Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 222,584
Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Atillanın hava raporu heyecanı artıracak nitelikte.

Arkadaşlar buluşmaya katılacak olanlar liste yaparlarsa konuyu ayrı bir başlık haline getirip takvime eklemek istiyorum.
Haydi Poyrazlara,selamlar

Etiketler

Devlet meteorolojiye göre de durum iyi. :smiley:

Sakarya_Subat_2013.jpg

Arkadaşlaar cumartesi sabahtan (eşim ve ben)Poyrazlardayız.
Bülent;İki çuval kuru odun ve teneke benden,

Önemli not;Hava durumuna fazla kafayı takmayın,Kış kampı yapmıyormuyuz?

camper_02' Alıntı:
Arkadaşlaar cumartesi sabahtan (eşim ve ben)Poyrazlardayız.
Bülent;İki çuval kuru odun ve teneke benden,

Önemli not;Hava durumuna fazla kafayı takmayın,Kış kampı yapmıyormuyuz?

Mehmet abi sen gelirsinde biz seni ve Mürşide ablayı yanlız bırakırmıyız....

Mehmet abinin dediği gibi hava çok önemli değil.Biz ailecek katılıyoruz.Selamlar...

sağlık sorunlarından dolayı muhabbete gec dahil oldum ama 2 soru :smiley:
ne zaman gidiliyor ve elektirik var mı :smiley:
sevgilerrr....

Mustafa kardeşim;Nezaketinden dolayı teşekkür ederim.Zamanınız olursa bizde sizleri Görmekten mutlu oluruz.
Ömer;İnşallah sağlık durumları iyidir,Önümüzdeki hafta sonu poyrazlardayız,Elektrik garanti Olmasada(İlave battaniye,Tuluk,kaynamış su,Tenekede köz,Tüplü ısıtıcılarımız)mevcuttur.

camper_02' Alıntı:
Mustafa kardeşim;Nezaketinden dolayı teşekkür ederim.Zamanınız olursa bizde sizleri Görmekten mutlu oluruz.
Ömer;İnşallah sağlık durumları iyidir,Önümüzdeki hafta sonu poyrazlardayız,Elektrik garanti Olmasada(İlave battaniye,Tuluk,kaynamış su,Tenekede köz,Tüplü ısıtıcılarımız)mevcuttur.
abim kafa kağıdı eskidi artık , onun için yaşlılık hastalıkları başladı :smiley: artık bende bir tansiyon hastası oldum...su anda durumlar fena değil... haftaya orada sizlerle olmayı çok isterim

Ömer hocam geçmiş olsun.

Mehmet hocam bende bir çuval aldım yarında bir çuval alırım sanırım,zaten ormana daldıkmı odunumuz hazır çünkü baya ağaç devrilmişti,baltayı unutmayalım da.Ah Haşmet le Barış ta olsaydı ne güzel odunları taşırlardı.

Dostlar bu defa sizlerle olamıyorum, aile meclisinin kararıyla 2 gün önce Davraz'a geldik. Karavanımızla ilk uzun kış kampımızı yapıyoruz. Odun toplama işini şimdilik Bülent'e devrediyorum, itina ile vekalet edeceğine inanıyorum, :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR