Land Cruiser Mont Yaptıralım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 103,215
Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım

polarlar 300 gr kumaştan kaliteli ben begendim.
toyota ableminin oldugu yerde nik ve numara yazacak
kollarda numara yazacak
arkada iki satir lc

Arka yazi için reflektor malzeme bakiyoruz. acil 112 yazisi gibi

belki içine bir cep olabilir. baKıyoruz.

Etiketler

gelelim monta

Kirmizi rengini ben ve volkan begenmedik.
ama mont kumasinda her ıstedigin renk yokmuş.
bir kere daha araştiracak.
grotex için kastirsakda o iş çok alengilli sorun dikiş yerlerinde isil islemle bant yapiştirmak gerekiyor. 5 mevsim cadirlardaki gibi onu yapacak yerde bizim mont sayimiz az oldugu için ugraşmaz. arti tuzluya kaçar.
montda soyle bir seklimiz daha var.
hava kuvvetlerine bir mal yapiliyor. kumaş -40 kadar dayaniyormuş içinde polar var. gerçi bize gelen numede de var.

tek renge gecersek onada bakabiliriz.
montun kollarini fermuarli istedim. çikarabilecegiz.
ayrica bir sapka istedim. kisa yagmurlar için bize yeterli olacaktir.
sirtindan asagi verecez bir fermuarla kapatilacak.
yakada kabalik yapmicak yani

arkadaşla bayagi konustum o beni bilgilendirdi bende istediklerimi soyledim.

fiyat konusu belirlenip bana donecek ben burda aciklicam.

BU PROJE KAR AMAÇLİ BİR PROJE DEGİLDİR.
KARGO FALAN VESAİRE İÇİN 3/5 LİRA FAZLA TOPLANABİLİR.
BU BELİRTİLECEKTİR.
İMALATHANEYE YAPTİGİM EFT DEKONTUNU BURDA YAYINLİCAM.

Beden olayina gelince arkadaş bize mesela 175 boy 80 kilo bir adama xl olur dicek siz o sekilde işaretliceksiniz.
her atolyenin kaliplari farkliymiş o sorunuda boyle asacagiz.

sene 2011 montu olayini buldum. BULUŞ O BULUŞ PATLADİ GİTTİİ.

Gurubumu seviyorum sikinti yok yola devam ;)

IMG_0310.jpg

IMG_0311.jpg

IMG_0312.jpg

Mücahit , polar ve şapkalar güzel ama mont rengi çok kötü zaten sende beğenmemişsin . Kırmızı olmayacaksa gri-lacivert - gri siyah veya gri - lacivert uyumlu duracaktır.
Bencede bol cep olmalı, cep ağızlarıda takviyeli dikişli olursa iyi olur ...
kolay gelsin kardeşim sana :smiley:

Son mont resmindeki gövde rengi pembe gibi,pembe çok ciyak kalmazmı,kırmızı olasa daha iyi bence.

aozturk' Alıntı:
Mücahit , polar ve şapkalar güzel ama mont rengi çok kötü zaten sende beğenmemişsin . Kırmızı olmayacaksa gri-lacivert - gri siyah veya gri - lacivert uyumlu duracaktır.
Bencede bol cep olmalı, cep ağızlarıda takviyeli dikişli olursa iyi olur ...
kolay gelsin kardeşim sana :smiley:
Aynı anda yazmışız Ahmet abi, ;)
Evet diğer renkler de olabilir ama pembe :p

Arkadaşlar ellerinize sağlık, çok güzel çalışmalar

Mücahit, eline sağlık.....polarlar dediğin gibi kaliteli gözüküyor...mont rengi de problem değil...Ahmet abinin dediği gibi, gri - siyah olabilir.herşeye uyar, yazılarla renklenebilir.mümkün olduğunca cep ve fermuarlı olması önemli...fiyatı arttırır ama kullanımda büyük faydası var.beden dedikleri gibi atölyeden atölyeye değişiyor....herkesin kolaylıkla bedenini deneyebilecekleri bilindik bir marka ile bedenlerini eşleştirebiliyorlarsa bize kolaylık olur....

mesela columbia marka montun M'si bizim L beden gibi.....genelde tüm şehirlerde bu marka montu bulup beden denemesi yapabilir arkadaşlar.......

eline sağlık.......

RedlinE' Alıntı:
beyler mont işinde kumaş problem
sadece lacivert olsunmu istermiyiz.

müco yapılamıyorsa olabilir , koyu griyide düşün bi... tek renk olursa kollarda uzunlamasına şerit filan da olabilir mi ?

Bır donsunde atolyeye gidecekti.
Secenekler belli olsun birde fiyat tekrar konusalim.

o -40 dedıgım sadece lacivert
hava kuvvetlerinın rengi kumasta onlara ozel yapilan bir kumas yazdirmayin her seyi :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,574
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

SON MESAJLAR

SON KONULAR