L200'e Aksesuar ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mirtos Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,404

mirtos

Ana Kamp
İyi günler,

2008 L 200 4x4 magnum aldım.
1)Araç hakkında fazla bilgim yok.Aldığım kişi bunun fabrika çıkışı chipli olduğunu ve 171 BG olduğunu belirtti. Bu ne demek?
2)Kullanım kılavuzunda ağır dörtçekerde %100 kitli arka differansiyel düğmesinden bahs ediyor,ama gösterdiği yerde farklı birfonksiyon var.Bu versiyonlarda mı yok,yoksa ben mi yanlış anladım?
3) Buna stoplu bagaj yaptırmak istiyorum.Bunu nerde ve yaklaşık olarak kaç TL'ye yaptırabilirim?
4) Arabayı çok hızlı ve sert kullanmıyorum,ama gören bazıları bagaja ağırlık at deyip duruyor( Özellikle yağışlı havalar için),bana göre ise basit dörtçekerde yeterli tutuş sağlıyor.Sizlerin fikri nedir?
5) Vereceğiniz cevaplar için şimdiden çok sağolun.

Etiketler
Ynt: L200'e Aksesuar ?..

aracını güle güle kazasız belasız kullan
1- aracında ralliart standart demek yani normalde 136hp güç olurken senin aracın 167hp güce sahip
2-o farklı fonksiyon dediğin düğme astc yani esp iptal düğmesi
3-stoplu bagaj derken camlımı olacak yoksa fullbox denen kapak şeklindemi olacak
akdenizfibersan yazıp aratırsan modelleri görürsün.
enson fullbox 1650+kdv idi, camlı kabinde 1750+kdv idi yinede telefonla arayıp sorabilirsin.
serviste yaptırıpta 3-4bin tl vermenin bir anlamı yok.
4- ağırlığı bende tavsiye ederim olsa iyi olur ama ben arka makaslardan bir tanesini eksiltip, camlı kabin takınca zıplama sorunu halloldu.
4x4 modunda yol tutuşu çok iyi ama sürekli 4x4 modunda gitmiyorsan dediklerimi yaparsan daha iyi olur.

Camlı kabinden bahsediyorum. İsuzunun resmi sayfasında yanda stopları olan cmlı kabin benzerlerini l200'e tahatıranlar gördüm. Bence çok şık duruyor. Nerde ve kaça yaptırılabiliyor? Yaptırınca ruhsata işletmek gerekiyor mu?

mirtos' Alıntı:
Camlı kabinden bahsediyorum. İsuzunun resmi sayfasında yanda stopları olan cmlı kabin benzerlerini l200'e tahatıranlar gördüm. Bence çok şık duruyor. Nerde ve kaça yaptırılabiliyor? Yaptırınca ruhsata işletmek gerekiyor mu?
bahsettiğiniz camlı kabinden gördüm çok da hoş görünüyordu ama nerede satılır bilmem.
camlı kabini ruhsata işletmek gerekiyor.
bazı şehirlerde fulboxuda işletmek gerekiyormuş.
bandırmada fullbox a sorun çıkarmadılar ama yalovadan bir arkadaşa ruhsata işlettirdiler.
http://forum.donanimhaber.com/m_19351081/tm.htm bu linkte aksesuarla ilgili daha fazla paylaşım bulabilirsin.

merhaba benim aracımda camlı kabın var kımse ruhasata ıslımı dıye sormadı ama ıslettım.vınc ve cekı demırı var onlar ıslı değil hıc sorun olmadı.

camlı kabın ıcın eskısehırde cankap oto var .google yazdıgında sıtesı cıkar onlar ıle gorusursen sana fıyat verırler. bence en uygunu o.ben onlardan almıstım memnunum.

senın aracında muhtemelen astc denılen denge kontrol sıstemı var. dıf loock dugmesı ve diff lock lar sadece ıntense modellerınde var. bende var mesela.far ayar dugmesının sag taafında.

agırlık koymadım.camlı kabın agırlıgı yaklasık 100 kg zaten bırde alet edavat kutusu yaptırmıstım celıkten yaklasık 40-50kg o tutyor.gayet ıyı lastıklerımı 265-75-16 bfg at lastık ıle degıstırdım.

ıyı gunlerde kullanın.

nitroces' Alıntı:
merhaba benim aracımda camlı kabın var kımse ruhasata ıslımı dıye sormadı ama ıslettım.vınc ve cekı demırı var onlar ıslı değil hıc sorun olmadı.

camlı kabın ıcın eskısehırde cankap oto var .google yazdıgında sıtesı cıkar onlar ıle gorusursen sana fıyat verırler. bence en uygunu o.ben onlardan almıstım memnunum.

senın aracında muhtemelen astc denılen denge kontrol sıstemı var. dıf loock dugmesı ve diff lock lar sadece ıntense modellerınde var. bende var mesela.far ayar dugmesının sag taafında.

agırlık koymadım.camlı kabın agırlıgı yaklasık 100 kg zaten bırde alet edavat kutusu yaptırmıstım celıkten yaklasık 40-50kg o tutyor.gayet ıyı lastıklerımı 265-75-16 bfg at lastık ıle degıstırdım.

ıyı gunlerde kullanın.
hemşerim bende fullboxu söküp proje dahi 2000tl a adanada akdenizfibersanda camlı kabin taktırdım.
sen makaslardan parça söktürmedin değilmi?

Yalın bey aracın vinçli, kabinli ve AT lastikli resimlerini paylaşırsanız sevinirim,

selamlar.

bunlar var yarın daha netlerını ıs pc den yollarım

tn_Photo-0056.jpg

tn_Photo-0051.jpg

Yalın Bey aracınız çok güzelmiş.Güle güle kullanın.Benim aracımda 245/65/17 H/T bridgestone var. Muhtemelen rod ayarına dikkat edilmediği için yanaklar düzensizlemiş ve lastiklerde 55000 km'de oldğundan değiştirmek istiyorum. Bana önerebileceğiniz -hem arazi şartlarında hem asfalt yolda(şehir içi ve şehrlerarsı) rahatlıkla kullanabilecğim- lastikler ne olabilir?

ben bf goodrich lerden memnunum.eskiden 2 arabam vardı arazıde lada cj5 vitara kullandım dıgerı vw bora ıdı.2 arac cok gereksız dıye dusundum bu aracı aldım.lastık oyuzden onemlı ıdı.

bu lastıklar ıle arazıde zorlanmıyorum cok agır off road harıc.asvalt performansı cok ıy ve 120 ye kadar ses yapmıyor yuksek hızda ıse rahatsız etmıyor.

tavsıye ederım.lastık buyuklugu ıse 265-75-16 ıdeal

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR