KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Maşallah çok güzel olmuş aracınız.Bu aracın heybetini gördükten sonra l200 almayı düşünmeye başladım.Bu kışı sivasta vectra'yla geçirmek benim için zulüm oldu.Kışlık lastiklerin yetmediği yerlerde oluyor =).Tabi benim için normal hali gayet yeterli.Bizim oralarda çok söylenir bende size söyleyeyim Allah tabanını düz bastırsın.
aracı nisan başından beri orijinal hali ile kullanıyorum kış gelirken tekrar yükselticem birkaç noktayı değiştirmeyi düşünüyorum ama şimdilik bunlar biraz aklımı kurcalıyor
herkese iyi bayramlar
aracı nisan başından beri orijinal hali ile kullanıyorum kış gelirken tekrar yükselticem birkaç noktayı değiştirmeyi düşünüyorum ama şimdilik bunlar biraz aklımı kurcalıyor
herkese iyi bayramlar
denge sorunum olmadı aks lar ile ilgilide problem yaşamadım ama üst salıncağa çok yük bindi bu kış onu da halledicem asfalt yolda serilik haliyle düştü ama kullanması yinede çok zevkliydi ustayı bilemiyorum bu aralar yurt dışına çıktı bende bekliyorum