Land Rover 1999 - 2004 G4 Yapım Aşaması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cemtascioglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 468
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 69,975

Etiketler
Ynt: Land Rover 1999 - 2004 G4 Yapım Aşaması

on cam fitilinin altına baktırdım çuruk varmı diye valla baslamıs biliyorsunuz landlarda klasiktir yarın on camda sokulcek ayrıca kapılar içleri çamurlukların içleri boyanıp mumlancak pas a karsı dırenc arttırcam 10 sene da arkana bakma artı kapı kenarları ve çamurluk gerıleri seffaf flimlencek kapı oynamalarına ve lastik tas fırlatmalarına karsı biraz detaycıyımda ;D ;D ;D ;D birazda hasta ruh olarak alttan 3 resimdede kapı gergisinin orda çatlak bulduk 2 taraftada onlarında kaynagı yapılacak ve saglamlastıracak buda klasık herhalde 2 kapıdada olduguna gore

Land rover 006.jpg

Land rover 007.jpg

Land rover 008.jpg

Land rover 009.jpg

Land rover 010.jpg

ilerde çok param olursa bu arabayı ben alıcam tekrar hahaha ;D

senden önce ben alırım merak etme kursat abı ;D

tolgas' Alıntı:
senden önce ben alırım merak etme kursat abı ;D

valla bu araba aile dışına yollanmaz günahtır ;D

Cem benim toyotayıda sana vereyim bir sezon kullan bakım filan yaptır bana geri ver ya ;D ;D ;D ;D

satarım kursatım arabayı sıfırlıyorum bitsin tamamen sıfır olacak gerek yuruyen gerek motor aksamı gerek boya ;D ;D
he simdi buda arabaya vuracagımız renk bilgisayarda yaptık alttakıde vernik arabaya vurulan vernik ve boya en iyi kalıte germany ondada en ıyısını seçtim

Land rover 015.jpg

Land rover 016.jpg

Land rover 017.jpg

Land rover 018.jpg

Land rover 019.jpg

bari yurt dışından özel off road jantları filanda getir tam olsun ;D

arkadaslar renk kodunuda yazıyorum
Tangiers Orange lrc 761 eger bu kodu bilgisayarda ve ıyı bır boyacıda yaptırırsanız renk tam tutar arabayı boyayan ustamda çok kalıtelı senelerden berı tanıdıgım biri maslak sanayide 1 kısımda özkısmetim oto ersin ve ergin usta ve cok detaycılar bendende beter ler

Land rover 045.jpg

Land rover 048.jpg

Land rover 055.jpg

Emeğinize ellerinize sağlık güzel bir çalışma, güzel ve nadir bir eser çıkacak ortaya :smiley:
fj40 ta aynı ustaların emin ellerine teslim sanırım köşede de olsa ben buradayım diyor :smiley: :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,751
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR