buralpdi yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar Mesajlar 6,100 Tepkime Puanı 490 Yer maltepe gurubu 21 Ocak 2013 #625 Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' tango' Alıntı: Levent anneye hayırlı yolculuklar dileriz.Hayırlısıyla gidip gelmek nasip olur inşallah. Genişletmek için tıkla ... mayıstosböce' Alıntı: Levent hayırlı yolculuklar. Genişletmek için tıkla ... arkadaşlar çok teşekkürler
Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' tango' Alıntı: Levent anneye hayırlı yolculuklar dileriz.Hayırlısıyla gidip gelmek nasip olur inşallah. Genişletmek için tıkla ... mayıstosböce' Alıntı: Levent hayırlı yolculuklar. Genişletmek için tıkla ... arkadaşlar çok teşekkürler
i.güneş Zirve Mesajlar 3,402 Tepkime Puanı 60 Yaş 68 Yer Bursa Web www.ilhangunes.com.tr 21 Ocak 2013 #626 Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' Levent usta, Ümre ziyareti giden anneye hayırlı yolculuklar dilerim.
Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' Levent usta, Ümre ziyareti giden anneye hayırlı yolculuklar dilerim.
buralpdi yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar Mesajlar 6,100 Tepkime Puanı 490 Yer maltepe gurubu 22 Ocak 2013 #627 Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' berkcantp' Alıntı: Levent usta, Ümre ziyareti giden anneye hayırlı yolculuklar dilerim. Genişletmek için tıkla ... çok teşekkürler İlhan ağbi, selamlar
Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' berkcantp' Alıntı: Levent usta, Ümre ziyareti giden anneye hayırlı yolculuklar dilerim. Genişletmek için tıkla ... çok teşekkürler İlhan ağbi, selamlar
drares Haşmet Kalkancı Mesajlar 3,201 Tepkime Puanı 483 Yer Aydın 28 Ocak 2013 #628 Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' Önümüzdeki hafta çıkacağımız tatil planında yaptığımız değişiklik nedeniyle Poyrazlar'a gelme durumumuz ortadan kalktı, orada birlikte olmayı arzuladığımız dostlarımızdan özür dileriz.
Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' Önümüzdeki hafta çıkacağımız tatil planında yaptığımız değişiklik nedeniyle Poyrazlar'a gelme durumumuz ortadan kalktı, orada birlikte olmayı arzuladığımız dostlarımızdan özür dileriz.
aslanahmet Zirve Mesajlar 3,266 Tepkime Puanı 36 Yer İstanbul 28 Ocak 2013 #629 Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' Kartepe'ye kayak yapmaya gideceğimden dolayı ben de gelemiyorum. Bu yaştan sonra kaşındım. Düşüp biyerlerimizi kıracaz ama napalım kıza söz verdim ;D
Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' Kartepe'ye kayak yapmaya gideceğimden dolayı ben de gelemiyorum. Bu yaştan sonra kaşındım. Düşüp biyerlerimizi kıracaz ama napalım kıza söz verdim ;D
mustafayetim Evim Arkamda Dünya Önümde Mesajlar 2,781 Tepkime Puanı 204 Yer Adapazarı 28 Ocak 2013 #630 Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' aslanahmet' Alıntı: Kartepe'ye kayak yapmaya gideceğimden dolayı ben de gelemiyorum. Bu yaştan sonra kaşındım. Düşüp biyerlerimizi kıracaz ama napalım kıza söz verdim ;D Genişletmek için tıkla ... Ahmet hocam inşallah kartepe pistleri açık olur.Bu sene kayak sezonu kartepe için çok verimsiz geçiyor.Otel pistlerini işletenler küllüm zararda ....
Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' aslanahmet' Alıntı: Kartepe'ye kayak yapmaya gideceğimden dolayı ben de gelemiyorum. Bu yaştan sonra kaşındım. Düşüp biyerlerimizi kıracaz ama napalım kıza söz verdim ;D Genişletmek için tıkla ... Ahmet hocam inşallah kartepe pistleri açık olur.Bu sene kayak sezonu kartepe için çok verimsiz geçiyor.Otel pistlerini işletenler küllüm zararda ....
mustafayetim Evim Arkamda Dünya Önümde Mesajlar 2,781 Tepkime Puanı 204 Yer Adapazarı 28 Ocak 2013 #631 Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' Levent annene de hayırlı ümreler diliyorum.
aslanahmet Zirve Mesajlar 3,266 Tepkime Puanı 36 Yer İstanbul 28 Ocak 2013 #632 Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' mustafayetim' Alıntı: Ahmet hocam inşallah kartepe pistleri açık olur.Bu sene kayak sezonu kartepe için çok verimsiz geçiyor.Otel pistlerini işletenler küllüm zararda .... Genişletmek için tıkla ... Pistler kapalıysa üzülmem sırf kız istiyor diye gidiyorum.
Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' mustafayetim' Alıntı: Ahmet hocam inşallah kartepe pistleri açık olur.Bu sene kayak sezonu kartepe için çok verimsiz geçiyor.Otel pistlerini işletenler küllüm zararda .... Genişletmek için tıkla ... Pistler kapalıysa üzülmem sırf kız istiyor diye gidiyorum.
buralpdi yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar Mesajlar 6,100 Tepkime Puanı 490 Yer maltepe gurubu 28 Ocak 2013 #633 Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' mustafayetim' Alıntı: Levent annene de hayırlı ümreler diliyorum. Genişletmek için tıkla ... sağolasın Mustafa perşembe yola çıkıyor nasipse
Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' mustafayetim' Alıntı: Levent annene de hayırlı ümreler diliyorum. Genişletmek için tıkla ... sağolasın Mustafa perşembe yola çıkıyor nasipse
fsirin Karavan Yönetim Mesajlar 7,372 Tepkime Puanı 1,200 Yer ISTANBUL Web www.nefer.com.tr 28 Ocak 2013 #634 Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' buralpdi' Alıntı: sağolasın Mustafa perşembe yola çıkıyor nasipse Genişletmek için tıkla ... Bu durumda, hafta sonu serbest kalmış oluyorsun diye anlıyoruz. Annene de hayırlı yolculuk ve umre diliyoruz.
Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' buralpdi' Alıntı: sağolasın Mustafa perşembe yola çıkıyor nasipse Genişletmek için tıkla ... Bu durumda, hafta sonu serbest kalmış oluyorsun diye anlıyoruz. Annene de hayırlı yolculuk ve umre diliyoruz.
tango Zirve Mesajlar 1,454 Tepkime Puanı 8 Yer SAKARYA 28 Ocak 2013 #635 Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' Tarihte degisiklik varmi
dagciark28 Kamp III Rahmetle Anıyoruz... Mesajlar 719 Tepkime Puanı 6 Yer İstanbul Web www.volkswagen-t3.com 30 Ocak 2013 #636 Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' Hava durumu cumartesi yağışlı diyor fakat pazar bulutlu. Bir değişiklik var mı ?
Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' Hava durumu cumartesi yağışlı diyor fakat pazar bulutlu. Bir değişiklik var mı ?
mayıstosböce An lar Sadece An lar,Yaşam Budur Zaten Mesajlar 4,626 Tepkime Puanı 172 Yer Adabazar 30 Ocak 2013 #637 Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' Mehmet hocam ben den 1 çuval tutuşturmalık,birde Poyrazlardan ne toplarsak.
Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' Mehmet hocam ben den 1 çuval tutuşturmalık,birde Poyrazlardan ne toplarsak.
dagciark28 Kamp III Rahmetle Anıyoruz... Mesajlar 719 Tepkime Puanı 6 Yer İstanbul Web www.volkswagen-t3.com 30 Ocak 2013 #638 Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' Sanırım Tek geleceğim ben . Eşim ve Oğlumun misafiri var Hava fena durmuyor
Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' Sanırım Tek geleceğim ben . Eşim ve Oğlumun misafiri var Hava fena durmuyor
atiladi Zirve Mesajlar 4,684 Tepkime Puanı 166 Yer İstanbul 30 Ocak 2013 #639 Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' Aynı bölgeye başka bir hava tahmin sistemide hafta sonu böyle geçecek diyor...
Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' Aynı bölgeye başka bir hava tahmin sistemide hafta sonu böyle geçecek diyor...
dagciark28 Kamp III Rahmetle Anıyoruz... Mesajlar 719 Tepkime Puanı 6 Yer İstanbul Web www.volkswagen-t3.com 30 Ocak 2013 #640 Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' atiladi' Alıntı: Aynı bölgeye başka bir hava tahmin sistemide hafta sonu böyle geçecek diyor... Genişletmek için tıkla ... Bunu daha çok beğendim
Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü'' atiladi' Alıntı: Aynı bölgeye başka bir hava tahmin sistemide hafta sonu böyle geçecek diyor... Genişletmek için tıkla ... Bunu daha çok beğendim