TUGAY58' Alıntı:Bu mudur budur diyen cok doğru demiş arkadaşlar.O sucuklar sucuğa yakışır şekilde yapılmış afiyet vede hafif acılı olsun Tunay,Tugay...
buralpdi' Alıntı:vay hayınlar.....vayy
komplo teorisi yapıyorsunuz bakıyorum,
hadi Bülent tamam da senden beklemezdim Ferhat
fsirin' Alıntı:Senin odunlar da bende kaldı biryerlerde yakalım şunları.
mayıstosböce' Alıntı:Dün 2 kilo özel sucuk siparişi verdim,dolapta da bir tane Poyrazlar da yediğimden var sen gel sabah namazında sana sucuk ısmarlayayayım.Püfür püfür de esmeye başladı ne güzel.
Bak bu soruda bir anlam gizli ;Dcamper_02' Alıntı:Bülent;Yeni almış olduğun sucuklar hala duruyormu?
camper_02' Alıntı:Bülent;Yeni almış olduğun sucuklar hala durutormu?
Dün akşam bıraktığım da Derya biraz nane mollaydı(4-5 gündür) önümüzde ki hafta İstanbulda olacağımızdan ve bu hafta sonu için iyi olursak gidelim dedi yoksa daha sonra ki haftaya atıyor .Uyandığın da bakalım ne diyecek öyle olursa haftasonu bekleriz gelebilen arkadaşları.camper_02' Alıntı:Geçenlerde mobilyacı arkadaşım kampta yakarsın diye iki çuval tahta parçası (meşe) getirdi
Manisa salihliden dünürler içersin diye ev yapımı rakı (1 bidon)göndermişler.
Bülentin dipfirizde ful dolmuş,Levent (buripaldi)kardeş tenekede tavuk hazırlar.tanju geçen
Unutup getiremediği böregi getirir,Daha ne anlatayım tarihide siz geçler belirlesin.
1-2-3 Şubat tarihlerinde olursa bizim de karavanımızla katılma ihtimalimiz olabilircamper_02' Alıntı:Bizim içinde en uygun zaman şubatın 1 veya 2 haftası olur (inşallah kar olur)
İlerleyen günler zamanı netleştiririz.
Bülent;İstanbula geldiğinde zaman ayarlıyabilirsen görüşelim,hatta kamp bile yapabiliriz.
Tugay bey sizin sözlerinizde de büyük anlamlar var ama biraz daha sabır diliyorumTUGAY58' Alıntı:Bak Haşmet hocam Mehmet abinin anı defterinden neler neler cıktı.Umarım o bidonun dibi gözükmez,afiyet olsun abi büyüksün sevgi ve saygılarımızla Tunay,Tugay...
Kesin arariz,inanirmisin bizde onu konustuk gecen gun ,Karavan grubunu ozledim dedi Derya .Dedim ama mesaj gitmedi birisi mesajimin ustune mesaj atmis, bi okudum cok sasirdim bizim ormanci gelebilirmis,Hadi bakalim dualara baslayalim.camper_02' Alıntı:Bizim içinde en uygun zaman şubatın 1 veya 2 haftası olur (inşallah kar olur)
İlerleyen günler zamanı netleştiririz.
Bülent;İstanbula geldiğinde zaman ayarlıyabilirsen görüşelim,hatta kamp bile yapabiliriz.