Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 223,643

Etiketler
Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Gittikce iş kolaylaşir. Çekilişte iki but kazanarak, iki but yemek, zorlayabiilir beni, istemem. Tek but daha iyi... Tavuklarin iki butlu hallerinda sorun yok bence... :D

mustafayetim' Alıntı:
Yemek sonrası saat on ikiye kadar çay içip kuruyemiş yiyip sohpet ettik arada dışarıda yağan kar'ı seyrettik...
Mustafa kardeşim karavan turg cevap yazamadım ama mayısta ordayım kardeşim.Mayıs sonuna doğru saygılar

Cumartesi saat beş gibi muaynehanede randevularım erken bitince doğaçlama bir şekilde eşim Ebru ya Poyrazlar a gidelim dedim.Kabul edince apar topar çocukları alıp karavana bahçeye gittik.Gece karavanda yatıp sabah erken kalktık.Sabahtan bir kaç foto...

py6.JPG

p1.JPG

Sabah kahvaltısını köyün girişindeki amca kızı Zeynep Bakkalda yaptık.Yürüyerek ve foto çekerek köyün girişine vardık...

p889.JPG

p7.JPG

Karavana varış Ebrunun son fotoğrafı kitap demli bir çay ve göl manzarası.....bizden bu haftalık bu kadar herkese selamlar.

p5.JPG

Pazar keyfiniz daim olsun, poyrazların farklı açıdan görüntülenmesi güzelliğine güzellik katıyor.

Canım kardeşim çok güzel bir pazar kahvaltısı ayrıca bahçeye karavanın yanına gittik diyorsun.Bence bu bahçenin yerinden daha güzel yer yok gibi bu guzelik varken niye daha başka yere gidiyorsun kardeşim.Çok güzel biryere sahipsin burdan biraz söz ederseniz sevinirim.Saygılarımla

final resmi herşeyi özetlemiş, bize yine poyrazlar gözüküyor galiba ;D
selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

Geri