Ynt: L200 Hakkında Yardım
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Pick-up konusunda yeniyim binek otomobil derseniz tecrübem çoktur. 25 yaşındayım ama çok araç değiştirdim. dağ bayır gezmeyi seviyorum. 4x4 ler dediğiniz gibi 1600 tl civarı olursa vergisi o modellerden alabilirim. alma konusunda yardımcı olursanız sevinirim..
murat067' Alıntı:l200 alacaksan 4x4 olacak artı aşırı offroad yapıyorsan gurup gezilerinde aracın diğer araçların geçtiği çamurlardan vs geçsin diyorsan rd/lock yani %100 difransiyel kilitli olanından yok ben sürat yapıyorum uzun yolda kullanıcam savrulmasın ağır offroad yapmıycam diyorsanız atsc li modelini alacaksınız...
2 gün önce yetkili serviste 120 bin bakımlarını yaptırdım yağı yağfilitresi hava filitresi mazot filitresi önfren balataları değişti bu arada ön akislerinde bakımı yapıldı toplamda 600 tl tuttu...
l200 pickuplar içinde engeniş iç hacime sahip araçlardan biri... 4x4- 4x2 konusunda zaten 2008 model 4x4 alırsanız kasko indirimiyle 1600 tl civarı...
şuan standart lastikleri ile itinalı sakin kullanımda %7 lt yakıtı var...
şimdiye kadar tek sorunum hatalı kullanımdan ön akis kesti birde 4x4 vites kolu 2 kere takılı kaldı onuda sökmesi takması çok kolay başkada bir sıkıntımız şuana kadar olmadı inşallah olmaz...
saygılar...
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Pick-up konusunda yeniyim binek otomobil derseniz tecrübem çoktur. 25 yaşındayım ama çok araç değiştirdim. dağ bayır gezmeyi seviyorum. 4x4 ler dediğiniz gibi 1600 tl civarı olursa vergisi o modellerden alabilirim. alma konusunda yardımcı olursanız sevinirim..