Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 223,641

Etiketler

Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Çok güzel kareler...
Gülümsetti bizi, mutlu etti.
Teşekkürler Mustafa Bey.

mustafa kardeşim vallahi o kadar güzel kar kareleri yüklemişsin.ki şaşırıp kalmak işten deyil kısa zaman içinde piknik yaptığın yaz gibi görüntülerle kar görüntülerinin varkı ..ikiside muhteşem.ama şimdiden söylüyeyim mayıs ta geldiğimde yanlız kalmıyım orda..sen ve senin gibi bu gölü paylaşan arkadaşlarada duyurulur..herşeyin gönlünüzce olsun saygılar

Ayhan Abi sen gel buralarda yanlız kalmazsın en kötü ihtimal sabah poyrazlarda beni balıkta Bülent'i kahvaltıda bulursun.

Mustafa bey çok güzel kareler yakalamışsın. Poyrazlar beyaz örtüyle tıpkı bir gelin gibi süslenmiş, çeşit çeşit makyajlarla güzelliğine güzellik katmış. Bizi kendine hayran bırakıyor...
Paylaşım için teşekkürler, ellerine sağlık :smiley:

Haşmet Bey bir sizin geldiğiniz güne bakın birde bu güne dört gunarayla bir yaz bir kıs .

Maltepe buluşmaları gibi Poyrazlar'ıda gelenekselleştirin bari..Belki birgün bizde denk geliriz. ;D ;D ;D Belkide Haşmet bey gibi kalkar geliriz.. :D Ne mutlu size...

Pazar günü Poyrazlar'da geçirdiğimiz güneşli yazdan kalma bir gün, üç gün sonra bu muhtşem kar görüntülerini görünce şaşırmamak elde değil.Bol karlı şubat ayının arasındaki bir tek güneşli günü nasılda yakalamışız.Mustafa Bey,fotograflar için teşekkürler.

Mustafa bey elinize sağlık.Bu güzel kareler için verdiğiniz emeğe saygı duyulur.Bir ortam ancak bukadar güzel görüntülenebilir.Teşekkürler.

Arkadaşlar Mustafa bu sabah geldi beraber km lerce gidip poyrazlara indik,tekrar benzeri kareleri yayımlamak istemiyorum ama orada ağacın devrilmiş olduğu yere en son aracını çeken arkadaş kimdi bilmiyorum,şimdi o arkadaş diyecek beni oraya sen yanaştırdın diye ama adamın gidip kamp yaptığı yerde ki ağaçlar durmadan devriliyor,kimse beni onun yanına park ettiremez artık.

buralpdinin yeri.JPG

021.JPG

mayıstosböce' Alıntı:
Arkadaşlar Mustafa bu sabah geldi beraber km lerce gidip poyrazlara indik,tekrar benzeri kareleri yayımlamak istemiyorum ama orada ağacın devrilmiş olduğu yere en son aracını çeken arkadaş kimdi bilmiyorum,şimdi o arkadaş diyecek beni oraya sen yanaştırdın diye ama adamın gidip kamp yaptığı yerde ki ağaçlar durmadan devriliyor,kimse beni onun yanına park ettiremez artık.
vallahi bülent kardeşim sende ahmet kardeşimde buraların kurdu olmuşsunuz..artık ağaçlara numara verirsin hangi ağaç sağlam diye.herşey çok güzel olmuş resimleriniz harika oraya gelmeyi iple çekiyorum sizler beraber olmak tanışmak çok güzel olacak.mayıs 20 sinden sonra anca düşeriz oraya.rotamız şu an çok uzak saygılar

Bizim o herkesin çok mutlu olduğu kamp fotoğrafının gerçekte fotoğraftakiler için neler ifade ettiğini gösteren bir fotoğraf.

Artık büyük ekleyemiyoruz ama belki okunursa diye gönderiyorum.

but but.jpg

Büyütmeme rağmen okumakta zorlandım,but,but diye sayıklayan,karavansız olduğu için hayıflanan,tavuğu alıp göle doğru kaçmayı düşünen,birde kaderci bir arkadaş var benim seçebildiğim.
:D

sağdan sola estarabim
mayıstosbug:yeter ki dostlarım yesin ben yemesemde olur
İnsel in arkadaşı:Misafirim ama çıkarsa bana da yedirmez ki bu İnsel
İnsel:Size yar etmem o but u
Drares:Aydın dan gel but u al,dalarlar bana kesin
Racoed:Keşke köy tavuğu olsaydı
Güngör:Ya ben moderatörüm iptal ederim
Buralpdi:pişmezse göle doğru mu kaçsam
Tango:saldım çayıra mevlam kayıra
Camper 02:1 but yeter bize,yanına da bulgur
Ağustosbug:but,but,but(biz tavuk yemeğe gittiğimizde derya yalnızca but yer kısaca çok sever)
Tamer:Karavansız geldim diye bana kesin vermezler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR