Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 222,587
Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

camper_02' Alıntı:
Bizim içinde en uygun zaman şubatın 1 veya 2 haftası olur (inşallah kar olur)
İlerleyen günler zamanı netleştiririz.
Bülent;İstanbula geldiğinde zaman ayarlıyabilirsen görüşelim,hatta kamp bile yapabiliriz.

ikiside uyar bana :D

Etiketler

Büyük ihtimalle bizede uyar.(Böğrek için söz vermeyelim; sonra mahçup oluyorum....)

Mademki,Haşmet kardeşin şubatın ilk haftası gelme olasılığı var.Poyrazlar kampını
2-3 şubat tarihinde yapalım derim.
Biz (eşim ve ben)cumartesi sabahtan orada oluruz,herkese selamlar.

camper_02' Alıntı:
Poyrazlar kampını 2-3 şubat tarihinde yapalım derim.

Tamam bana da uyar. :smiley:

mayıstosböce' Alıntı:
Dün akşam bıraktığım da Derya biraz nane mollaydı(4-5 gündür) önümüzde ki hafta İstanbulda olacağımızdan ve bu hafta sonu için iyi olursak gidelim dedi yoksa daha sonra ki haftaya atıyor .Uyandığın da bakalım ne diyecek öyle olursa haftasonu bekleriz gelebilen arkadaşları.

Derya'ya geçmiş olsun diliyoruz. Benim de tereddütte kalmamın nedeni, Nermin'in hafta sonu 39 derecede olmasıydı. Neyse şimdi toparladı sayılır.

camper_02' Alıntı:
Mademki,Haşmet kardeşin şubatın ilk haftası gelme olasılığı var.Poyrazlar kampını

Mehmet Abi Patinaj çekiyorum şu aralar. Bir aksilik olmazsa bizde katılmak isteriz. Ben orda 2 defa arabayı batırdım. Traktörçüler beni özlemiştir :smiley:

camper_02' Alıntı:

Benimki zora girdi, anne ayın 26'sında umre'ye gidecekti vize yüzünden ya 31 ocak yada şubat 1 veya 2'si gibi gidecek, duruma göre davranacağız

dagciark28' Alıntı:
Mehmet Abi Patinaj çekiyorum şu aralar. Bir aksilik olmazsa bizde katılmak isteriz. Ben orda 2 defa arabayı batırdım. Traktörçüler beni özlemiştir :smiley:
Bilirim bilirim. ;D
Batınca daha çok patinaj çekiliyor. :D :D

Batak1.jpg

Batak2.jpg

Mehmet abi cok isteriz bir yerlerde bidon,lu bir sohbeti.

Haşmet hocam haklısınız o sabrın 3 / 4 bitti sonuclarda cok cok iyi kalan 1 / 4,de yaşıyoruz bakalım hayırlısı..

Levent bey annenize iyi yolculuklar dileriz. Sevgi ve saygılarımızla Tunay, Tugay

Traktörcüler kampanya başlatmış, 3 çekime 1 bedava :D
Levent, annene hayırlı yolculuklar dilerim, Allah kabul etsin :smiley:

camper_02' Alıntı:
Arkın merhaba;Traktörcülerden çok biz özledik,seni çamurda bırakmayız(ön tarafa vinç taktırdım) selamlar.

Yazık o vinç 'e . Benim araba normalde 2.000 KG geliyor. Çamurda düşünemiyorum. Mehmet abi inşallah hava müsade eder de güzel bir etkinlik olur, Yoksa adam büyüdü tutulmuyor .

Levent anneye hayırlı yolculuklar dileriz.Hayırlısıyla gidip gelmek nasip olur inşallah.

Levent hayırlı yolculuklar.
Kim Poyrazlar da batarsa korkmasın ben çıkartırım Sarıalan yaylasında bir traktör batmıştı benim Rosinha onu bile çekmişti,siz hiç korkmayın.

2.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR