Kuzuyla Karadeniz Turu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selimsani Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 144
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,180
Ynt: Kuzuyla Karadeniz Turu

...

doukaradeniz49.jpg

doukaradeniz50.jpg

doukaradeniz51.jpg

Etiketler

Yol üzerinde dağ yamaçlarına kurulmuş yaklaşık 6-7 köy vardı ancak insan yoktu hiç... 1-2 kişi gördük yol boyunca...

doukaradeniz52.jpg

doukaradeniz53.jpg

doukaradeniz54.jpg

Ve asfalta ulaştık, çıkar çıkmaz da bir Cağ Kebapçısı bulduk, o nasıl bir et, o nasıl bir tattır öyle... :D :D Şenyurt yakınlarında Asmalıkonak adında bir yer, yolu düşen olursa uğrasın bence...

doukaradeniz59.jpg

doukaradeniz60.jpg

Karnımızı doyurduktan sonra Tortum'a doğru yollandık...

doukaradeniz61.jpg

Ve o meşhur şelale! Önce yanlış geldik zannettim ama yol kenarındaki bir dayıya sorunca öğrendim ki bu sene su fazla yokmuş, o yüzden şelale cansızmış...

doukaradeniz62.jpg

Artvin yolu üzerinde sürekli böyle yıkılmış terkedilmiş evler görüyorduk, yeni tüneller, yollar yapılıyordu...

doukaradeniz68.jpg

doukaradeniz69.jpg

doukaradeniz70.jpg

Meğer baraj inşaatı nedeniyle yollar, köyler, evler su altında kalacakmış... İnsanları taşıyıp, yeni yollar yapıyorlarmış...

doukaradeniz74.jpg

Yol boyunca bu tünellerden kaç tane geçtim hatırlamıyorum ama neredeyse Artvin'e kadar tünel var...

doukaradeniz75.jpg

doukaradeniz76.jpg

Tam Artvin merkezine geldiğimiz sırada İstanbul'dan cenaze haberi geldi, aceleyle Trabzon'a gidip uçakla İstanbul'a döndük, Kuzuyu da oradaki bir arkadaşıma emanet bıraktım...

doukaradeniz79.jpg

doukaradeniz80.jpg

doukaradeniz81.jpg

doukaradeniz82.jpg

doukaradeniz83.jpg

Kuzukimi alıp artık Artvin'e dönersek geç kalırız diye Rize Çamlıhemşin'e doğru yola çıktık...

doukaradeniz84.jpg

doukaradeniz85.jpg

doukaradeniz86.jpg

doukaradeniz87.jpg

doukaradeniz88.jpg

Ertesi gün rutubetten yapış yapış uyanıp kahvaltımızı yaptık...

5gnzu.jpg

Kaldığımız yere gündüz gözüyle bakıp yaylalara doğru yola düştük...

doukaradeniz95.jpg

doukaradeniz96.jpg

doukaradeniz97.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri