L200 Hakkında Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan met123 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,069

met123

Yeni Üye
Yer
istanbul
arkadaşlar L200 almak istiyorum ama karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim böyle bir aracı ilk defa kullanacağım tavsiye edermisiniz

Etiketler

Ynt: L200 Hakkında Yardım

bugun pazarı gezdim L200 sordum 2008 model düz model 4*2 10.000 km 28.000 ytl dedi sıfırından vazgeçtim
38 000 ytl vermektense en mantıklısı ikinci el almak bu arada sana katılıyorum busan karalı teşekkürler yardımın için
bir de bu arabalar şehir içinde ve şehir dışında ne kadar yakıyor masrafı ağırmı vergileri ne kadar

Biraz daha beklersen 26,yada ve daha da altına alabilirsin 2.elleri alırken lastikleri küçük olanları almayın kasayı çirkin gösteriyor...yakıt ve vergi normal milletin satma sebebi pahalı alışlardı..

unutmadan son ricam alırsanız şayet siyah camlı bordo rengi alın harika gözüküyor siyah ve gri güzel olmuyor yine de tercih sizin

2008 L200 4x4 kullanıyorum. cok memnunum. 2 ay once satın aldım. Arazi ozellikleri diger picuplara gore daha basarılı ve guvenilir. Ozellikle yol dısında uzunlugu dısında cok basarılı bir arac.

bende 2003 model magnum kasa 4x4 var. klimayı açınca gelen ses bende de vardı. klima motorunun kayışı değiştirildi ve sorun sona erdi. klima çalışıyor ama ses yapıyorsa kayıştır. klima çalıştığında soğutma yapmıyorsa klima motorunda arıza vardır. her iki durumda da tamir ettirmenizi öneririm.

scout2002' Alıntı:
bende cok yeni l 200 Aldım
fakat aracta klimayı açtığımda yolda gideken acayip bir ses yapıyor bu normalmi acaba
selamlar

1 aralık 2008 de 2009 model 4*4 modelini aldım.Aşırı memnunum daha once lada cj5 ve suziki vitara kullanıyordum.
Lada ve cj5 e katır gibi bindim kar çamur dere demeden.yol iz olmaksızın heryerde kullandım.vitara ya bindikten sonra hayal kırıklığı yaşamıştım.Ancak l200 tüm beklentilerimi veriyor.

diogenes111 arkadaşım ...
sebebini sorabilirmiyim neden ısuzu aracını satmayı düşünüyorsun ?
seni satmaya iten olumsuzluklar neler?

deneme42' Alıntı:
diogenes111 arkadaşım ...
sebebini sorabilirmiyim neden ısuzu aracını satmayı düşünüyorsun ?
seni satmaya iten olumsuzluklar neler?
tek sebep motor gücünün yetersizliği (100 bg)
birde incelediğim kadarıyla mitsubishi L200 arazide bütün pikaplara bence on basıyor. her türlü...
ucuz pahallı demeyip satıp mitsubishi alacağım.

gsm baz istasyonu işi yaptığımdan, arazide sürekli 4x4 araçlar kullanıyorum, yaklaşık 6 senedir.
suzuki vitara kullandım, tam bir felaketti.
mazda pickup kullandım, yakıt tüketimi incir ağaçlarıyla çevirdi ocağımı.
ford ranger kullandım, ilk kazamı bu araçla yaptım, daha sonra düzen almadı, sattım.
Nissan 4x4 skystar aldım, motor arızaları yedi bitirdi. ayrıca kabine çok motor sesi veren ve aşırı yumuşak süspansiyonluydu.
Şimdilerde 2003 model, yanda resmi görülen Mitsubishi L200 magnum kullanıyorum. Diğer araçların yolda kaldığı kar, çamur gibi dağ yollarında asla yolda kaldığım olmadı. Neredeyse arıza çıkarmadı hiç. Sadece şanzuman takozu ile ilgili bir sorunum var. Onu da çözeceğiz. Ayrıca diğer araçlarda olmayan çok önemli bir özellik var ; diferansiyel kilidi. arazide dehşet şekilde işime yarıyor.
ha, diğer araçlara göre çok seri bir araç değil, varsın olsun, arazide tam bir sürüngen. tavsiye ederim.

bence size biraz daha pahalıya patlar ama alabilirseniz atsc lisini almaya çalışın

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,536
Kaydolan Son Üyemiz
süvariemin

SON KONULAR

Geri