalarda fikir beyan ederken görmek bahtiyar etti bizi:smiley:
özledik maaaile:smiley:

ee.. sen simdi ağır işadamı oldun,, peki biz çekime senin arabayla gidicektik hani?
sele, kara ne olucak zaman bulabilecek misin?

zapatista' Alıntı:
sayın deep:smiley:
sizin gibi gençleri bu gibi tartışmalarda fikir beyan ederken görmek bahtiyar etti bizi:smiley:
özledik maaaile:smiley:

ee.. sen simdi ağır işadamı oldun,, peki biz çekime senin arabayla gidicektik hani?
sele, kara ne olucak zaman bulabilecek misin?

Serkancım sen çağır yeter ki aracım emrine amade :smiley: gece gider sabaha döneriz geçen seferki gibi ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,751
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR