Selamlar, bugun snorkel taktirdim, L200 snorkeli Huma otoda 163 lira %10 da iskonto yaptilar 146 liraya snorkel almis oldum herkese tavsiye ediyorum gercekten cok kaliteli ve kalin saglam bir snorkel, fiber degil ABS bu nedenle daha saglam. Icinden tum montaj aparatlari sablonu kelepceleri civata ve percinleri komple cikiyor.
Ilginc bir sekilde snorkel takildiktan sonra arabanin motor sesi degisti, daha tok bir motor sesi cikmaya basladi. Gaz verdikce snorkelin agzindan tok bir homurtu geliyor.
Yakin zamanda fotograflari eklerim.
Bu arada dun racechip pro siparisi verdim. Sanirim 2 hafta icinde elimde olur.
Bildiginiz gibi drakebox2 den memnun degildim, yuksek devirlerde yigilma ve dip gazda siyah duman atma problemleri vardi.
Firmaya attigim maillerden bi sonuc alamadim cok ilgisizlerdi son attigim maile cevap vermeye bile tenezzul etmediler...
Birde 5 ay once araci 1 saatligine bir arkadasima odunc vermistim araba otobanin ortasinda stop etmis bi anda ve geri geldiginde servis isigi yaniyordu boxi sokup taktim isik sondu ama tum bunlar beni iyice soguttu ve her an acaba bisey olurmu diyerek gezmektense sokup kurtulmaya karar verdim.
Ayni sorunu yasayan kullanicilardan onlarca mesaj aldim bu donem icinde. Kisacasi Drakebox bizim araclarla uyumsuz.
Racechip ise Almanya menseili bi firma ve alman mali icinde kullandiklari entegre drakeboxa oranla cok daha fazla parametreyi tune etme ve birim zamanda daha cok hesaplama yapma kapasitesine sahip, firma oldukca guven verici internette bircok memnun kullanici yorumu ve video bulmaniz mumkun. Baska forumlarda l200 ile sorunsuz kullanan arkadaslarimda mevcut dolayisiyla bu firmayi denemeye karar verdim.
Umarim husrana ugramam.
Gorusmek uzere.