L200 Hakkında Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan met123 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,188
Ynt: L200 Hakkında Yardım

murat067' Alıntı:
l200 alacaksan 4x4 olacak artı aşırı offroad yapıyorsan gurup gezilerinde aracın diğer araçların geçtiği çamurlardan vs geçsin diyorsan rd/lock yani %100 difransiyel kilitli olanından yok ben sürat yapıyorum uzun yolda kullanıcam savrulmasın ağır offroad yapmıycam diyorsanız atsc li modelini alacaksınız...

2 gün önce yetkili serviste 120 bin bakımlarını yaptırdım yağı yağfilitresi hava filitresi mazot filitresi önfren balataları değişti bu arada ön akislerinde bakımı yapıldı toplamda 600 tl tuttu...

l200 pickuplar içinde engeniş iç hacime sahip araçlardan biri... 4x4- 4x2 konusunda zaten 2008 model 4x4 alırsanız kasko indirimiyle 1600 tl civarı...

şuan standart lastikleri ile itinalı sakin kullanımda %7 lt yakıtı var...

şimdiye kadar tek sorunum hatalı kullanımdan ön akis kesti birde 4x4 vites kolu 2 kere takılı kaldı onuda sökmesi takması çok kolay başkada bir sıkıntımız şuana kadar olmadı inşallah olmaz...

saygılar...

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Pick-up konusunda yeniyim binek otomobil derseniz tecrübem çoktur. 25 yaşındayım ama çok araç değiştirdim. dağ bayır gezmeyi seviyorum. 4x4 ler dediğiniz gibi 1600 tl civarı olursa vergisi o modellerden alabilirim. alma konusunda yardımcı olursanız sevinirim..

Etiketler
Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,626
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.