Land Cruiser Mont Yaptıralım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 103,784

Etiketler
Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım

RedlinE' Alıntı:
Recep abi yagmur olayında sorun kumaş degil dikişler kumastan girmese dikişten giriyor. onun için yagmura pek takilma zaten piyasa baskili dikiş mal çok az olanda 200/250 den başliyor.

Beyler antalyadan yengemiz duygusal sebeplerden dolayi mont ısıne gıremıcegını iletmiş. Ben forum adina saygilarimizi ilettim.
Anladım,hani yağmura da dayanıklı olsaydı iyi olurdu ama sorun değil. :smiley: Diğer ürünler çok güzel olmuş,fiyatlarıda gayet normal.Olmazsa bide şöyle safari pantalon türüde bişey olsunda,etkinliklerde full Toyota kıyafetleri giyeriz. :D :D

aozturk' Alıntı:
Kürşad formalar güzelmiş özellikle önden görüntü ;D ;D ;D maçamı çıkacağız :D

Beşiktaşa toyota reklam almış gibi ;D ama toyota yarış takımının resmi montu bu.

Recep abi su anda bile kendimi aşmiş vaziyetteyim. O kadar kişiye o mallar gidecek orasini basaririm ama bunun birde geri donusu olacak. Neticede benim işim degil biliyosun ben gidaciyim.
İnsanlari artik taniyamiyorum ahnimizin akiyla çikariz inşallah.

RedlinE' Alıntı:
Recep abi su anda bile kendimi aşmiş vaziyetteyim. O kadar kişiye o mallar gidecek orasini basaririm ama bunun birde geri donusu olacak. Neticede benim işim degil biliyosun ben gidaciyim.
İnsanlari artik taniyamiyorum ahnimizin akiyla çikariz inşallah.
Farkındayız sana çok fazla yüklendiğimizin,çok emek harcadın,kusura bakma,keşke bizde bişeyler yapsak.

Yok yok böyle iyi benim sikintim. ilerki saffalarda başima gelecekleri biliyorum ondan çekiniyorum hayirlisi ama pantolon işi harbi sikintili sordum :smiley: bu işi bir kiviralim heytem abide şort istedi onada bakacam :smiley:

Tempus' Alıntı:
benim dediğim mont böyle Mücahite de gösterdim

[attachment=1]

üstad montlar gerçekten güzelmiş..yapamayacaım bişey değil fakat şu varki kumaş sıkıntılı...yani amaca uygun kumaşı bulmak dert değil ama dikişi dert..yani kumaş su geçirmez olsa bile dikiş yapıldıktan sonra kumaşın su geçirmezliği kayboluyor..bunu engellemek sadece dikişlerin arka kısmına ısıl işlemle bant yapıştırmak..bu da beni biraz aşar...birde şu varki bu kadar nakış yapıldıktan sonra da su geçirmemesi de mümkün değil...ben en ince iğne bile kullansam o iğne deliklerinde sağlam bir yağmurda yine su alır...
ama bu hafta bu modele biraz çalışayım..tabii ki uygun kumaşı bulduktan sonra...renk olarak birkaç numune bekliyorum.gelsin burada paylaşırım sizlerle...pantalonla da ilgileneceğim..zaten ben kendi grubum içinde bir çalışma yapmaktaydım sizin içinde yaparım bişeyler...hatta gömlekleri hallettik bu sene pantalonlarında planlamasını yapıyorduk..yani sizin off road ve kamplarda ihtiyaçlarınıza cevap verebilecek şöyle şık bişeyler yapmaya çalışırım...tabii toyotaya da yakışacak bişeyler...

hatta linkte de benim bu sene karagöl kampı için yaptığım gömlekler var.dikkat ederseniz gömlekler hoş ama pantalon için herkes ayrı telden çalmış.bu sene takım yapıcaz bakalım inşallah.....görmek istersiniz belki.. ;D ;D...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64084.msg759036#msg759036

selamlar...

wolkhan' Alıntı:
üstad montlar gerçekten güzelmiş..yapamayacaım bişey değil fakat şu varki kumaş sıkıntılı...yani amaca uygun kumaşı bulmak dert değil ama dikişi dert..yani kumaş su geçirmez olsa bile dikiş yapıldıktan sonra kumaşın su geçirmezliği kayboluyor..bunu engellemek sadece dikişlerin arka kısmına ısıl işlemle bant yapıştırmak..bu da beni biraz aşar...birde şu varki bu kadar nakış yapıldıktan sonra da su geçirmemesi de mümkün değil...ben en ince iğne bile kullansam o iğne deliklerinde sağlam bir yağmurda yine su alır...
ama bu hafta bu modele biraz çalışayım..tabii ki uygun kumaşı bulduktan sonra...renk olarak birkaç numune bekliyorum.gelsin burada paylaşırım sizlerle...pantalonla da ilgileneceğim..zaten ben kendi grubum içinde bir çalışma yapmaktaydım sizin içinde yaparım bişeyler...hatta gömlekleri hallettik bu sene pantalonlarında planlamasını yapıyorduk..yani sizin off road ve kamplarda ihtiyaçlarınıza cevap verebilecek şöyle şık bişeyler yapmaya çalışırım...tabii toyotaya da yakışacak bişeyler...

hatta linkte de benim bu sene karagöl kampı için yaptığım gömlekler var.dikkat ederseniz gömlekler hoş ama pantalon için herkes ayrı telden çalmış.bu sene takım yapıcaz bakalım inşallah.....görmek istersiniz belki.. ;D ;D...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64084.msg759036#msg759036

selamlar...

Volkan bey nasıl bir adres verdiniz bize bu saatte yapılırmı bu,diyet yapmaya çalışıyoruz.Yemeklere bakmaktan,hiçbirşeye bakamadım. ;D ;D

fissek' Alıntı:
Volkan bey nasıl bir adres verdiniz bize bu saatte yapılırmı bu,diyet yapmaya çalışıyoruz.Yemeklere bakmaktan,hiçbirşeye bakamadım. ;D ;D

üstad konu başlığına kocaman yazmıştık ama aç iken okumayınız diye.... ;D ;D..

abi hemen meyve filan ye sen..yoksa diyet miyet kalmaz bak ona göre...yada sen kasım 2011 de takıl bize yine gidicez karagöle..daha yakından bakarsın hem yiyeceklere... :D :D :D

Çok teşekkür ederim ama biz yanlız gezmiyoruz,bizim grup biraz kalabalık,demi serkan hocam. ;D ;D

fissek' Alıntı:
Çok teşekkür ederim ama biz yanlız gezmiyoruz,bizim grup biraz kalabalık,demi serkan hocam. ;D ;D

hocam göl büyük..ne kadar kalabalık,o kadar güzel...1 tane değilde 2 tane kuzu keseriz gelirseniz... ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,769
Kayıtlı Üye Sayımız
166,591
Kaydolan Son Üyemiz
dırzo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR