Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
on cam fitilinin altına baktırdım çuruk varmı diye valla baslamıs biliyorsunuz landlarda klasiktir yarın on camda sokulcek ayrıca kapılar içleri çamurlukların içleri boyanıp mumlancak pas a karsı dırenc arttırcam 10 sene da arkana bakma artı kapı kenarları ve çamurluk gerıleri seffaf flimlencek kapı oynamalarına ve lastik tas fırlatmalarına karsı biraz detaycıyımda ;D ;D ;D ;D birazda hasta ruh olarak alttan 3 resimdede kapı gergisinin orda çatlak bulduk 2 taraftada onlarında kaynagı yapılacak ve saglamlastıracak buda klasık herhalde 2 kapıdada olduguna gore
satarım kursatım arabayı sıfırlıyorum bitsin tamamen sıfır olacak gerek yuruyen gerek motor aksamı gerek boya ;D ;D
he simdi buda arabaya vuracagımız renk bilgisayarda yaptık alttakıde vernik arabaya vurulan vernik ve boya en iyi kalıte germany ondada en ıyısını seçtim
arkadaslar renk kodunuda yazıyorum
Tangiers Orange lrc 761 eger bu kodu bilgisayarda ve ıyı bır boyacıda yaptırırsanız renk tam tutar arabayı boyayan ustamda çok kalıtelı senelerden berı tanıdıgım biri maslak sanayide 1 kısımda özkısmetim oto ersin ve ergin usta ve cok detaycılar bendende beter ler
arkadaslar sımdı kursatla konustum bu 2004 kadar olan renk kodu bırde 2005 sonrası var o daha guzel durcakmıs gibi geldi bize yarın o koda gore yaptırıp ondan attırcam
Emeğinize ellerinize sağlık güzel bir çalışma, güzel ve nadir bir eser çıkacak ortaya
fj40 ta aynı ustaların emin ellerine teslim sanırım köşede de olsa ben buradayım diyor