Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hani derler ya yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat.Bende o yüzden o kısmı geçiyorum.En önemlisi dostlarla birlikteydik buda en önemlisiydi bizim için.
güzel bir kamp oldu, 2012'nin sezonunu açmış bulunmaktayım, inşaallah bol bol gezeriz hepberaber,
yedik içtik yapanların ellerine sağlık, getirenlerin keselerine bereket, çok çok teşekkürler
Oradaki tüm dostlara selam.Gördüğüm kadarı ile harika bir gün.Levent beni çatlatmak içinmi o tavukları üst üste koydun.Cumartesi konuştuk pazar uyguladın.Hepinize afiyet olsun.
Kötü bir hafta sonu kampı demiştim ya .Hava güneşliydi , gece ateşimiz büyüktü hepimizi ısıttı, sohbetler öyle yoğunduki gece geç saatlere kadar sürdü, birçok yeni dost edindik.
Levent çaydan sonra tenekede tavuğuda menüsüne ekledi ama iki butlu tavuklar yetmedi (buttan nasiplenen özel kişilerden biriyim ama ...).
İşte aslında tam anlatamıyorum ' O ; derece kötüydü yaniii.