L200 Hakkında Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan met123 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,072
Ynt: L200 Hakkında Yardım

L 200 alıcaksınız atsc modeli değil diffrensiyel kilitli modeli almanızı tavsiye ederim atsc arazi şartlarında değil normal yol şartlarında mükemmel yol tutuşu sağlıyor yalnız l200 lerin iki noktada zayıf yeri var birincisi ön diffrensiyel karpuzunun yanındaki hava valfini kesinlikle sert alüminyum ile korumalısınız yoksa standart koruma saçı ilk darbde valfi kırıyor ikincisi ise arazi şanzıman kolu çok nazik biraz fazla kurcalığınca takılı kalıyor son olarak parça fiyatları anormal kazık iknci elde garantisi bitmiş yada bitmek üzere olan aracı almayın başınız ağrır tabi direksiyon kutusundan gelen tıkırtı ise kronik bir durum benim araçta iki kez direksiyon mili değişti öte yandan pick up lar içinde başarılı olduğunu söyleyebilirim ;D

Etiketler

regedit1' Alıntı:
Yorumlar olumlu gibi ama bu markanın güzel bi araç yapacağını zannetmem

ön yargılı fikir sahiplerinden biri de bendim bu marka hakkında. fakat kat be kat yanılmışım. 2003 modeli bile mükemmel kabiliyetli ise, 2008 ya da 2009 nasıldır , şu an bunu merak ediyorum.

ön yargılı olmayın, şans verip deneyin derim ben.

bull' Alıntı:
L 200 alıcaksınız atsc modeli değil diffrensiyel kilitli modeli almanızı tavsiye ederim atsc arazi şartlarında değil normal yol şartlarında mükemmel yol tutuşu sağlıyor yalnız l200 lerin iki noktada zayıf yeri var birincisi ön diffrensiyel karpuzunun yanındaki hava valfini kesinlikle sert alüminyum ile korumalısınız yoksa standart koruma saçı ilk darbde valfi kırıyor ikincisi ise arazi şanzıman kolu çok nazik biraz fazla kurcalığınca takılı kalıyor son olarak parça fiyatları anormal kazık iknci elde garantisi bitmiş yada bitmek üzere olan aracı almayın başınız ağrır tabi direksiyon kutusundan gelen tıkırtı ise kronik bir durum benim araçta iki kez direksiyon mili değişti öte yandan pick up lar içinde başarılı olduğunu söyleyebilirim ;D

Tarık bey dıreksıyon kutusundan gelen tıkırtıyı bıraz acıklayabılır mısınız? Benım aracımda arasıra bu seslerı yapıyor.. Bınıyorum dogru servıse gıdıyorum.. Servıstekı arkadas bınıyor dıreksıyona gırmedık cukur delık tarla bırakmıyor ama ses cıkmıyor.. Sonra ben bınıyorum servısten donuste.. Hop aynı kurbaga vıraklaması tekrar baslıyor.. Ama kısa surelı cozumunu de buldum.. Korna calınca ses kesılıyor bır muddet.. Sesın nereden geldıgını de bulamıyorum..

merhaba ben ılkay l200 4x2 aracım var ıkıncı el varn 9.5tı vınc aldım kucukcekmece cıvarında taktırabılecegım bı yer varmı ve vınc tamponunu nereden bulabılırım sımdıden tesekkurler

up8453' Alıntı:
merhaba ben ılkay l200 4x2 aracım var ıkıncı el varn 9.5tı vınc aldım kucukcekmece cıvarında taktırabılecegım bı yer varmı ve vınc tamponunu nereden bulabılırım sımdıden tesekkurler

bende l 200 için şasiye bağlanan vinç tablası var vidalı istenildğinde sökülebiliyor isterseniz satabilirim

Tarık Bey, sizin aracta snorkel de vardı diye hatırlıyorum, ancak emin degilim. O da gitti mi aracla birlikte...

merhaba tarık bey vıncın baglandıgı ayak lazım bana bıde vıncın onundekı demır koruma semuca nın aracının onunde gorulen ve kaca satarsınız sımdıden tesekkur ederım

nitroces' Alıntı:
Tarık vinç tablasının fotosunu koyarmısın .tampon altından mı geliyor?

tampon altından gelmiyor direk ön ızgaradan şasiye bağlanıyor herbir tarafına 2 civata ile şasiye bağlıyosunuz gayet basit bir montajı var istenildiğinde 15 dakika içinde sökülüyor 200 tl den satabilirim

Arkadaşlar toyota hilüx kullanıcıları hem asfaltta hemde hertürlü arazi koşullarında hilüx -l200 ü ezer diyorlar ...
Bende bu iki araç arasında kaldım hangisini alsam diye düşünüyorum şimdi. bildiğim kadarı ile hilüx lerde difflock yok arazide beni üzebilir l2oo de cok seri bi arac deil ve şanzıman da takılmalardan bahsediliyor birde eğer l200 olursa son kasa yı mı yoksa bir önceki kasayımı tavsiye edersiniz ve otomatik aracın arazide manuel e göre eksileri varmıdır?
Şimdiden tesekkurlerr..

scubaman' Alıntı:
Arkadaşlar toyota hilüx kullanıcıları hem asfaltta hemde hertürlü arazi koşullarında hilüx -l200 ü ezer diyorlar ...
Bende bu iki araç arasında kaldım hangisini alsam diye düşünüyorum şimdi. bildiğim kadarı ile hilüx lerde difflock yok arazide beni üzebilir l2oo de cok seri bi arac deil ve şanzıman da takılmalardan bahsediliyor birde eğer l200 olursa son kasa yı mı yoksa bir önceki kasayımı tavsiye edersiniz ve otomatik aracın arazide manuel e göre eksileri varmıdır?
Şimdiden tesekkurlerr..
İsmail Bey yeni l200'ü bilmem ama bir eski kasasını hem uzun yolda hem de arazide kullandım ve gerçekten de başarılı buluyorum. Hilux ile ilgili pek bilgim yok ancak doğuda çok tutulan bir araç. Özellikle mazotla ilgili hiç bir sıkıntı çıkartmıyorlar. Yani mazot pompaları kötü kalite mazotu kaldırabiliyor. Bu arada eski L200 bana göre seri bir araç nede olsa pick-up ;D ve şunu da eklemek isterim 180km/s gibi bir hıza çok rahatlıkla ulaşabiliyor.
Selamlar.

merhaba ısmaıl bey ben yenı l200 kullanıcısı olarak l200 bence cok ıyı hem arazıde hem asfaltta sıddetle tavsıye ederım bıde benım aracım 4x2 4x4 tam super kanımca

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR