Ynt: Lada mı, Vitara mı, Discovery mi, Hangi Aracı Almalıyım ?
bu ülkede insanların birbirlerine para için yapmıyacakları şey kalmamış.....
gurur halsiyet şeref namus gibi kavramlar okadar minimize olduki hepimiz artık hayatımızın her anında bu eksikliklere alışmak zorunda bırakılıyoruz...
2004 model bir araç almıştım yetkili servise aracı gösterdim araçta hiçbir sorun yok dendi evet gerçektende güzel bir araçtı fakat yola çıktıktan bir müddet sonra hata vermeye başladı satan arkadaşı aradığımda kontağı birkaç kez aç kapat düzelir dedi neyse velhasıl kelam gittikce arıza kötüleşmeye başladı... bulunduğum şehirdeki yetkili servis aracın sensörlerine kadar herşeyini deişti beynini ana servise göndermişler sorun yok denmişti...
servise tonlarca para verdim bu arada araçla kaza yaptım çok dikkat çekici bir araçtı dedim bu araç bize yaramıyo evin huzuru kaçtı....
aracın sağ arka kapısını komple çıkmasıyla deiştirdik...
ben alırken 3 parça boya vardı sonraki kaza ile 5 parça boya bir deişen oldu...
internete verdiğim ilanda herşeyi yazdım aracın içi pırıl pırıl çok albeniliydi....
bu arada arızasının lpg kaynaklı olduğunu söyleyen servise uydum sıfır lpg takırdım....
neyse arıza olayını çözmüştük sorun yoktu....
araca bir alıcı çıktı dedi servise getir bakalım tamam dedik gittik alıcı başka şehirdendi bende servise 130km uzaktaydım aldım götürdüm aracı hiçbi sorun yok servis araca baktı elimize bir kağıt verdiler komple boyalı deişen parça yok motor orjinal km falan ???
ben adama demişim deişen var diye
adam bana bakıyo ben adama dedim siz nasıl servissiniz arkadaş bu malı ben satıyorum bende kaza yaptım kapıyı deiştim komple boya demişsiniz 5 parça boya var falan filan bağoırdım çağırdım adamlara...
derken servisin bulunduğu şirkette satış temsilcisi bir arkadaş vardı o geldi dedi abi hayırdır dedim kardeş bak şu arabaya böle böle diyo sizin ustacıklarınız dur abi dedi kolayı var bizi sıfır arabaların oraya götürdü elinde bir makina bakın dedi tek tek ekrandaki değerleri okuttu sonra bizim arabanın başına geldi tek tek parçalara baktı 5 parça boya var dedi sizde bakın gözünüzle neyse alıcı arkadaş ikna oldu sonra arabaya bindik araba çalışmaz oldu servistekilere dedim bakın buna bişe oldu dediler sensör arızası var ama araştırmak lazım dedim siz bunu 2 aydır araştırmıyonuzmu deişin sensörü yok deişmiyolar alıcı arkadaşa dedim arkadaş bu arabayı alacakmısın alacam dedi dedim bak iyi düşün sonra sıkıntı olmasın bu servis beni deli etti....
adam arabayı aldı evine gitti sorun yok sordum haberleştim aradan 4 gün geçti eleman aradı abi senin arabanın beyni arızalı evde hanımla babamla hep kötü oldum arabanın 1500 tl masrafı var demezmi ??
beynimden aşağı kaynar sular döküldü dedim kardeş tamam ver hesap numaranı göndereyim paranı adamın hesabına parasını gönderdim telefon açtım dedim ben hayatımda ah ile yaşayamam benim yapacağım bukadar birdaha rahatsız etme beni....
neyse aradan 2 hafta geçti nette bakıyorum araçlara bir baktım benim araba cantlar deişmiş camlar filim olmuş tamponlar aynalar boyanmışcafcaf olmuş eleman satıyo benim 16000e sattığım arabaya 17 yazmış... ??? ???
dedimjki kendi kendime oğlum dünya böyle işte sen acırsın millete adam senden aldığı parayla arabasına şekil yapar 17 bine satar ....
hayatımız böyle olmuş kimsenin kimseye güveni yok artuık ....