Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 222,610
Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Bu mudur budur diyen cok doğru demiş arkadaşlar.O sucuklar sucuğa yakışır şekilde yapılmış afiyet vede hafif acılı olsun Tunay,Tugay...

Etiketler

TUGAY58' Alıntı:
Bu mudur budur diyen cok doğru demiş arkadaşlar.O sucuklar sucuğa yakışır şekilde yapılmış afiyet vede hafif acılı olsun Tunay,Tugay...

Çok teşekkürler,özel özen gösterdim sucuk arası ekmek olsun diye.Son 2 yılın en çok sucuğunu yedim ,acısı azdı ama tadı çok güzeldi.

buralpdi' Alıntı:
vay hayınlar.....vayy
komplo teorisi yapıyorsunuz bakıyorum,
hadi Bülent tamam da senden beklemezdim Ferhat :D

Dün 2 kilo özel sucuk siparişi verdim,dolapta da bir tane Poyrazlar da yediğimden var sen gel sabah namazında sana sucuk ısmarlayayayım.Püfür püfür de esmeye başladı ne güzel.

fsirin' Alıntı:
Senin odunlar da bende kaldı biryerlerde yakalım şunları. :smiley:

valla yakalım ...
bu haftasonu sahildemi kamp yapsak

mayıstosböce' Alıntı:
Dün 2 kilo özel sucuk siparişi verdim,dolapta da bir tane Poyrazlar da yediğimden var sen gel sabah namazında sana sucuk ısmarlayayayım.Püfür püfür de esmeye başladı ne güzel.

bana bir şey olmaz Bülent sen dikkat et, ava giderken avlanma ;D ;D
sabah namazı sucuk yemek için poyrazlara gelmek çok cazip gelmedi ;D ;D ;D

Mehmet abi dün akşam 10:40 itibarı ile dipfrize girdi,taze taze hemde.Hatta en sonuncusu mehmet abiler gelsede bu haftasonu hava bu kadar güzelken beni bi yese dedi,yanında sert tam yağlı ezine peyniri,bal ve kaymak ile.

Bülent bey sucuk konusunda doktoranızı mükemmel bir şekilde yaptığınızın farkındayım.Yanlız bi sorun var ben Sivaslıyım ama doğma büyüme Kayserideyim.Sucuk konusunda Kayserililerle bir türlü denk olamadım hep beni abi sen bizden bir milim altdasın derler nedenini sorduğumdada seni yapan fabrika Sivas,da ham maddede ordan gelme bizi yapan fabrika ve ham maddesi kayseride derler.Sevgi ve saygılarımızla. Tunay ,Tugay..
Levent bey sabah erkende tatlı olur be kardeşim ama biraz acısı bol olmalı.
Haşmet bey evet o soruda bi gizem var Mehmet abi,nin anı defterinden öğrenmeli her kese sevgi ve saygılarımızla

Geçenlerde mobilyacı arkadaşım kampta yakarsın diye iki çuval tahta parçası (meşe) getirdi
Manisa salihliden dünürler içersin diye ev yapımı rakı (1 bidon)göndermişler.
Bülentin dipfirizde ful dolmuş,Levent (buripaldi)kardeş tenekede tavuk hazırlar.tanju geçen
Unutup getiremediği böregi getirir,Daha ne anlatayım tarihide siz geçler belirlesin.

Bak Haşmet hocam Mehmet abinin anı defterinden neler neler cıktı.Umarım o bidonun dibi gözükmez,afiyet olsun abi büyüksün sevgi ve saygılarımızla Tunay,Tugay...

Tugay kardeşim;güzel temennilerin için teşekkür ederim,inşallah en kısa zamanda yapacağımız
Etkinlikte beraber olur, güzel sohbetler yaparız.sağlıklı ve mutlu günler dilerim.

camper_02' Alıntı:
Geçenlerde mobilyacı arkadaşım kampta yakarsın diye iki çuval tahta parçası (meşe) getirdi
Manisa salihliden dünürler içersin diye ev yapımı rakı (1 bidon)göndermişler.
Bülentin dipfirizde ful dolmuş,Levent (buripaldi)kardeş tenekede tavuk hazırlar.tanju geçen
Unutup getiremediği böregi getirir,Daha ne anlatayım tarihide siz geçler belirlesin.
Dün akşam bıraktığım da Derya biraz nane mollaydı(4-5 gündür) önümüzde ki hafta İstanbulda olacağımızdan ve bu hafta sonu için iyi olursak gidelim dedi yoksa daha sonra ki haftaya atıyor .Uyandığın da bakalım ne diyecek öyle olursa haftasonu bekleriz gelebilen arkadaşları.

Bizim içinde en uygun zaman şubatın 1 veya 2 haftası olur (inşallah kar olur)
İlerleyen günler zamanı netleştiririz.
Bülent;İstanbula geldiğinde zaman ayarlıyabilirsen görüşelim,hatta kamp bile yapabiliriz.

camper_02' Alıntı:
Bülent;İstanbula geldiğinde zaman ayarlıyabilirsen görüşelim,hatta kamp bile yapabiliriz.
1-2-3 Şubat tarihlerinde olursa bizim de karavanımızla katılma ihtimalimiz olabilir ;)

TUGAY58' Alıntı:
Bak Haşmet hocam Mehmet abinin anı defterinden neler neler cıktı.Umarım o bidonun dibi gözükmez,afiyet olsun abi büyüksün sevgi ve saygılarımızla Tunay,Tugay...
Tugay bey sizin sözlerinizde de büyük anlamlar var ama biraz daha sabır diliyorum :smiley:

camper_02' Alıntı:
Kesin arariz,inanirmisin bizde onu konustuk gecen gun ,Karavan grubunu ozledim dedi Derya .Dedim ama mesaj gitmedi birisi mesajimin ustune mesaj atmis, bi okudum cok sasirdim bizim ormanci gelebilirmis,Hadi bakalim dualara baslayalim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR