Anladım,hani yağmura da dayanıklı olsaydı iyi olurdu ama sorun değil. Diğer ürünler çok güzel olmuş,fiyatlarıda gayet normal.Olmazsa bide şöyle safari pantalon türüde bişey olsunda,etkinliklerde full Toyota kıyafetleri giyeriz.RedlinE' Alıntı:Recep abi yagmur olayında sorun kumaş degil dikişler kumastan girmese dikişten giriyor. onun için yagmura pek takilma zaten piyasa baskili dikiş mal çok az olanda 200/250 den başliyor.
Beyler antalyadan yengemiz duygusal sebeplerden dolayi mont ısıne gıremıcegını iletmiş. Ben forum adina saygilarimizi ilettim.
aozturk' Alıntı:Kürşad formalar güzelmiş özellikle önden görüntü ;D ;D ;D maçamı çıkacağız
Farkındayız sana çok fazla yüklendiğimizin,çok emek harcadın,kusura bakma,keşke bizde bişeyler yapsak.RedlinE' Alıntı:Recep abi su anda bile kendimi aşmiş vaziyetteyim. O kadar kişiye o mallar gidecek orasini basaririm ama bunun birde geri donusu olacak. Neticede benim işim degil biliyosun ben gidaciyim.
İnsanlari artik taniyamiyorum ahnimizin akiyla çikariz inşallah.
Emeği geçen herkese teşekkürler. Kürşat beyin resmini koyduğu mont gerçekten güzel çok asil duruyor TOYOTA gibi...Tempus' Alıntı:benim dediğim mont böyle Mücahite de gösterdim
[attachment=1]
Tempus' Alıntı:benim dediğim mont böyle Mücahite de gösterdim
[attachment=1]
wolkhan' Alıntı:üstad montlar gerçekten güzelmiş..yapamayacaım bişey değil fakat şu varki kumaş sıkıntılı...yani amaca uygun kumaşı bulmak dert değil ama dikişi dert..yani kumaş su geçirmez olsa bile dikiş yapıldıktan sonra kumaşın su geçirmezliği kayboluyor..bunu engellemek sadece dikişlerin arka kısmına ısıl işlemle bant yapıştırmak..bu da beni biraz aşar...birde şu varki bu kadar nakış yapıldıktan sonra da su geçirmemesi de mümkün değil...ben en ince iğne bile kullansam o iğne deliklerinde sağlam bir yağmurda yine su alır...
ama bu hafta bu modele biraz çalışayım..tabii ki uygun kumaşı bulduktan sonra...renk olarak birkaç numune bekliyorum.gelsin burada paylaşırım sizlerle...pantalonla da ilgileneceğim..zaten ben kendi grubum içinde bir çalışma yapmaktaydım sizin içinde yaparım bişeyler...hatta gömlekleri hallettik bu sene pantalonlarında planlamasını yapıyorduk..yani sizin off road ve kamplarda ihtiyaçlarınıza cevap verebilecek şöyle şık bişeyler yapmaya çalışırım...tabii toyotaya da yakışacak bişeyler...
hatta linkte de benim bu sene karagöl kampı için yaptığım gömlekler var.dikkat ederseniz gömlekler hoş ama pantalon için herkes ayrı telden çalmış.bu sene takım yapıcaz bakalım inşallah.....görmek istersiniz belki.. ;D ;D...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64084.msg759036#msg759036
selamlar...
fissek' Alıntı:Volkan bey nasıl bir adres verdiniz bize bu saatte yapılırmı bu,diyet yapmaya çalışıyoruz.Yemeklere bakmaktan,hiçbirşeye bakamadım. ;D ;D
Zaten onu okuyunca,direk daldım. ;Dwolkhan' Alıntı:üstad konu başlığına kocaman yazmıştık ama aç iken okumayınız diye.... ;D ;D..
fissek' Alıntı:Çok teşekkür ederim ama biz yanlız gezmiyoruz,bizim grup biraz kalabalık,demi serkan hocam. ;D ;D