Ne hareketi Tanju, 2 gündür evden çıkamıyoruz, bahçede kar kalınlığı 70 cm, caddeye ulaşmak için yaklaşık 50 mt yol açmak gerekiyor, 1 çuval un aldık ekmeğimizi kendimiz yapıyoruz, elektrik kesilmelerine karşı, 2x72 amp akü ve 1700wat inverter kombi kalorifer, tv ve iç aydınlatma için hazır bekletiliyor, burası istanbul avcılardı, şimdi avcılar yaylası oldu...
Arkadaşlar kuvvetli yağış anında o yolda değilseniz sorun uzamıyor ,müdahale ile yol açılıyor.Ancak şiddetli tipide kar küreme veya tuz aracının hemen peşinde olmak lazım,ara açılınca hemen dolduruyor .
Arkadaşlar biz yine cumartesi yola çıkacakmışız gibi düşünelim. Perşembe-Cuma hava iyileşiyor gibi. Umarım bütün karlar erimez. Güneş çıktığında yollar sorun olmaz. Duruma göre karar verir gideriz.
Mustafa uyarmasa forumun açıldığından haberim olmadığı gibi bu taşları da göremeyecektim ama herkesin korkusu haftasonuna kar kalırmı , sanırım cuma günü belli olur.
Son durum budur ben sabah yalnız olarak kahvaltıya poyralarda yapmayı planlıyorum bu geceden gelmek isteyen birileri varsa haberim olsun akşama 11 gibi maçım var duruma göre gelmek isterim,bu kar yarına kalır ama pazar da güneşli.