Land Cruiser Mont Yaptıralım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 102,552

Etiketler
Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım

Benlik bir iş yok Ahmet abi
para kismi açilinca gorecez gerçek toyotacilari o belirlicek bu kiş giyebilecekmiyiz diye :smiley:

RedlinE' Alıntı:
Benlik bir iş yok Ahmet abi
para kismi açilinca gorecez gerçek toyotacilari o belirlicek bu kiş giyebilecekmiyiz diye :smiley:

:D hiç kuşkun olmasın kardeşim... fiyat belli olsun işe başlarken avans toplayalım.. :D

YOk abicim iki sefer bana saglam girdi o avans işinden başlamadan isteyen arkadaşlar paranin hepsini gonderecek. ben uretecek arkadaşlara kaparo gonderecem. iş bitiminde paralarinin tamamini bu arada mallar sahiplerine yada bana ulaşmiş olacak o zaman para gidecek.

RedlinE' Alıntı:
YOk abicim iki sefer bana saglam girdi o avans işinden başlamadan isteyen arkadaşlar paranin hepsini gonderecek. ben uretecek arkadaşlara kaparo gonderecem. iş bitiminde paralarinin tamamini bu arada mallar sahiplerine yada bana ulaşmiş olacak o zaman para gidecek.
Bence de en temizi bu.Sonuçta sen bu işi ticaret için yapmıyorsun,neden riske giresin ki.

RedlinE' Alıntı:

vallahi haklısın Müco en sağlıklı yöntem budur ;)

Mücahit Bey emeğiniz için teşekkürler.
Anladığım kadarıyla, listeye kendimiz ekleme yapamıyoruz. Toyota kullanıcısıyım, listeye beni de eklerseniz sevinirim, numara önemli değil. Kolay gelsin
Selamlar.

[quote author=RedlinE link=topic=66430.msg825054#msg825054 date=1296109938 benimkide 83 olsun eger 16yı iki kişi alamıyosa malum bursalıyız

Arkadaşlar onceki listeyi guncelledim.
riza abi olay p.tesi netleşir eft leri isticem. zaten mali kesmeye başladigim an yarisini alirim diyor uretici arkadaşlar onun için onumuzdeki hafta ucretin hepsi tek seferde gonderilmesini isticem. Çuruk yumurta çikmazsa GENE olay kisa zamanda biter.

Beyler mont işi belli oldu. En kalitelisinden montumuz olacak. isofcu ve dostcu arkadaşlarimizin giydigi monta sahip olacagiz ama bir farkla bizim şansimiza kumaş bir kaç mertepe ustun bir kumaş olacak.
Yetkili arkadaşimizin bana soyledigini iletiyorum. Kumaşin ismini soyledi bana ama aklimda kalmadi o kumaştan yapilan montlar 250/450 tl arasi
montda başlik olmicak.
cepler fermuarli
fermuarin uzerinde kat yok ama ters fermuarmiş yani iyi
mont kirmizi omuzlarinda ve kollarinda uzun destekler var oralar gri
arkada land cruiser yazacak onde bir tarafta ufak yazacak
bir tarafta ninkve kan gurubu omuzdada numaralar yazacak
sadece land cruiser yazilari sabit olacak
otekiler cirtli
şimdik numune mont istiyelimmi istersek ucreti 100 tl

montun ucreti 80 tl
polar ucreti 40 tl
şapka ucreti 15 tl

kola numara one nınk vede kan gurubu yazilacak.
kargo masraflari var. bu ikisinin ucreti netleşsin akşama yazarim.

Sizden ricam bana LAND
CRUISER
seklinde bizim araçlarimizdaki karakterlere uygun bir yazi bulmaniz montiçin gondermemiz gerekiyor.

olay budur.

ben bunları buldum...

landcruiser.jpg

img_0730.jpg

2890895611_f558a7d336.jpg

340d_1_sbl.jpg

to36a-n00005_m.jpg

bende bir kaç tane buıldum çizimi kolay olmasına dikkat ettim sonuçta önce çizdirilmesi lazım.

lc2.jpg

lc1.jpg

lc3.jpg

lc5.jpg

Ve asıl bomba ben buna bittim yaka kokartı gibi de yapılabilir. yaka iğnesi ve de kol düğmesi bile yaptırmayı düşündüm.

lc6.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR