Land Cruiser Mont Yaptıralım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 103,791
Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım

warmaster' Alıntı:
Ve asıl bomba ben buna bittim yaka kokartı gibi de yapılabilir. yaka iğnesi ve de kol düğmesi bile yaptırmayı düşündüm.

bunu nakış olarakta yapabiliriz belki ;)...

Etiketler

yaka yada kolun rütbe kısmına süper olur. bakalım arkadaşlarımız ne diyecek.

iştr hazır ;)..
[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

Fotoğraf0165.jpg

Fotoğraf0166.jpg

Fotoğraf0167.jpg

Fotoğraf0168.jpg

Bukadar emek verenlerin, çaba sarfedenlerin hakkını nasıl ödeyeceğiz bilemiyorum. Çok güzel çalışmalar gerçekten.
Ellerinize emeklerinize sağlık gerçekten özellikle Mücahit Bey :smiley:

Emek ve paylaşımızınız için tebrikler.

4 runner kullanıcısıyım. Land Cruiseri almadan montunu alayım .:smiley:

49 numaraya talibim.

1. sayfayı editliyerek kalan numara, fiyat ve diğer bilgileri yazanilirseniz. Konunun takibi daha kolay olabilir.

150 papele oldu bitti bu iş 10 numarada iş oldu mücahit baskan sagol varol...volkan kardesimizdesagolsun ilgi ve alakası için....nr1 toyota

Oldukça güzel hepinize teşşekürler,bunuda ben sizin resimlerden alıntı yaparak değiştirdim,rütbe tarzında umarım beğenilir...

rütbe toyota.jpg

PROF11' Alıntı:
Oldukça güzel hepinize teşşekürler,bunuda ben sizin resimlerden alıntı yaparak değiştirdim,rütbe tarzında umarım beğenilir...

üstad olmasına olur da yazı çok küçük olunca net okunmaz...ancak ebat büyütülürse yapılabilir bu dediğin...selamlar

wolkhan' Alıntı:
üstad olmasına olur da yazı çok küçük olunca net okunmaz...ancak ebat büyütülürse yapılabilir bu dediğin...selamlar
Anladım volkan bey,sorun değil,ama biz tabela tarzında birşey yaptırmıyoruz,yani büyük olmayabilir,yanınızda olabilecek biri için çok rahat okunabilir
biz fikirlerimizi beyan ediyoruz sonuçta üstadlarımız karar vericekler.saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,770
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
avrupacerrahi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR